[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

çizmek ne kelime, ilk bulduğun clio ya çakıcam sağ kapıdan, alışkanlık yaptı:queen:

Yok olmaz.. Ben arka kuyruktan tutarım sen gaz verirsin, gider gider kendi halinde metro rraylarına devrilir metroda bunu zeytinburnuna kadar sürükler.. Yeterki nazar değmesin :mrgreen:

GKN

Yok olmaz.. Ben arka kuyruktan tutarım sen gaz verirsin, gider gider kendi halinde metro rraylarına devrilir metroda bunu zeytinburnuna kadar sürükler.. Yeterki nazar değmesin :mrgreen:

garu ya bahh, kurdu resmen:p
kendi yazdı kendi oynadı:cherry:

ihsan abinin adı neden yok listede
meinkoca yıda yaz, gelirim demiş
efedrin (burak) yaz

Son düzenleme:
Doğum günü partisimi var pasta mum faslı var yahu:)

Tanışmak ve bol muhabbet için gelmeye çalışıcam.

EMİN kardeş pasta yoksa gelmem ama ona göre :)
kusura bakarım ben kusura bakma :mrgreen:
oh ohh çaylar eminden yoksa neyle ıslatılır bu cbf:queen:
musluk suyuyla iyi ıslanır burakcım:mrgreen:
şimdi aldıgım habere göre ... M'in motorla gelen arkadaşların depolarını fullleyecekmiş bilginize .... ((:)

anti M'in dernegi başkanı
jesse
evet fullicem musluk suyuyla :mrgreen:
bu benım canavar ARABA ıcınde gecerlımı :queen::queen::queen:
herkese yetecek kadar musluk suyumuz var :mrgreen:
Syriana Bülent arkadaşımızda yeni motosikleti şerefine çayları ısmarlayacağını söyledi. Çaylar için Emin' e ortak olacakmış :mrgreen:
Bugün fazer alan biri daha var ama kendisi biraz pinti ortak olmamamak için buluşmaya gelmez :wiinkk:
abi yanlış alarm vermişler çay yok bizde musluk suyu var, bülent çaylar benden diye tutturursa o ayrı :mrgreen: hem yok abi ben kiiiiim ortak olmak kim, tek başına patron bülent olsun :mrgreen:
ohhhhhhh valla patron buluşmada çaya doycazzz hadi emin yırttın yine bütün hesabı ödemekten:queen:
yarın mendil açıcam kanka ne yırtması :mrgreen:
:queen:eywah eeywahhh bu buluşma kaçmaz herşey bedava oleyyyyy emin beni iki kere yazz :queen:
ben 10 kez yazim nolur nolmaz :mrgreen:
hepinizn moturu neyin hayırlı olsun benim gelemicem kesinleşti gibi:)
sağlık olsun semihcim
parton kim oldu bu sefer :p ??????????????
tabiki sen :mrgreen:
bi aksilik olmazsa ben de gelirim.
abi özledik mutlaka bekliyoruz :)
beni listeye yazma ama uydurabilirsem gelirim, gelemezsemde sana özel kuyruk düzeltme harekatı yapmayı planlıyorum :wiinkk:
ok deniz abi :wiinkk:
Vay beeaa:pale: Bir buluşmayı daha kaçırıyorum:pale:
Haftaya yapacağınız buluşmaya beni kafadan yazın arkadaşlar. Gurbetlik tak etti artık:) Benim içinde eylenin hasret giderin emi:cat:
tmm muzaffer abi geldiğinde acısını çıkartırız :wiinkk:
Beşiktaştan aşşa doğru sal kendini dophane solda kalıo alırım seni kapıdan :p

trkmzekiyimgr7.jpg

Emün abi sırf senin CBF için, böle bişey siparişi verdim yarın sabahtan kargoyla elime ulaşcak :p
Nası güzel sistem dimi :queen:
muhahhahha süpermiş haluk iyi olur valla :mrgreen:
EMİN abi beni yazmayarak çok büyük ayıp etmişsin yaaa hemde yarın izinliyim. benide yaz lütfen olmuyor böyle bak.aaaaaaaaaaaa.
aa hiç öyle şey olurmu hasancım :)
M ünnnn
yarın motürünle gelmeseen seni atarım denize, getir motoruda patlatiim, patlatçak motor kalmadı:cherry:
Getirsinde çizelim motörünü nazarlık olsun ::winkwink
çizmek ne kelime, ilk bulduğun clio ya çakıcam sağ kapıdan, alışkanlık yaptı:queen:
yukarıdaki arkadaşlar test yayınıdır litfen modem ayarlarınızla oynamayın :mrgreen:

Son düzenleme:
bilmem varmıki...::blusssh:

kız o Sriyana değil Syriana olucaktı kaç kere söyledim kaç...:p

belkisi melkisi yok orda olacaksın evlat...:p :cherry:

evet biraz önce geldi ve hemen siteye girip nedenini öğrendim...:)

emin bu iş bize pahalıya patlıyacağa benziyor...bence biz gelirken yanımıza ucuz tatlıcılardan tulumba tatlıları alıpta gelelim...:mrgreen:

bana vezir parmağı getir ucuz tatlılarla kandıramazsın beni:queen::queen::queen:

Emun abıcım senın kuyruk fazla egrı :queen::queen: Benım gozumde duzeltmen ıcın 5 tepsı baklava anca bana yeter bılıyorsun :queen::queen::queen: Sonra 10 bardak 20 sekerlı cay :queen: Yanı benı doyurma masrafın senın motorun yarı fıyatına gelcek gerısını sen dusun :queen::queen::queen:

senin bu ıslatma buluşmasına gelmemen memleket için daha hayırlı olur bence
hem genel bakımdan hem mahallemiz bakımından:queen::queen::queen:

Syriana Bülent arkadaşımızda yeni motosikleti şerefine çayları ısmarlayacağını söyledi. Çaylar için Emin' e ortak olacakmış :mrgreen:
Bugün fazer alan biri daha var ama kendisi biraz pinti ortak olmamamak için buluşmaya gelmez :wiinkk:
dsc01972qu6.jpg

erhanım bakıyorumda pek bi muhbir kesildin. senle şimdiden anlaşalım. ben bugün-yarın bi motor alırım sende muhbirlik yaparsan çay paralarına ortak ederim seni:queen:

benıde ekleyın canlar .

ohhoo mangal kokusu alıyorum:mrgreen:

dikkat et her clioda kro olmaz. bakarsın kapıdan tanrının_kırbacı gibi bi adam çıkar. ümüğünü sıkar walla:queen:

dsc01972qu6.jpg

o pinti arkadaş gelirse bende gelirim,gelmezse bende gelmem:queen::queen::queen:

Arkadaslar benide ekleyin listeye yaz yaklasiyor gerci AMA fitness'a baslamadan once son bir defa sisirelim iyice gobegi! Batti balik yan gider nasil olsa :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Emin kardesim beni de ekler misin?
Hem sana bugunku gelismeleri de anlatirim. Motora servise baktirmaya gidecegim de.

Aksam gorusuruz.

Millet , aranıza yeni katılacak biri olarak , buluşarak gitsek nasıl olur?

Beşiktaş , mecidiyeköy taraflarından gelecekler varsa buluşup gidelim.Ne dersiniz?

Emin kardeşimiz pasta kesecekmiş , tatlı yiyip tatlı konuşucaz inşallah :)

GKN

uyanın millet, hava güzel haftasonu herkese olmada bi kısmımıza mutlaka tatildir
tadını çıkartın derim
akşama bekliyoruz herkezi:cat:
bu arada futbol sevmeyenler rotatlı gelsin:cherry:

Beşiktaş , mecidiyeköy taraflarından gelecekler varsa buluşup gidelim.Ne dersiniz?

Ustad ben besiktas istikametinden gelicem istersen ozelden cep'ini yaz bulusup, haberlesip birlikte gidelim bana uyar ok :cat:

oh oh tek yeni ben değilim :queen::queen:
abi pm attım sana

emincim bende seni seviyorum tamam gelecem .. ama pm atma yeter aaaaa. ayıp oluyo ama ((:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar