[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

ohhhhhhh valla patron buluşmada çaya doycazzz hadi emin yırttın yine bütün hesabı ödemekten:queen:

:queen:eywah eeywahhh bu buluşma kaçmaz herşey bedava oleyyyyy emin beni iki kere yazz :queen:

beni listeye yazma ama uydurabilirsem gelirim, gelemezsemde sana özel kuyruk düzeltme harekatı yapmayı planlıyorum :wiinkk:

Vay beeaa:pale: Bir buluşmayı daha kaçırıyorum:pale:
Haftaya yapacağınız buluşmaya beni kafadan yazın arkadaşlar. Gurbetlik tak etti artık:) Benim içinde eylenin hasret giderin emi:cat:

ya ne buluşması hemşerim .. m'in de kimmiş bi cbf ıslatılacak diyetee fındıklıdan tophaneye gelemem uzak .. cık cık cık cık ....

imza : anti M'in timi
şimdi aldıgım habere göre ... M'in motorla gelen arkadaşların depolarını fullleyecekmiş bilginize .... ((:)

anti M'in dernegi başkanı
jesse
Patron olduğum unutulmuş sanki :bounce:
Seni kim anti M inn timi başkanı yaptı bi hatırla istersen:bounce:
oh ohh çaylar eminden yoksa neyle ıslatılır bu cbf:queen:
Vallaa ben çay ısmarlamıştım.. Şimdi gidip bide çay parası ödeyecek deilim herhalde :p
Vay beeaa:pale: Bir buluşmayı daha kaçırıyorum:pale:
Haftaya yapacağınız buluşmaya beni kafadan yazın arkadaşlar. Gurbetlik tak etti artık:) Benim içinde eylenin hasret giderin emi:cat:
Bi dahaki buluşmaya gelmezsen küserim ama:salut:

yokmu kimse beni beşiktaş dan alacak :)

Beşiktaştan aşşa doğru sal kendini dophane solda kalıo alırım seni kapıdan :p

trkmzekiyimgr7.jpg

Emün abi sırf senin CBF için, böle bişey siparişi verdim yarın sabahtan kargoyla elime ulaşcak :p
Nası güzel sistem dimi :queen:

Son düzenleme:
EMİN abi beni yazmayarak çok büyük ayıp etmişsin yaaa hemde yarın izinliyim. benide yaz lütfen olmuyor böyle bak.aaaaaaaaaaaa.

GKN

M ünnnn
yarın motürünle gelmeseen seni atarım denize, getir motoruda patlatiim, patlatçak motor kalmadı:cherry:

GKN

çizmek ne kelime, ilk bulduğun clio ya çakıcam sağ kapıdan, alışkanlık yaptı:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar