ceko topik şişer silinir bu önemli degil aralardaki gelicem diyen arkadaşlarıda listeye eklenir zaten onun haricinde gezi topiginde sayfalara önemli bişi yazılmaz gezinin heycanı konulu sohpetler olur evet ya geyik olur böyledir genelde şöyle yapalım şunu yapalım şu geliyor falan yani çok önemli bir konu gezi ile ilgili olur zaten oda birinci sayfaya yazılır bütün detay ordadırceko35' Alıntı:Bende gelmek isterim ekleyin listeye lütfenn
ama sabah erkenden cıkmak ve gidilecek yere erken varmak daha iyi olur dusuncesindeyim.. aksam karanlıga kalmadan donunce günü az geçirmiş oluyoruz... herneyse.. o gun gelene kadar sadece ilk sayfadaki gezi ile ilgili acıklamaları okuycam.. cunku her gun inanılmaz geyiklerle şişiyor sayfa ve geziyle ilgili onemli bisey varsa arada kaynıyor.. bu nedenle gezi ile ilgili onemli konuları ilk sayfada editlersiniz...
gorusmek uzere.
bensiz bir kerpe gezisi düşünemiyorum
er5' Alıntı:kardesım gelırde ben gelmezmıyım :cherry:
Kardeşim kesinlikle ehliyetsiz olmaaazzz,ama başka yolu bulunur motorsuz gel, artçı gel, otoyla gel ama ehliyetsiz gelmetamerr' Alıntı:abiler bende gelmek isterimm şimdilik 2 sorun var gibi görünüoo..birisi ciddiiehliyet olayıı sorun olurmu acabaa?2.sorun ben daha önce ufak scooterlardan kullanıodum..şimdiii dorado corvus v3 aldımm rahatım onda ama acemiyim sonucta..asıl konu ehliyet topluluk halnde gidilceği için sorun olmaz acemilik ama ehliyette sorun olurmu dersinizzZ_?
Bu arada sölemeyi unuttum ben kerpeye gittim süper bi yerr..denizi de ölee..biz rottweiler grubu olarak gitmiştik kopeklerimizlee hem onlar yuzdu hmdee biz..tawsiye ederim kesinlklee..hatta gece orda kalıınırsaaa daha zewkli olucağını sölimm
Yaw Ataper kardeş motorcu hanımdan izinmi alırmış...almaaazz...motrunun arkasına atar getirir..:cat: Hadi göreyim seni bak bizim aileli grup genişliyor sende katıl kafan rahat olsun..:cherry:ataper' Alıntı:Yaz abi beni de Yedek listesine.
Ölmez sağ kalırsak, hanımdan izin koparabilirsek, yağmur çamur olmazsa ben de geliyorum.
ataper
Katılacağım yer : ANADOLU YAKASI kozyatağı carefour Saat:09.00
tunoka' Alıntı:Yaw Ataper kardeş motorcu hanımdan izinmi alırmış...almaaazz...motrunun arkasına atar getirir..:cat: Hadi göreyim seni bak bizim aileli grup genişliyor sende katıl kafan rahat olsun..:cherry:
Sorun değil kardeş sağolsun murat çayları ısmarladı temiz bi hava aldık..necdet' Alıntı:yaw tuncel abi gelemedim kusura bakma ama benim eşimi iyicene tavladım
birkaç sene sonra atlar arkama:queen:
tunoka' Alıntı:Sorun değil kardeş sağolsun murat çayları ısmarladı temiz bi hava aldık..
Hangisi..:cherry: ????:queen:
tunoka' Alıntı:Yaw Ataper kardeş motorcu hanımdan izinmi alırmış...almaaazz...motrunun arkasına atar getirir..:cat: Hadi göreyim seni bak bizim aileli grup genişliyor sende katıl kafan rahat olsun..:cherry:
necdet' Alıntı::queen: :queen: :queen:
arkadaşlar birini unutduysam afetsin hemen yazim haftaya çarşamba listeyi güncelleştircem ve katılım sayısını kerpedeki tesise bildircem şu an listede
aşağı yukarı 70kişi bulunuyor saygılar![]()
ALPERRR' Alıntı:ya bu arada cbf 500 kullanan arkadaşlar! hesapladım şu ana kadar 135 ytl'lik benzin aldım. 755 km yol yapmışım hala rodaj suresındeyım sizce bu normalmi? yada sizin motorda nasıldı?
MASALLAH dıyelım....:cat:necdet' Alıntı:yaw ne oldu buraya daha yeni girdim eve maşallah nazar değmesin
inşallah çok mantar balık lazım çok:queen: