[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması

beyler bu arada cenevar ve yesıl nıck lerının telıf hakları elımde bulunmaktadır acık arttırmayla satmayı dusunuyorum varmı nekadara gıder fıkrı olan :D:D:D:D

abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi hayının makinasındaydı o...:pbi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..:p

yeni cicilerim nası...:p

yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...:)

allahım o ne keskin şahin bakışlar allahım hudson daha öyle bi adam görmemiştir işin şakası bi terafa hakikaten şekermi şeker tatlımı tatlı beyfendi bi insansınız herzaman böyle olmanız dileğiyle bunlar ben ve sevgili zevcemin görüşleridir :cat:

beyler bu arada cenevar ve yesıl nıck lerının telıf hakları elımde bulunmaktadır acık arttırmayla satmayı dusunuyorum varmı nekadara gıder fıkrı olan :D:D:D:D

hocam seni tanımıyorum ama...inanırmısın dün gece 3 farklı ağız JACKAAN geldimi gelecekmi diye dorup durdular farklı zaman dilimlerinde...yuh artık dedim...gecenin aranan adamı sendin buna emin ol...

allahım o ne keskin şahin bakışlar allahım hudson daha öyle bi adam görmemiştir işin şakası bi terafa hakikaten şekermi şeker tatlımı tatlı beyfendi bi insansınız herzaman böyle olmanız dileğiyle bunlar ben ve sevgili zevcemin görüşleridir :cat:

abicim yengeyi kepten pek göremedim o gece:queen: (sadece burnunu görüyodum...yani yolda bana selam verse tanımam...:p)sen ve zevce hanım maşallah 400 yıllık çift gibisiniz...çok mutlu oldum...evli olduğunu bile dün gece öğrendimm...ne mutlu size..

ben öleyim abi...MÜLAYİM SERT...:queen:

abi vahşi batının çılgın kovboyu olmuşsun valla :mrgreen:

vahşi batının çılgın kovboyunun gıçına o üründen 300 gayme girdi habarın varmı dün gece...:queen:

abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi hayının makinasındaydı o...:pbi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..:p

yeni cicilerim nası...:p

yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...:)

abı bu ne yakısıklılık hudsonda muhammer abı ıyı gıydırmıs senı :D

Mete abıım batı romanın koboyu gıbı olmuşsun :) HEHEHEH

muah ahh a ahha haaa abii yorum süper koparttın ben varya helal olsun cenaver :queen:

Abi o yoruma herkes koptu :queen::queen::queen::queen::queen:

Sendemı koptun :queen::queen::queen::queen:

Herkes koptu marketlerde japon kalmadıkı yapıştıralım gerı :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
yaw muharrem gene nerdesin ya bi foto koyacanda görecez ... pınarr senmi müdahale ediyosun bilmem ki anlamadım valla (((:)

eeee millettt
uyanamayanlar var hala
selim yok
muharrem yok
gkn yok
hasan hala çalışıyo olabilir
yazık oldu gencecik bedenlere çürüttünüs gece gece dışarılarda
ya muharremdeki resimleri merak ettim ben

biraz daha sabredin muharrem kış uykusundan uyansın başka fotolarda var ama daha ocak ayındayısss abi sezon ne zaman bitiyo haberi olan varmı kış uykusu sezonuu :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala siz şaşırmıssınız :p

Vallaha cem abı doqru soluo gelme sakın :) :queen::queen::queen::queen:

Bide tabuyu ıstıoyor :queen::queen::queen::queen::queen:

yarın karkoya verıom abı ıcını rahat tut :))) Sehırler ıcı kargoya vercem gelcek :))hehehe:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar