Kartal23' Alıntı:tabi tabi... sürüş kuralı diye bişey var... bu gezide onu tam olarak uygulamaya çalışırız... çünki yaramaz 4 tekerli şoförler var... onların kurbanı olmamak lazım... bu bilinçle yola çıkmamız gerek...
necdet abi ben +1 olabilirim.. ilerki zamanda sana bildireceğim...:cat:
12-13 yaşlarımdan itibaren sürekli gittiğim bir yer olduğu için kerpe'yi çok iyi bilirim,belki biz gebze'den bir gün önce gidip sizlerle orada buluşuruz,bu arada bizim çocuklar(ashes,ccbbdd,cenk,erkin) nerdesiniz elleri görelimnecdet' Alıntı:bruce bu gezide herşey olacak inşalah istersen bütün gün denize gir istersen bütün gün yat aşağa 3alternatif kerpeyi gez kayaları felan![]()
alikara' Alıntı:Bu sabah haberleri izliyordum deniz otobüsünde. Kerpe'yi gösteriyordu. 7metrelik kayalardan denize atlıyordu gençler. Benim de atlayasım geldi ama naapalım paşa paşa işe gittik![]()
BRUCE' Alıntı:12-13 yaşlarımdan itibaren sürekli gittiğim bir yer olduğu için kerpe'yi çok iyi bilirim,belki biz gebze'den bir gün önce gidip sizlerle orada buluşuruz,bu arada bizim çocuklar(ashes,ccbbdd,cenk,erkin) nerdesiniz elleri görelim![]()
necdet' Alıntı:evt ya gebzeye karşı bir maç yaparız orada :queen:
ledo'cum bizim takım tamamdır,güzel bir maç daha sonra serin sular:cat:ledo' Alıntı:yalnız ben o tarihlerde gebze'ye transfer olmuş olacağım, ona göre bana güvenme.... :cherry:
kilo durumuma bakma, çok da iyi oynarım :bounce: ( nefes bitene kadar tabii )
ledo' Alıntı:yalnız ben o tarihlerde gebze'ye transfer olmuş olacağım, ona göre bana güvenme.... :cherry:
kilo durumuma bakma, çok da iyi oynarım :bounce: ( nefes bitene kadar tabii )
Tabii ya...sen balık biz alık yiyelim vaamıı.he donduma vaamıı..necdet' Alıntı:vay vay vay demekki takımınız hazır bana kartal yeter o uçar her topa:queen:
tuncel abiyide kaleye geçiririm bende balıkları yerim:queen:
Kayadan atlama dedinde aklıma geldi Ali kardeş kaç kilo daha vermen lazımmış...alikara' Alıntı:Bu sabah haberleri izliyordum deniz otobüsünde. Kerpe'yi gösteriyordu. 7metrelik kayalardan denize atlıyordu gençler. Benim de atlayasım geldi ama naapalım paşa paşa işe gittik![]()
alikara' Alıntı:Benim bir fikrim var.
24 Haziran Cumartesi gitsek de 1 gece kalsak. Gece içen içer, yarına alkolden eser kalmazŞimdi duyan yanlış anlamasın, benim alkolle aram hiç yoktur, benim derdim çok kalmak, denize falan girmek
![]()
Alperrr,ehliyeti kaptınmı???ALPERRR' Alıntı:valla alikara nın teklifi mantıklı gibi geliyo cumartesi çıkıcaksın yola akşam orda kalıp pazar döneceksin. kerpe de uygun fiyatlı otel yada pansiyon vardır herhalde. harika bi haftasonu olur. benim cumartesileride tail olduğu için. problemim yok ama diğer arkadaşları bilemem.
gucci' Alıntı:denizlerin denizi karadenizde mükemmel bi haftasonu olcak....:queen:
arkadaslar necdet abimizin cektigi fotolar yetmez aklinizda bulunsun
onlar neki . gidince vayyyyyyy cennet denilen yer burasimi diceksiniz eminim:cherry:
bence geziye katilanlar tekrar tekrar gitmek isticekler. kerpeye gidipte aksam günesinde denize dalip soguk bi bira iciceksiniz ondan sonra aksam günesini bi kayanin üzerinde izleyip. "hayir ben buradan gitmek istemiyorum" diye icinizden
gecirecekiniz .
vallahi abartmadim.:cat: