[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alonso dandik camerayla fotograf cekme bidaha baksana son resimde göbekli cıkarmış beni :)

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
of of çokgüzel olmuş geziniz, gelemedik katılamadık, ama resimlerden belli herşey :rendeer:

kaza içinde çok üzüldüm arkadaşlar, çok geçmiş olsun, gezinizden 1 gün öncede densizin biri bana çarptı, yapılacak bişey yok burası türkiye

camadan' Alıntı:
yanlız bu altı motosikletli arkadaşımı tebrik etmek istiyorum bu şimdilik ilk tebrik ben orada trafikte sıkıştığım için beni ilerdeki kandıra sapağında bekliyorlardı. çok teşekkürler

ahah, abi bir kısım medya seninle aynı düşünmüyormuş duyduğum kadarıyla, biz o kaymak virajların hepsini yalpalayarak almışız. kaldı ki sürekli 2. viteste gitmek zorunda kalmışsınız. çok özür dileriz abi.
bu arada, fırsattan istifade buradan yol kenarında garip bir şekilde bizi bekleyen ve tam biz yanından geçecekken yola çıkan tanımadığımız ama kendi adıma kim olduğunu tahmin etiğim o kırmızı opeldeki arkadaşa da selamlarımı iletmek isterim...

Kartal23' Alıntı:
millet yaw... bu alabalık olayı çok süperdi... aklım yemeklerde kaldı...:mrgreen: neyapcaz şimdi....:silent: hele o mantarın suyuna ekmek banmak kadar süper bişey yok saten... Necdet abi lokmayı ağzıma götürürken çekti.. aman allahım ammada aç mışım yawww.:queen:
cani gene gitmek isteyen varsa buyursun ben cuma günü gidiyorum hizir cadir kamplari unutmayalim ...
organizasyon htalari olmasa cok saglam gezi olacakti ama . gene gidebiliriz .

kasarli mantarlar bizi beklio ayrica cok daha güzel yerlere götürecektim sizi ama
zaman yoktu solemedim ...

cadir kamp : 4 kisilik cadir +su+elektrik+mangal geelik 15-20 ytl deniz kenari kerpe merkezde . kumsal cafeler restaurantlar kayaliklar . oralara gidemedik aslinda .. birdaha gitmek isteyenlere duyurulur......

Son düzenleme:
arkadaşlar harika bir pazardı özellikle ilgili alakalı ve tek tek herkesle ilgilenen nejdet abiye saygılar ben yolda sürüş teknikleri hakkında çok söz etmiycem yanlızca eğitim gerektiren motosiklet sporunun bence öyle daha çok eğitime ihtiyacımız oldugunu gördüm herkese selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar