[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

Katılacak olan bütün arkadaşlara iyi eğlenceler şimdiden, fotoğrafları görmek isteriz...........

Emun abıcım senın kuyruk fazla egrı :queen::queen: Benım gozumde duzeltmen ıcın 5 tepsı baklava anca bana yeter bılıyorsun :queen::queen::queen: Sonra 10 bardak 20 sekerlı cay :queen: Yanı benı doyurma masrafın senın motorun yarı fıyatına gelcek gerısını sen dusun :queen::queen::queen:

Super Moderator
yaw tamam geliriz de ıslatırken neyle ıslatacaksınız bakemm
war mı menu:p

hava düzgün olurda işim cıkmazda gelmek istersem katılmam da bi sakınca var mı?hem tanışmış oluruz?

ya ne buluşması hemşerim .. m'in de kimmiş bi cbf ıslatılacak diyetee fındıklıdan tophaneye gelemem uzak .. cık cık cık cık ....

imza : anti M'in timi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmek isterdim ama malesef morelim bozuk bu aralar ewden cıkasım yok iyi eğlenceler size...

Kardeşim nerde bu buluşmanın programı ? Ne yiyip ne içecez , kimi neyle ıslatıcaz :)
Ben de katılmak isterim bir aksilik olmazsa tabi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emin abicimmmm kusura bakma gercekten kötüyümm hele bide sen yapmıssın gelmek isterdim ama kötüyüm şu 2 gündür ama bi baktın gelirim :pale:

yaw tamam geliriz de ıslatırken neyle ıslatacaksınız bakemm
war mı menu:p
pasta benden gerisine karışmam :p
hava düzgün olurda işim cıkmazda gelmek istersem katılmam da bi sakınca var mı?hem tanışmış oluruz?
ne demek, mutlaka bekliyoruz :wiinkk:
ya ne buluşması hemşerim .. m'in de kimmiş bi cbf ıslatılacak diyetee fındıklıdan tophaneye gelemem uzak .. cık cık cık cık ....

imza : anti M'in timi
doğru ya çok uzaksın sen gelme istersen :cherry:
Kardeşim nerde bu buluşmanın programı ? Ne yiyip ne içecez , kimi neyle ıslatıcaz :)
Ben de katılmak isterim bir aksilik olmazsa tabi.
program;
istiklal marşı
açılış konuşması
sayın ev sahabının konuşması :p
pastayı üfleyiş ve kesiş
pastaya dalış :mrgreen:
bol bol sohbet, muhabbet ve gır gır :cherry:
kapanış ( tabi kapatmak istemeyenler tophanede sabahlayabilirler :p )
emin abicimmmm kusura bakma gercekten kötüyümm hele bide sen yapmıssın gelmek isterdim ama kötüyüm şu 2 gündür ama bi baktın gelirim :pale:
tmm taylo, bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?

emin şincik şarjım az kapanabilir...sana 3-4 çağrı attığım vodafone hattını ararsın..ok...

kısmet olursa yarın makinanla gidersin...özgüven şekli...:p

bizim şube KOKTEYLİ var...Bağdat caddesinde...ben milleti taşıcam abi...servis çekicem yani...senin Tophane saatiyle çakışıyo kanka..

aman aman daha hiçbişeyden habarımız yokken adımız yazılmış emincim teşekkür ederim motoru ıslatmak için orda olucaz bugün biraz kirlendi malummm

emın abi beni sil abi ben teknik bir sorun yüzünden gelemeyeceğim şimdiden hayırlı olsun size iyi eylenceler:cat:

emin şincik şarjım az kapanabilir...sana 3-4 çağrı attığım vodafone hattını ararsın..ok...

kısmet olursa yarın makinanla gidersin...özgüven şekli...:p

bizim şube KOKTEYLİ var...Bağdat caddesinde...ben milleti taşıcam abi...servis çekicem yani...senin Tophane saatiyle çakışıyo kanka..
süpeeeeeer! iste ben buna kismet derim :mrgreen: bizde gelelim kutlamayi orda yapalim boylece masraftan kurtulmus oluruz :p
Ya Eminim sen motoru ne zaman aldın .... :)
gunaydin ismail abi :mrgreen:
aman aman daha hiçbişeyden habarımız yokken adımız yazılmış emincim teşekkür ederim motoru ıslatmak için orda olucaz bugün biraz kirlendi malummm
tmm abi yarin gelde biraz kafa dagitalim :wiinkk:

emın abi beni sil abi ben teknik bir sorun yüzünden gelemeyeceğim şimdiden hayırlı olsun size iyi eylenceler:cat:

gecmis olsun abi buyuk bi problem yoktur insallah, uzuldum simdi ya, neyse hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
Doğum günü partisimi var pasta mum faslı var yahu:)

Tanışmak ve bol muhabbet için gelmeye çalışıcam.

EMİN kardeş pasta yoksa gelmem ama ona göre :)

şimdi aldıgım habere göre ... M'in motorla gelen arkadaşların depolarını fullleyecekmiş bilginize .... ((:)

anti M'in dernegi başkanı
jesse

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Syriana Bülent arkadaşımızda yeni motosikleti şerefine çayları ısmarlayacağını söyledi. Çaylar için Emin' e ortak olacakmış :mrgreen:
Bugün fazer alan biri daha var ama kendisi biraz pinti ortak olmamamak için buluşmaya gelmez :wiinkk:
dsc01972qu6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar