fotoların devamı lütfen aciiilllllllllllllllllll:cherry:
fotoların devamı lütfen aciiilllllllllllllllllll
serdark' Alıntı:Ya ne diyeyim artık bilmem ki... tek kelime, BUDUR !!! :cat:
saat belirtin !!! ordayım
*** Murat, senin notebook'ta DVDRW varsa ben dvd-ram getireyim hemen çoğaltalım
hakanacan
TRADER' Alıntı:Abı ben noteboogu getıreyım . hemen bır cay toplantısı yapalım yarın aksama ne dersınız..? O agacın altı uyar mı:?,
TRADER' Alıntı:Merhaba Arkadaslar..
Malumunuz bu pazarkı Kerpe gezisine biz bir kaç arkadaş erken gidelim düşüncesi ile erken çıktık. Buraya yeni fotolar ekleneceği için bir karışıklık olmaması için yeni bir topic açtım.
Gezimiz sabah opette buluşma ile başladı. Bizler carefur dan geldik ve opette arkadaşlarla buluştuk. Buluşmaya bayagı bir arkadaşımız katıldı.İki tane de araba olunca çok güzel hoş bir yolculuk yapma imkanımız oldu.. Biraz yavaş gittik ama ne yapalım bu işlerde en yavaşa uyum göstermek gerekiyor.
Neyse... Yolculugumuza Aydın Abı artcı ben öncü oldum. Kulaklarımıza telsizleri taktık. iki arabadan Hakan ınki öne geçti Murat ınki arkaya. Hem yol boyu vıdeolarımızı cekmısler saolsunlar hem de telsız tertıbatı ıle cok duzenlı ve rahat bır yolculuk yapmamızı sagladılar. Mesela ben öncü yum arkadan Aydın abı yavas kopma oluyor dıyor yavaslıyorum. Hızlan yıgıldık dıyor hızlanıyorum vsvs. Yanı gayet teknık bir yolculuk oldu. Gerçi Serdar arkadasım ve artcısı Harun bıraz sıkıldılar 600 F ıle ama ne yapalım![]()
Bu arada Hakan arkadasımız ıle Murat a araba ıle verdıklerı destekten dolayı da mınnettarız..
Neyse .. Bastık kandıra gırısndekı yere kadar gıttık:Orda mısır yedık cay ıctık. bayan arkadaslar saolsunlar bayagı brı nevale getırmısler onları yedık..Orda kadır abımız bıze katıldı sagolsun o yolların kurdu ımıs bıze yardımcı olmaya calıstı.
Bu mola yerınde Ibrahım ve Yavuzlar bıze yetıstı . Ayrıca gurol ile giray da artıstık arabaları ile bizi burda yakaladılar..Onlarla beraber Necdet abının ayarladıgı yere gıttık. Yemekler geldı. Yedık ıctık Gunun anlam ve onemını belırten konusmalar yaptıkArdından necdet abıler geldı. (İbrahım benı aramıssın ama çok gec haberım oldu gerı donemedım . ozur kardesım)
Bulusmak uzere Kefken tarafına denıze gıttık. O yolda kandıra grubu saolsun bıze onderlık ettıler bızı kampa kadar bıraktılar. Kampta takıldık gulduk eglendık. Okey oynadık denıze gırdık. Dedıkodu yaptık
Hakan karpuz getırmıs onu kestık yedık .. Daha sonra DOGMA abı geldı Burcu ile beraber...
Saat 5 gıbı donus yoluna cıktık. Yolda basımıza ıstenmeyen bır kac olay geldı.. Sag salım yavas yavas grup halınde yolculuk yaparak evimize geldik..Donerken ben harunu artcı aldım .. kendısı gayet bılınclı bır artcı ornegı gosterdı. kendısını hıssettırmeden Istanbula geldı.
Tem den çıkışta yeni dostlarımız Yekta Cem ve Bınnuru gorduk. Kaza yapan Keewaycı arkadası evıne bırakacaklarını soyledıler.. Kendılerıne bu duyarlı tavırdan dolayı tesekkur edıyorum
Biraz yorucu bir gün oldu ama değdi dogrusu.. resuımler bana ulastıkca bu topıge yukleyecegım . Vıdeolar bende bır aksam bulusmasında seyrettırıcem sızlere..
Geziye katılan herkese tesekkuru borc bılıyoruz.
Ufak bır notla bıtırmek ıstıyorum. Genelde soyle bır kanaat var.gıerken grup gıdelım gelırken basıp gelırız.. Dun bız bır kere daha gorduk kı Tr yolları gercekten motorcular ıcın cok tehlıkelı.. Bu yuzden grup kurallarına sıkıca uyalım uymayanları uyaralım
Selamlar..
Bu arada Aygun Motordan gelen nazik arkadaşlara da ayrıca tesekkur etmek gerek.. kendılerı bzıe cok yardımcı oldular.thx

TRADER' Alıntı:abı bana uyar sanırım
saat soyleyın hemen netlkestırelım
Farklı formatlar aslında 2 ayrı dosya olarak tek cd ye toplayabiliriz gibi geliyor.Olabilir neden olmasın trader.TRADER' Alıntı:ya murat hocam
su resımlerın hepsını tek cd ye toplasak vıdeolarla beraber dıyorum .. bu ısı de bır organıza etsek ne hos olucak aslında.. tek cd tek gezı cok kıyak olur becerebılırsek