pasta benden gerisine karışmamyaw tamam geliriz de ıslatırken neyle ıslatacaksınız bakemm
war mı menu![]()
ne demek, mutlaka bekliyoruz :wiinkk:hava düzgün olurda işim cıkmazda gelmek istersem katılmam da bi sakınca var mı?hem tanışmış oluruz?
doğru ya çok uzaksın sen gelme istersen :cherry:ya ne buluşması hemşerim .. m'in de kimmiş bi cbf ıslatılacak diyetee fındıklıdan tophaneye gelemem uzak .. cık cık cık cık ....
imza : anti M'in timi
program;Kardeşim nerde bu buluşmanın programı ? Ne yiyip ne içecez , kimi neyle ıslatıcaz![]()
Ben de katılmak isterim bir aksilik olmazsa tabi.
tmm taylo, bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?emin abicimmmm kusura bakma gercekten kötüyümm hele bide sen yapmıssın gelmek isterdim ama kötüyüm şu 2 gündür ama bi baktın gelirimale:
süpeeeeeer! iste ben buna kismet derim :mrgreen: bizde gelelim kutlamayi orda yapalim boylece masraftan kurtulmus oluruzemin şincik şarjım az kapanabilir...sana 3-4 çağrı attığım vodafone hattını ararsın..ok...
kısmet olursa yarın makinanla gidersin...özgüven şekli...
bizim şube KOKTEYLİ var...Bağdat caddesinde...ben milleti taşıcam abi...servis çekicem yani...senin Tophane saatiyle çakışıyo kanka..
gunaydin ismail abi :mrgreen:Ya Eminim sen motoru ne zaman aldın ....![]()
tmm abi yarin gelde biraz kafa dagitalim :wiinkk:aman aman daha hiçbişeyden habarımız yokken adımız yazılmış emincim teşekkür ederim motoru ıslatmak için orda olucaz bugün biraz kirlendi malummm
emın abi beni sil abi ben teknik bir sorun yüzünden gelemeyeceğim şimdiden hayırlı olsun size iyi eylenceler:cat:
şimdi aldıgım habere göre ... M'in motorla gelen arkadaşların depolarını fullleyecekmiş bilginize .... ((
anti M'in dernegi başkanı
jesse