[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

ala alah bu adam ne yapıyo daha çözemedim ama mutlaka bişey var iyi bakın anlıcaksınızzzz:queen:

:queen::queen::queen: Bence yeşili görmüş cok korkmiş Ondan dolayı ne yaptıgını bılmıo :queen::queen::queen:

ve yine bennnnnn aldığım cezaylaaa kapının önündeeee roman havası oynuyorummmm:):)

Anladım 2 nızde yeşili gordunuz korkiden karsılıklı oynadınız .... :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:

okadar ceza aldıkki artık bayıldımmmmm :queen:

ben anlamadım artık:) bişemsiye bi yastık ilginç

Son düzenleme:
walla resimler geliyo tek tek :)
burak çok masumdun sana saldırasım geldii ama :) :queen: kıyamadım hadi iyisin

bu yastıkla yatan kim abii napıyo yastığa

ohhhhh beeee negüzel uyuyo sanki pamuk prenses

benden şindilik bukadar gerisi muharrem de

Son düzenleme:
abi zıbardı herkesssss
biz selim le benzin almaya gittik hava çok berbat dedik ama hava gerçekten çok güseldi sizler içerde yatarken biz dışarda geziodukk :)

ya burak bu arada ben köprüden nasıl geçtim bir bilsen akıllara zarar selime sorr sola kaçıyorum hoppp tekrar sagdayım abi bu nasıl bir rüzgardı tırstım walla

Burak abı yuzun bembayaza burunmus uyudugun resımde sankı YEŞİLİ GORMUS gıbısın KIz gıbım cıkmışsın fotoda :queen::queen::queen::queen:

/resim20259jl6.jpg[/IMG][/URL]
ben anlamadım artık:) bişemsiye bi yastık ilginç[/QUOTE]

bu adam yastıkla fantezimi yapıyo acaba rüyamı görüyoo yastıgı ne zannediyoo acaba çok merak ettim

/resim20259jl6.jpg[/IMG][/URL]
ben anlamadım artık:) bişemsiye bi yastık ilginç,
bu adam yastıkla fantezimi yapıyo acaba rüyamı görüyoo yastıgı ne zannediyoo acaba çok merak ettim

abi aramızda kalsın bende küçüklükten kalma bi alışkanlık var, uyurken yastığa yorgana falan sarlmam lazım yoksa hayatta uyuyamam :mrgreen:

:queen::queen::queen: koyu kırmızılı yer de hata sende vvar sectıgın yer kadar konus :) BAk sımdı yusuf abı gelcek bana destek vercek hahaha :)

SAygılarımla CANEVER :queen::queen::rendeer:

evet haklısın selçuk konuyu ne kadar anlamasamda hak veriyorum sana:queen::queen::queen:

heytttt beee belli daha uyanamayanlar varrr
walla sabah 10 muydu neydi uyudum yeni kalktım oda karnım acıktı diye :)
süper bir geceydi

arkadaşlar foto istemişsiniz bende birkaç foto var ama yükleme konusunda biraz cahil oldugum için ben internetteki web albümüme koyucam isteyen ordan alsın :)
buna kendi resimlerini almak isteyen ( burak,gkn&pınar, yusuf, jesse, muharrem, selim, emin, hasan) resimlerin boyutları büyük olduğu için göndermek problem olabilir ordan alırsanız sevinirim :)
birazdan linki kopyalarım buraya :)

olm seni eve attığım gece resimleri nasıl upload edilceğini ööretmemişmiydim

buda emin kardeşimiz oda aldığı cezayla kapının onunde üstünü çıkardı ama şemsiyeyle ne yaptığını anlamadım yorum sizin :queen:

arkadaşlar giderken farkettinizmi şemsiye yerinde yeller esiyodu. yoksa Emin o şemsiyeyi...???

veeeee işte bennnnnnn azdaha kusuyodum allahım kabuklu portakal yemek ne zor muş

zuahahhahahaha abi sen beni kafadan kopardın yaaa

veeee işte buda cenevar yola yatmışşşşşşş güneşleniyo allahım ben çokk korkti onu görünceeeeee:queen:yeşillll

zuahhaha buna koptumyaa özellikle yorumuna koptum burak. ama bi 5 dk daha bekletseydiniz gökhandan kurtuluyoduk :queen:

ala alah bu adam ne yapıyo daha çözemedim ama mutlaka bişey var iyi bakın anlıcaksınızzzz:queen:
---------------------------------------------------------------------
Tarih: 27.01.2008
Gazete: Şok
Sürmanşet: ATLETLİ MAGANDA DEHŞET SAÇTI

Gece yarısı tophanede yarı çıplak bi vaziyette show yaparken yakalanan E.A polislere zor anlar yaşattı. yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarına aldırmadan
showuna devam eden E.A mahalle sakinlerinin linç girişiminden paçayı zor kurtardı. iki bacağından vurularak durdurulabilen maganda gözaltına alınmak üzere polis aracına bindirilirken "çocuklar ölmesin" diye slogan attı
haberin devamı sayfa 3'te:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
kahvaltı sonrası ayrılık çeşmesinde helalleştikten sonra herkes yola çıktı. köprüde öyle bir rüzgara kapıldıkki az kalsın karşı şeride geçiyoduk. muharrem ille de ben kaçak geçecem plakama yazsınlar cezamı dedi bizde sen bilirsin kardeşim dedik :queen: kgs sırasında beklerken erdinç bi arabanın sağına girdi kardeş kardeş ceza yemeden geçtiler. Marv ve ben yan yana araba taklidi yaparak aynı anda geçtik kgs den :queen:

o saatte eve gidemezdim çünkü ailem beni kursta biliodu. bende arkadaşın evine gittim sabahın dininde kapısına dayanmak suretiyle arkadaşı uyandırdım. akşam 6ya kadar deli gibi yattım ama 60la felan gidiyorum :queen::queen: arkadaşımın annesinin: hadi yusuf kahvaltıyı kaçırdın bari akşam yemeğine yetiş demesiyle kendime geldim. hala güzellik uykusunda olan arkadaşlar warsa kalksın bi zahmet resimleri upload etsin. size geceden bahsetmek isterdim ama o kadar güzel ve dolu dolu şeyler yaşadıkki hangisini bahsetsem diye kafam karışıyo. nyse millet sigaram bitmiş ben bakkaldan gelene kadar o resimleri upload edilmiş görcem yoksaaaaa :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

anaaaaaa bunlarıda ben çözemedimmm valla ama sanal yarış galibaaa:)

evet haklısın selçuk konuyu ne kadar anlamasamda hak veriyorum sana:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Tarih: 27.01.2008
Gazete: Şok
Sürmanşet: ATLETLİ MAGANDA DEHŞET SAÇTI

Gece yarısı tophanede yarı çıplak bi vaziyette show yaparken yakalanan E.A polislere zor anlar yaşattı. yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarına aldırmadan
showuna devam eden E.A mahalle sakinlerinin linç girişiminden paçayı zor kurtardı. iki bacağından vurularak durdurulabilen maganda gözaltına alınmak üzere polis aracına bindirilirken "çocuklar ölmesin" diye slogan attı
haberin devamı sayfa 3'te:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen:

eyttttttttttttt yavr
eyttttttttttttt yavrum beee çalll oynasınnnn efelende görelimmmm:)

ve işteeeee kopuşşş anı

Son düzenleme:
abiii jesse nerdesin sende şu göbeciklerden aldığın şeyleri göstersen millete o bi başka güselllllll

gkn hala çıkmadı piyasaya acaba oda köprüden geçerken r6 sını mı hatıradııda denize atladııı

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaslar biz yokken boyle cumbus olmuyor ama. Vallahi kiniyorum sizi! :)

Mazeretim dolayisiyla gelemedim, resimleri gorunce tabi anladim neler kacirdigimi! :)

işte uyuyan prenses uyandırılmak üzere prensendin bi buse bekliyooo

muharremden diş showwwww abi gülmediğimiz şeymi vardı gece boyunca gülmekten yüz kaslarım hala agrıyoooo şerefsizimmm :)

YA BIDAHAKI BULUSMADA KESIN SABAHLIYOM :) HAHAHA :queen::queen::queen::queen: KACIN YEŞİL CENEVER SABAHLICEK

Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
crayzboyone, cihan_35, aargh, erdincpolat, emin_arikoglu, RoLa, istburak, DarkArchAnGeL, serhat24766, sabofb, morrigan, celebi

Son düzenleme:

eeeee arakadaş bukadar oynamaya bünyemi dayanırrrrr bayıldı en sonunda:9

işte o meşhurrrr şişe hemdeeeee yeşillll

ilk once hasanı kutlarım bizimle sabahladıktan sonra adam 12 de işe gitti valla brevo:)

allahımmmm bu nekedar bi haşinnnn bakış mübarek kadirizimmmm fatihi geli yoooo çekilinnn yoldannn:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar