[MT İstanbul] 25 Haziran 2006 Pazar / Kerpe'ye gidiyoruz.. gelen vaaamııı..:)

Ölmez sağ kalırsam,çok mühim bi işim çıkmazsa bende gelmek isterim.Kanıma işlediniz bi kere kopamam artık sizden:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ceko35' Alıntı:
Bende gelmek isterim ekleyin listeye lütfenn :)

ama sabah erkenden cıkmak ve gidilecek yere erken varmak daha iyi olur dusuncesindeyim.. aksam karanlıga kalmadan donunce günü az geçirmiş oluyoruz... herneyse.. o gun gelene kadar sadece ilk sayfadaki gezi ile ilgili acıklamaları okuycam.. cunku her gun inanılmaz geyiklerle şişiyor sayfa ve geziyle ilgili onemli bisey varsa arada kaynıyor.. bu nedenle gezi ile ilgili onemli konuları ilk sayfada editlersiniz...

gorusmek uzere.
ceko topik şişer silinir bu önemli degil aralardaki gelicem diyen arkadaşlarıda listeye eklenir zaten onun haricinde gezi topiginde sayfalara önemli bişi yazılmaz gezinin heycanı konulu sohpetler olur evet ya geyik olur böyledir genelde şöyle yapalım şunu yapalım şu geliyor falan yani çok önemli bir konu gezi ile ilgili olur zaten oda birinci sayfaya yazılır bütün detay ordadır
saygılar

Yaz abi beni de Yedek listesine.
Ölmez sağ kalırsak, hanımdan izin koparabilirsek, yağmur çamur olmazsa ben de geliyorum.

ataper

Katılacağım yer : ANADOLU YAKASI kozyatağı carefour Saat:09.00

necdet ekle listeye hadi bakalım devam :)heycan gelsin arada bir güncel :)

abiler bende gelmek isterimm şimdilik 2 sorun var gibi görünüoo..birisi ciddii:(ehliyet olayıı sorun olurmu acabaa?2.sorun ben daha önce ufak scooterlardan kullanıodum..şimdiii dorado corvus v3 aldımm rahatım onda ama acemiyim sonucta..asıl konu ehliyet topluluk halnde gidilceği için sorun olmaz acemilik ama ehliyette sorun olurmu dersinizzZ_?
Bu arada sölemeyi unuttum ben kerpeye gittim süper bi yerr..denizi de ölee..biz rottweiler grubu olarak gitmiştik kopeklerimizlee hem onlar yuzdu hmdee biz..:)tawsiye ederim kesinlklee..hatta gece orda kalıınırsaaa daha zewkli olucağını sölimm

tamerr' Alıntı:
abiler bende gelmek isterimm şimdilik 2 sorun var gibi görünüoo..birisi ciddii:(ehliyet olayıı sorun olurmu acabaa?2.sorun ben daha önce ufak scooterlardan kullanıodum..şimdiii dorado corvus v3 aldımm rahatım onda ama acemiyim sonucta..asıl konu ehliyet topluluk halnde gidilceği için sorun olmaz acemilik ama ehliyette sorun olurmu dersinizzZ_?
Bu arada sölemeyi unuttum ben kerpeye gittim süper bi yerr..denizi de ölee..biz rottweiler grubu olarak gitmiştik kopeklerimizlee hem onlar yuzdu hmdee biz..:)tawsiye ederim kesinlklee..hatta gece orda kalıınırsaaa daha zewkli olucağını sölimm
Kardeşim kesinlikle ehliyetsiz olmaaazzz,ama başka yolu bulunur motorsuz gel, artçı gel, otoyla gel ama ehliyetsiz gelme

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw ne oldu buraya daha yeni girdim eve maşallah nazar değmesin
inşallah çok mantar balık lazım çok:queen:

ataper' Alıntı:
Yaz abi beni de Yedek listesine.
Ölmez sağ kalırsak, hanımdan izin koparabilirsek, yağmur çamur olmazsa ben de geliyorum.

ataper

Katılacağım yer : ANADOLU YAKASI kozyatağı carefour Saat:09.00
Yaw Ataper kardeş motorcu hanımdan izinmi alırmış...almaaazz...motrunun arkasına atar getirir..:cat: Hadi göreyim seni bak bizim aileli grup genişliyor sende katıl kafan rahat olsun..:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tunoka' Alıntı:
Yaw Ataper kardeş motorcu hanımdan izinmi alırmış...almaaazz...motrunun arkasına atar getirir..:cat: Hadi göreyim seni bak bizim aileli grup genişliyor sende katıl kafan rahat olsun..:cherry:

yaw tuncel abi gelemedim kusura bakma ama benim eşimi iyicene tavladım
birkaç sene sonra atlar arkama:queen:

necdet' Alıntı:
yaw tuncel abi gelemedim kusura bakma ama benim eşimi iyicene tavladım
birkaç sene sonra atlar arkama:queen:
Sorun değil kardeş sağolsun murat çayları ısmarladı temiz bi hava aldık..:)
Hangisi..:cherry: ????:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tunoka' Alıntı:
Sorun değil kardeş sağolsun murat çayları ısmarladı temiz bi hava aldık..:)
Hangisi..:cherry: ????:queen:

:queen: :queen: :queen:

arkadaşlar birini unutduysam afetsin hemen yazim haftaya çarşamba listeyi güncelleştircem ve katılım sayısını kerpedeki tesise bildircem şu an listede
aşağı yukarı 70kişi bulunuyor saygılar :)

Son düzenleme:
tunoka' Alıntı:

Motorcu hanımından izin alır kardeşim, ben izin alacağım tabi izin vermezse kendi bilir, önce kendisine sende gel diyeceğim ama gelmezse bir artçı bulurum, yanlış anlamayın oğlumu yada kızımı alırım, bu hanım meselesi için bir topik açmak lazım.

Kim motor aldıysa evde kıyamet kopuyor, bu hanımlar neden motosiklete karşı anlamadım?????

necdet' Alıntı:
:queen: :queen: :queen:

arkadaşlar birini unutduysam afetsin hemen yazim haftaya çarşamba listeyi güncelleştircem ve katılım sayısını kerpedeki tesise bildircem şu an listede
aşağı yukarı 70kişi bulunuyor saygılar :)

Necdet kardeşim benim artçımda olacak onuda hesaba katalım, emeklerin için şimdiden teşekkür.

Son düzenleme:
ALPERRR' Alıntı:
ya bu arada cbf 500 kullanan arkadaşlar! hesapladım şu ana kadar 135 ytl'lik benzin aldım. 755 km yol yapmışım hala rodaj suresındeyım sizce bu normalmi? yada sizin motorda nasıldı?

ya kardeş, senin makina 500 cc ve bu tüketim bence ona az bile azzzz
0,178 YTL çıkıyor km başına ki bence hiç bişi değil 500 lük makinaya
sakın elletme bırak öle kalsın :)

obaa kerpe gezisi topiğine teknik konu yazılmış bende başlıpa bakmadan cevap yazmışım, neyse arada kaynar, malum kerpe gezisi de aldı başını gidio :p

necdet abi, şu kerpe operasyonundan sonra şu aşağıdaki konuya da bi el atsan.. bize düşmez bu işler :cat:

raki2py.jpg

Maksat muhabbet olsun, şarhoş olmak değil amaç o tadı o hazı duymak...

necdet' Alıntı:
yaw ne oldu buraya daha yeni girdim eve maşallah nazar değmesin
inşallah çok mantar balık lazım çok:queen:
MASALLAH dıyelım....:cat:
necdet abi anlastıgımız gıbı yemek yemıyorum
kerpe de acısını cıkarırız değil mi...??:queen:

tunoka' Alıntı:

Sizler gibi aileli motorculara nasıl imreniyorum bi bilsen.
Bizim hatun motor olayını hiç sevmiyor, benim binmeme bile müsaade etmez iken asla arkama binmez.
Ama bi gün arabayla gelicem onuda alıcam, tanıştırıcam grupla. Eminim grubu çok sevecek ve motora ısınacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar