abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi hayının makinasındaydı o...bi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..
yeni cicilerim nası...
yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...
![]()
beyler bu arada cenevar ve yesıl nıck lerının telıf hakları elımde bulunmaktadır acık arttırmayla satmayı dusunuyorum varmı nekadara gıder fıkrı olan![]()
allahım o ne keskin şahin bakışlar allahım hudson daha öyle bi adam görmemiştir işin şakası bi terafa hakikaten şekermi şeker tatlımı tatlı beyfendi bi insansınız herzaman böyle olmanız dileğiyle bunlar ben ve sevgili zevcemin görüşleridir :cat:
abi vahşi batının çılgın kovboyu olmuşsun valla :mrgreen:
abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi hayının makinasındaydı o...bi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..
yeni cicilerim nası...
yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...
![]()
muah ahh a ahha haaa abii yorum süper koparttın ben varya helal olsun cenaver :queen:
yaw muharrem gene nerdesin ya bi foto koyacanda görecez ... pınarr senmi müdahale ediyosun bilmem ki anlamadım valla (((![]()
Kaan naaptın lan jackal =)
Valla var bir bit yeniği bekliyoz hala![]()
Gelemedik dye fotolardan da mahrummu ediliyoruz ne...![]()
evet abi bundan böle siteye buluşma resimleri koymuyoruz kendi aramızda web albümleri yaptık buluşmaya gelenler biliyo linkleri gelmeyenlere yok![]()
biraaazzz merak edin bakalımm demi .. oyle gelmeyip nolmuş diye bahmah yohhhh .....yeşill ((((![]()
vala siz şaşırmıssınız![]()
vala siz şaşırmıssınız![]()