ooo 23 kişi olmuşuz emin abi sen 2-3 katlı bi pasta al yetmez küçük pastalar bize
ooo 23 kişi olmuşuz emin abi sen 2-3 katlı bi pasta al yetmez küçük pastalar bize
23 kişiye küçük pasta yetmez demiycen..
Küçük bi pasta sadece selçuğa bile yetmez olm, al şöyle 80-90 kişilik bi pasta..:mrgreen:
arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler,kazasız belasız bir buluşma olur inşallah:cat:
9 kat, en üstüde dubleks olsun mu?
selçuk bana söz verdi sadece uzaktan bakacak, sen yersen hiçkimse kimse yiyemez dedim tmm abi dedi :mrgreen:
sağolasın abi, senide görseydik daha güzel olurdu.
23 kişiye küçük pasta yetmez demiycen..
Küçük bi pasta sadece selçuğa bile yetmez olm, al şöyle 80-90 kişilik bi pasta..:mrgreen:
9 kat, en üstüde dubleks olsun mu?
selçuk bana söz verdi sadece uzaktan bakacak, sen yersen hiçkimse kimse yiyemez dedim tmm abi dedi :mrgreen:
sağolasın abi, senide görseydik daha güzel olurdu.
Olur mu bee.. Selçuğa yapılır mı bu?
Mötörün yokken az mı katlandı sana arabada..
Ben bile yemeyim mümkünse selçuk yesin.. Sen selçuğun doyacağı bi pasta al o bize tadımlık verir:mrgreen:
bence selcuk pastadan çıksın ????????????*
bence selcuk pastadan çıksın ????????????*
Eferim evladım gözüme girdin bi daha :bounce:pınarr ((![]()
ati m'in dernegi başkanı olarak .. seninyoklugunda ben devam ediim dedim (
ama sen varsan ben anca çaycı olurum
Olm bana kastın mı var.. Senin doyacağın pastanın yarısı beni şeker komasına sokar öldürür.. Birileri desevinir ::miiz::evet iste kımın ablası kımın ablası kardesını dusunuyor :queen: :rendeer: Yapılırmı emun abım bana he Sen benlık bı pasta al en ıyısı baktım bıtıremedım sızede verırım :queen::queen: Ama sımdı pınarr ablama vermesem olmas pastanın yarısıda pınarr ablamın:rendeer:
Gorende yesılın kankası sancak :queen::queen::queen:
Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan :mrgreen:bence selcuk pastadan çıksın ????????????*
Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan :mrgreen:
emin_arikoglu Allah sabırlık versin diyorum,durumun vahim gördüğüm kadarıyla,ben olsam pastadan bir dilim alıp ortadan kaybolmanın yollarını düşünürdüm:cherry:........Arkadaşlar hem cebini hem duygularını sömürüyorlar sanki:queen:
birileri imzamı taklit etmeye calışıo galıba :silent: bu seferlık affettım bi daha görmiyim::yanliss::queen:
::angry2::::angry2::::angry2:: İlahannnnnn abıı gormuyum bıdaha kızarım hee .. BEnı dınden ımandan cıkartma :wiinkk: :queen::queen::queen:
topağımı kirletmeyin leyn, daha çok yazıcaz buraya yer kalsın :mrgreen: