[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

ooo 23 kişi olmuşuz emin abi sen 2-3 katlı bi pasta al yetmez küçük pastalar bize

arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler,kazasız belasız bir buluşma olur inşallah:cat:

ooo 23 kişi olmuşuz emin abi sen 2-3 katlı bi pasta al yetmez küçük pastalar bize

9 kat, en üstüde dubleks olsun mu? :)
23 kişiye küçük pasta yetmez demiycen..

Küçük bi pasta sadece selçuğa bile yetmez olm, al şöyle 80-90 kişilik bi pasta..:mrgreen:

selçuk bana söz verdi sadece uzaktan bakacak, sen yersen hiçkimse kimse yiyemez dedim tmm abi dedi :mrgreen:

arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler,kazasız belasız bir buluşma olur inşallah:cat:

sağolasın abi, senide görseydik daha güzel olurdu.

selçuk bana söz verdi sadece uzaktan bakacak, sen yersen hiçkimse kimse yiyemez dedim tmm abi dedi :mrgreen:

Olur mu bee.. Selçuğa yapılır mı bu?
Mötörün yokken az mı katlandı sana arabada..
Ben bile yemeyim mümkünse selçuk yesin.. Sen selçuğun doyacağı bi pasta al o bize tadımlık verir:mrgreen:

23 kişiye küçük pasta yetmez demiycen..

Küçük bi pasta sadece selçuğa bile yetmez olm, al şöyle 80-90 kişilik bi pasta..:mrgreen:

Pınarr ablam cok doqru demıs 80 kısılık pasta anca bana yeter onu solum emın abı 10 tanede yedek al ne olur ne olmas gerı kalanını sen hallet bı sekılde :queen:

Hayda ne zmn soz verdım abıcım ben hatırlamıyorum sımdı pastayı gorunce ben ne soz anlarım ne goz :queen::queen: hepsı benım :queen: :queen:

pınarr ((:)

ati m'in dernegi başkanı olarak .. seninyoklugunda ben devam ediim dedim (:)

ama sen varsan ben anca çaycı olurum

Olur mu bee.. Selçuğa yapılır mı bu?
Mötörün yokken az mı katlandı sana arabada..
Ben bile yemeyim mümkünse selçuk yesin.. Sen selçuğun doyacağı bi pasta al o bize tadımlık verir:mrgreen:

evet iste kımın ablası kımın ablası kardesını dusunuyor :queen: :rendeer: Yapılırmı emun abım bana he Sen benlık bı pasta al en ıyısı baktım bıtıremedım sızede verırım :queen::queen: Ama sımdı pınarr ablama vermesem olmas pastanın yarısıda pınarr ablamın :) :rendeer:

Gorende yesılın kankası sancak :queen::queen::queen:

pınarr ((:)

ati m'in dernegi başkanı olarak .. seninyoklugunda ben devam ediim dedim (:)

ama sen varsan ben anca çaycı olurum
Eferim evladım gözüme girdin bi daha :bounce:
evet iste kımın ablası kımın ablası kardesını dusunuyor :queen: :rendeer: Yapılırmı emun abım bana he Sen benlık bı pasta al en ıyısı baktım bıtıremedım sızede verırım :queen::queen: Ama sımdı pınarr ablama vermesem olmas pastanın yarısıda pınarr ablamın :) :rendeer:

Gorende yesılın kankası sancak :queen::queen::queen:
Olm bana kastın mı var.. Senin doyacağın pastanın yarısı beni şeker komasına sokar öldürür.. Birileri desevinir ::miiz::
bence selcuk pastadan çıksın ????????????*
Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan :mrgreen:

emin_arikoglu Allah sabırlık versin diyorum,durumun vahim gördüğüm kadarıyla,ben olsam pastadan bir dilim alıp ortadan kaybolmanın yollarını düşünürdüm:cherry:........Arkadaşlar hem cebini hem duygularını sömürüyorlar sanki:queen:

emin_arikoglu Allah sabırlık versin diyorum,durumun vahim gördüğüm kadarıyla,ben olsam pastadan bir dilim alıp ortadan kaybolmanın yollarını düşünürdüm:cherry:........Arkadaşlar hem cebini hem duygularını sömürüyorlar sanki:queen:

onlar canımız ciğerimiz aramızda hesap kitap olmaz, ama nolur nolmaz bu önerini yinede gündemime alacağım :mrgreen:

Recep yesın senı gellen bugun bulusmaya calısmıosun zaten kovdular ıs yerınden tabı tekmegı bastılar :queen: TEz gel konuscak gonumuz var goruscek davamız var ::angry2::

topağımı kirletmeyin leyn, daha çok yazıcaz buraya yer kalsın :mrgreen:

sen cık abım aradan bu Canavarla ** body nın arasında olan bıse tek hamlede mıdeme ındırcem onu ıstıo :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar