[MT İstanbul]/ 24-Ekim-2010 / Karaburun ve durugöl gezisi

cıbırcılar olarak size özel bir önem gösterces nolur nolmaz:cherry: gerçi emin gelmiycek sanırım ama yinede nolur nolmaz yolu falan şaşırır edirneye gidersin sonram :cherry:

yok bu sefer cbr ler tam ortamızda olsun birde dalga geçme adamlarla ayıp oluyor :) bu arada emin kimdi ???

yok bu sefer cbr ler tam ortamızda olsun birde dalga geçme adamlarla ayıp oluyor :) bu arada emin kimdi ???

yok be hasan dalga degil şaka yaptım :) hasanda kayahanda yanlış anlamaz umarım :) yarın öbürgün benim başımada gelebilir yani asla dalga geçmem böyle şeylerle sadece takıldım bi kusurum varsa affola :) hani şu bakmasıyla görmesiyle motorlara kaza yaptıran bir arkadaş vardı biz kabataşa geldigimizde tophanede unutmuştuk onu :cherry:

evet arkadaşlar küçük bir yanlış anlaşılmadan dolayı kilitlenen konumuz (gereken açıklama yapıldıktan sonra) tekrar açılmıştır bilginize.. buluşma saatini saati,
saat olarak değiştirmek istediğimi bildirmiştim katılacak arkadaşların gelebilmesi için.. hem biraz düşününde genelde herkezin tatili pazar biraz uyuklayalım dimi :) zaten yol uzun değil önceden gitmedim ama yoracağını sanmıyorum, kimse bişey demediğine göre buluşma saati 10.00 ve belirtildiği gibi çağlayan meydanı sonrası Allah kerim :)

Benim işim çıktı maalesef...

1:hattat_hasan
2:polo34
3:innovacı
4:COOLFEAR
5:mavi prens
7:sultanahmet
8:Akileos
9:Korkut
9:Norad
10:mustafa abi (siteden değil..)

Benim işim çıktı maalesef...

1:hattat_hasan
2:polo34
3:innovacı
4:COOLFEAR
5:mavi prens
7:sultanahmet
8:Akileos
9:Korkut
9:Norad

kısmetse bir dahaki gezide görüşrüz inş. muhittin abi bir dahaki geziyi karşıda güzel yerler var baktımda google eart de :) size gelecez inş.

evet arkadaşlar küçük bir yanlış anlaşılmadan dolayı kilitlenen konumuz (gereken açıklama yapıldıktan sonra) tekrar açılmıştır bilginize.. buluşma saatini saati,
saat olarak değiştirmek istediğimi bildirmiştim katılacak arkadaşların gelebilmesi için.. hem biraz düşününde genelde herkezin tatili pazar biraz uyuklayalım dimi :) zaten yol uzun değil önceden gitmedim ama yoracağını sanmıyorum, kimse bişey demediğine göre buluşma saati 10.00 ve belirtildiği gibi çağlayan meydanı sonrası Allah kerim :)

bu tür şeyler bazen oluyor modlar allahtan anlayışlı'da sonradan açıklığa kavuşunca sorun düzeliyor.az kalsın bende üzülecektim buluşmanızın sıkıntıya girmesine.aslında sonuca bakarsak herkes motorcu ve öyle böyle dost neden bu tür sıkıntılar çıkıyor anlamış değilim a-b-c site sonuçta herkes arkadaş ve öyle olmalı bence.bu arada bende gelmeyi düşünüyordum ama nöbeti ayarlayamadım gibi.son ihtimal olursa aranızdayım hadi hayırlısı bakalım.:)

bu tür şeyler bazen oluyor modlar allahtan anlayışlı'da sonradan açıklığa kavuşunca sorun düzeliyor.az kalsın bende üzülecektim buluşmanızın sıkıntıya girmesine.aslında sonuca bakarsak herkes motorcu ve öyle böyle dost neden bu tür sıkıntılar çıkıyor anlamış değilim a-b-c site sonuçta herkes arkadaş ve öyle olmalı bence.bu arada bende gelmeyi düşünüyordum ama nöbeti ayarlayamadım gibi.son ihtimal olursa aranızdayım hadi hayırlısı bakalım.:)

gelmeni çok isterdim ama kısmet tabi sen genede imkanları zorla abi :)
ayrıca hafta arası gideceğimiz yeride düşün abi güzel bi yerlere gidelim kış daha fazla gelmeden...

hava çok güzel olacak inş. şimdiki hava tahmin raporuna göre toplanma yeri çağlayan meydanındaki saha kenarı, saati saat 10:00 dur geleceklere duyurulur lütfen cep numaralarını gönderin bana bende size gönderiyim irtibat kopukluğu olmasın...

43397099.jpg

1 :hattat_hasan
2 :polo34
3 :innovacı
4 :COOLFEAR
5 :mavi prens
7 :sultanahmet
8 :Akileos
9 :Korkut
9 :Norad
11:Stubborn
12:Dalyan+1
13:
14:

Motosikleti
Honda sh125
bu gece caglayana giren yollar trafıge kapanıyor duyurulur dün gazetede okumustum bilginize arkadaslar

arkadaşlar...
buluşma noktası olarak belirlediğiniz yer dünden itibaren araç trafiğine kapatılmış...
bilginize...

bu gece caglayana giren yollar trafıge kapanıyor duyurulur dün gazetede okumustum bilginize arkadaslar

evet gelirken gördüm neyse sorun yok yeni buluşma noktası kemerburgaz kağıthane sapağı içindeki girer girmez bir üst geçit var orası uygun boş bir alan mevcut orda toplanırız, resimlerde detayı var arkadaşlar burasıda gayet basit ve rotamıza uygun...

arkadaşlar geziye katılacaklar bana numarasını özelden yollasın lütfen bende yollayım irtibatımız olsun birbirmizle..

buluma3.jpg

bulumanoktas.jpg

70294199.jpg

çok güzel bir gezi
şayet motorum olsa idi kaçırmak istemezdim
katılacak arkadaşlara şimdiden ii eglenceler
yeni arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar