Bende gelecem arkadaşlar inşallah güzel bir gün olacak.:rendeer:
Berk naber.:cat:
Bende gelecem arkadaşlar inşallah güzel bir gün olacak.:rendeer:
ben yeni toplanılacak yeri bilmiyorum, mecidiyeköy ya da leventten gidecek yolu bilen biri varsa ona takılmak isterim, olmazsa 11.30 da diğer gruba takılırım ...
İyi akşamlar Hocam...:rendeer:
Berk naber.:cat:
Hasan kardeşim buluşma noktasını tam annayamadık detaylı bir tarif rica etsem ayıp olmaz heralde.
daha merkezi bir yerde mesela levent bp de görüşsek, oradan yolu bilen bir arkadaşın peşine takılsak daha iyi ulmaz mı?
Hasan kardeşim buluşma noktasını tam annayamadık detaylı bir tarif rica etsem ayıp olmaz heralde.
Selam herkese... Bende katılmak istiyorum geziye arkadaşlar ama ilk gezim olacak ve kimseyi tanımıyorum . Eğer benide aranıza alırsanız ve bilmem gereken şeyler varsa geziyle ilgili olarak, bilgilendirirseniz sevinirmha bide ben kağıthane civarını bilmiyorum nasıl gelecem oraya :sunny:
daha merkezi bir yerde mesela levent bp de görüşsek, oradan yolu bilen bir arkadaşın peşine takılsak daha iyi ulmaz mı?
Tamamdır o halde yazıyorum şimdi özelden. :flower: heyecan yaptım :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
özelden mesaj atamadım en az 50 mesajım olması gerekiyomuş sitede ne yapacam :silent:
Tamamdır o halde yazıyorum şimdi özelden. :flower: heyecan yaptım :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
özelden mesaj atamadım en az 50 mesajım olması gerekiyomuş sitede ne yapacam :silent:
B.Çekmeceden gelicem dalyan_ arkadaşım bulusup gitsek ne dersin ?
buluşma saatini saat 10:00 kağıthanedeki yer olarak söylemiştiniz, levent bp'den hareket saati 09:45 olabilir isterseniz, kime neresi uyuyorsa orada beklesin diyebiliriz isterseniz ...
levent bp'ye anadolu yakasından gelenlerin ulaşması zor değil, zincirlikuyu mezarlığının karşısındadır
tel: 0555 709 70 90
Biraz daha anlaşılır oldu artık bulurum büyük ihtimalle ama polo34 abiyi arıcam yinede yarınnet bi tarif alayım daha ilk buluşmada bekletmemek lazım değilmi ::meleeek:
![]()