Nerden başlayacağımı bilmiyorum arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya aranızda bir eksiklik farkeden olan olmadımı mesela ben!!
Tamam ben şu yahoo grup işini çözemedim ve herşeyden böyle birgün sonra haberim oluyo

r:

r:

r:
Ama numaram olanlar vardı ne sizden biri aradı beni nede ben akıledip kimseyi aramadım ama trader hocamın vardı oda bana 5-6 gün öncesi gelememe ihtimali olduğunu söyleyince bende gelmemiştir diye onu aramadım neden aramadım peki aynı yerde bende vardım ama ben kimseyi göremiyorum nasıl olduğunuda anlamadım

r:

r:

r:

r:
Kısaca özetleyeyim bende kerpe gezisine katılan biriyim!
Sizlerle beraber vakit geçiremediğime çok üzüldüm ama neyalan söyliyim orada eğlendim ve hoş ve yorucu bir vakit geçirdim
Ancak şunuda belirtmekte fayda görüyorum ben pazar sabahı annemi hava limanına bırakmak gibi extra son dakika bir işim çıkınca sizin erken çıkmanızdan haberim olmadığı gibi nejdet abinin grubunuda kaçırmış oldum

ale:
Tüm aksiliklerden sonra saat olmuş 12 küsür attım kendimi kızım regalimle yollara, bas allah bas allah terkan içinde ben ve ağlatarak zorladığım regalimle yolun yarısından fazlasında son hız olan 130-140 ile gittim.
Arada bir 70-80 indim bildiğiniz üzere bende hareret göstergesi var ve motor çoğu zaman muazzam ısındı motoru yakmamak için sadece zaman zaman yavaşladım tabiki ne için siz doslardan birkaçı ile karşılaşabilmek ve biraz daha fazla vakit geçire bilmek dileği ile
Meğerki tüm tayfa oradaymışta benim haberim yok

ale:
Neyse 2.5 saatte hiç bilmediğim gitmediğimkerpeye girdim sora sora balık yediğimiz yere saat 14:45 de girdim ve osıra grubun birçoğu yemeği bitirmiş ve ayaklanmaya başlamıştı muhtemelen o keşmekeşte ne siz beni farkettiniz nede ben sizi:silent:
Neyse orada geç gelen birçok kişi ile balıklarımızı yedik Serkan79, lepaul ve Alper Tim, ozan arkadaşım artçısı ışıl ve orada bana artçı olmak isteyen Yeliz diye bir arkadaşım la kumsala gittik necdet abilerle felan denizde sutopu felan derken saat oldumu 17:30 gibi cafetaryada bişiler içmeye oradanda 19:00 gibi topluca geri dönüş yoluna koyulduk:cat:
22:00 suları istabul gişelerdeydik.
Ya şimdi tabi siz dersiniz nasıl olurda biz seni görmedik yalan mıatıyosun nasıl insan birbirini göremez işte kanıtı:cherry:
Dönüş yolunda artçımla en öndeki regal benim
Dönüşte istanbul gişelere ilk gelen motorlardan biriyim yani nejdet abinin grubunda:cherry:
Dönüş Kandıra otobana giriş gişeler
Kumsalda Serkan79 ve ben
Yaa işte bunlarda benim oradaki resimlerimden bir kaçtanesi.
Buarada Serkan(Serkan79) la baya vakit geçirdim kendisi arabasıyla gelmişti ve dönüş yolunda megan eskortluğunu bizden hiç eksik etmedi.
Kendisinin nekadar değerli bir arkadaş olduğunuda anlama fırsatı buldum:cat:
Saolsun Alper Timde bizi gülme krizne soktu.
Birde sizde kardeş regaller hep biarada benim kızım hep yanlızdı yolda onuda üzdüm çok zorladım ama banamısın demedi yüzümü kara çıkarmadı herzamanki gibi. Ama benimde haşatım çıktı fena yorulmuştum dün gece:queen:
Pes vallahi bu başlığı bugün açmasaydın trader hocam benim sizinde orda olduğunuzdan haberim olmayacaktı:cherry:
Neyse aksiliklerden ve antitesadüflerden dolayı sizlerle vakit geçiremediğim için üzüldüm birdahaki sefere inşallah diyorum.
O ağacın altınada gelemiycem haberim olduğu halde!
Çünkü sizler kendi videolarınızı izleyeceksiniz ve kendi gezi tecrübelerinizi paylaşacaksınız ben sırıtırım diye düşünüyorum.
Saygılar,