ALPERRR' Alıntı:ya bu arada cbf 500 kullanan arkadaşlar! hesapladım şu ana kadar 135 ytl'lik benzin aldım. 755 km yol yapmışım hala rodaj suresındeyım sizce bu normalmi? yada sizin motorda nasıldı?
necdet' Alıntı:çok iyi sarfıyat bence 47l ile 755km benim motor bana çekmiş rodajda ha biri
yiyordu ben diete geçtim oda diete geçti rodajdansonra şu an 3.5-4lt arası
tüketiyor 100kmde
AnTiKa' Alıntı:slm abiler ablalaryahu ben belli olmaz ev tuttum 3 havta oldu eve gitmedim valla onun içinde evi badana boya yapcam galiba yapmazsam ev sahibide kovar eve girmeden yengenize evlenmeden benden cayar galiba işim cok ama o güne kadar halledersem gelirim inşallah
): nejdet abim bu düşüncenden ve emeginden dolayı cok tşk ederim abim allaha emenetsniz hoşcakaluınnnn
![]()
AnTiKa' Alıntı:slm abiler ablalaryahu ben belli olmaz ev tuttum 3 havta oldu eve gitmedim valla onun içinde evi badana boya yapcam galiba yapmazsam ev sahibide kovar eve girmeden yengenize evlenmeden benden cayar galiba işim cok ama o güne kadar halledersem gelirim inşallah
): nejdet abim bu düşüncenden ve emeginden dolayı cok tşk ederim abim allaha emenetsniz hoşcakaluınnnn
![]()
necdet' Alıntı:sensiz olmaz antika sen gel badanayı dönüşte hep beraber yaparız bütün
grupla 1saate biter:queen:
gucci' Alıntı:necdet abi beni unutmadin dimi.
hala diplomali artçın miyim????????:silent:
serkan79' Alıntı:10dk dedik ya abi amma yavaş adammışsın e tabe yaşlılık kendini gösteriyo yavaş yavaş :mrgreen:
tam teshizatli cevatkelle bile olurum:queen:necdet' Alıntı:niye unutim korktunmu yoksa ilk artcım olduğun için:queen: bu arada
kamera ile geziyi çekebilirsin dime seni motora bağlasam:mrgreen:
bu güzel fırsat kaçmaz inşallah grup halinde örnek bir sürüş olur:cat:
:salut: :salut: :salut: evt haklısın yavaş yavaş öyle oluyor ama halen bomba gibiyim
ve iştahımı kimse kesemez:queen:
gucci' Alıntı:tam teshizatli cevatkelle bile olurum:queen:
hatta yolun ilerisine gideriz . mt toplu halde gecerken yo kenarindan cekeriz. :cat:
walla arkadas haklı.....serkan79' Alıntı:10dk dedik ya abi amma yavaş adammışsın e tabe yaşlılık kendini gösteriyo yavaş yavaş :mrgreen: