necdet' Alıntı:ledo organizasyon zor iş olduğu için bunlara beraber karar verelim dedim
ama aklımda 1buluşma noktası olarak levent bp geçiyor 2 buluşma noktası
2köprüden sonra opet geçiyor saat olarakta 09.30 levent 10.00 opet
yollarda çay felan içeriz kerpe varış saatımız 13.00olur yemeğide 13.00-14.00
arası konuştum herkes gezmek ister denize girmek ister.
ledo' Alıntı:2. köprüden sonra opet derken, paralı yoldakini kastediyorsun sanırım. Bu durumda da rotamız TEM üstünden olacak anladığım kadarı ile.
Geze geze ve dura dura gitme fikri bence de çok hoş. Spontane zamanlamalar yaparak gitmek iyi olur. Malum yaz sıcağında motorcular için en büyük tehlikelerden biri "dehibridasyon", bu yüzden sık mola vermek iyi fikir hemde doğanın tadını çıkartırız.
En önemli sorun ise "grup sürüşü" !!!
Bugüne kadar katıldığım çok katılımcılı hiç bir gezide maalesef yüzde yüz herkesin toplu sürüş kurallarına tam uyum gösterdiğini gözleyemedim.
Böyle çok virajlı bir yolda da grup sürüşünün iyi uygulanamaması çok çok büyük risk !
Bu konu ile ilgili ciddi düşünmemiz lazım.
ALPERRR' Alıntı:MT Tshirt istiyorum bedenim XXL büyük olsun seneyede giyerim![]()
alikara' Alıntı:1,5 ay önce yaptığımız, 6 kişilik gezimizden çok zevk almıştım. Neden derseniz, herkes efendi efendi gezdi, gördü eğlendi, kimse artistlik yapmadı. Sollama oldu ama ara ara, abartmadan.
Bizim gezilerin, bundan sonra da bu çerçevede olacağına inanıyorum, bu nedenle katılmaya can atıyorum.