[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::pala:: ::puro:: ::cheeeeer ::smartass ::sorcerer ::xrock:: ::bira01:: ::sapkaa:: ::xicon_ev ::sapka::

hadi bakalım hazırmıyızzzzzzzzzzzzz
yaz güneşi akşam esintisi sıcak kumsallar ıslak vücutlar dans eglence hit rock salsa rumba tango harman dalı :)

[ ve sevgili Tayibe tlf actı, al sen konuş dedi ve anlattım derdimi o da bana üzülme Ahmedim dedi ve yeri gösterdi ARKADAŞLAR BİDAHA Kİ HAFTA VE SONRALARI BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE TOPLANIYORUZ VE SAYIN ERDOĞANI DA KEYİF ADAMLARI LİSTESİNE ALDIM GERCİ SİZE DANIŞMADIM AMA KENDİ İNSİYATİFİMİ KULANDIM HAYIRLI OLSUN[/QUOTE]

Bu yazıdan sonra artık ben yokum. Belli bir seviyesi olan bu toplantının motorcular arasında olduğunu sanıyordum. Ama görüyorumki hiç alakasız zevatınada bu aktiviteye iştikali sözkonusu. İşte bu ahval şerait benim bu toplantıya katılmamama sebeptir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
akalteke' Alıntı:
[ ve sevgili Tayibe tlf actı, al sen konuş dedi ve anlattım derdimi o da bana üzülme Ahmedim dedi ve yeri gösterdi ARKADAŞLAR BİDAHA Kİ HAFTA VE SONRALARI BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE TOPLANIYORUZ VE SAYIN ERDOĞANI DA KEYİF ADAMLARI LİSTESİNE ALDIM GERCİ SİZE DANIŞMADIM AMA KENDİ İNSİYATİFİMİ KULANDIM HAYIRLI OLSUN

Bu yazıdan sonra artık ben yokum. Belli bir seviyesi olan bu toplantının motorcular arasında olduğunu sanıyordum. Ama görüyorumki hiç alakasız zevatınada bu aktiviteye iştikali sözkonusu. İşte bu ahval şerait benim bu toplantıya katılmamama sebeptir.[/QUOTE]
Pardon abide ben biraz ingiliz kaldım konuya
Ne,neden,niçin,nasıl,nerede, kim

bu arada kamp için bilgi toplayan arkadaşlar döküman getirmeyi unutmayın
birde biraz erken gelirseniz 7 gibi müzik ve eğlence öncesi deniz kenarı sohbet ederiz:cat:

akalteke' Alıntı:
[ ve sevgili Tayibe tlf actı, al sen konuş dedi ve anlattım derdimi o da bana üzülme Ahmedim dedi ve yeri gösterdi ARKADAŞLAR BİDAHA Kİ HAFTA VE SONRALARI BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE TOPLANIYORUZ VE SAYIN ERDOĞANI DA KEYİF ADAMLARI LİSTESİNE ALDIM GERCİ SİZE DANIŞMADIM AMA KENDİ İNSİYATİFİMİ KULANDIM HAYIRLI OLSUN

Bu yazıdan sonra artık ben yokum. Belli bir seviyesi olan bu toplantının motorcular arasında olduğunu sanıyordum. Ama görüyorumki hiç alakasız zevatınada bu aktiviteye iştikali sözkonusu. İşte bu ahval şerait benim bu toplantıya katılmamama sebeptir.[/QUOTE]

merak etme dostum herkez KEYİF ADAMI olamaz isterse dünya başkanı olsun anca topic e bakıp kaçarlar:p

Son düzenleme:
çin Mali

akalteke' Alıntı:

Bu yazıdan sonra artık ben yokum. Belli bir seviyesi olan bu toplantının motorcular arasında olduğunu sanıyordum. Ama görüyorumki hiç alakasız zevatınada bu aktiviteye iştikali sözkonusu. İşte bu ahval şerait benim bu toplantıya katılmamama sebeptir.[/QUOTE]:pr: :rendeer:
Abi senin yazıyı okumuş cok üzülmüş muhterem hemen gidip bi çin mal scooter almış akşam geliyo sanada selamı var o da motorcu oldu abi ama biliyosun içki içmez beraber kahve icersiniz Abi yoksa yengemi izin vermiyo anlıyalım bunun altına sığınma doğru söyle:queen:

dostdark' Alıntı:
Günaydıııın
hazırmıyız:rendeer: :rendeer:

Ecettt Herkese Günaydin,

Yawww birgün yoktum oku oku bitmiyor ama simdi becerdim, nolmus ya bu Katilim Böyle.... Maasallah Nazar degmesin..... Haydi bakalim Eller!! Eller Eller!!!..............

slm arkideşler, acaip yogun bir gundeym, dogru duzgun okuyamıyorum bile yazdıklarınızı ama gene de takip etmeye calısıyorum, neyse aksam goruscez nasılsa:)

bana yeşil sizler için ne ifade ediyo diye sorsam yazar mısınız acaba?-ucuş serbest:queen: -

Yahu ben kimseye motora binemessin demiyorumki Benim derdim adamlıkla ilgili.

Hakikaten değil çin malı , hayabusaya binse ne yazar.

Teşpihte hata olmaz: Ne demiş atalarımız eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek

İçki konusuna gelince içse ne olur içmese ne olur ciğeri beş para etmedikten sonra.

Ne Diyon

ferni' Alıntı:
slm arkideşler, acaip yogun bir gundeym, dogru duzgun okuyamıyorum bile yazdıklarınızı ama gene de takip etmeye calısıyorum, neyse aksam goruscez nasılsa:)

bana yeşil sizler için ne ifade ediyo diye sorsam yazar mısınız acaba?-ucuş serbest:queen: -
Ne diyon sen kızım uctunmu ne ucuşu sen kendini kule kontrolmu zanettin ucuş serbest diyorsun yere in akşam sen bize lazımsın kızım evine dön BABAN

sorular için yaptım:queen:
kroki2wa.jpg
[/URL][/IMG]

merak etme BABA akşam galataya gelicem, gec kalmam erken bile gelmeye calısırım, biliyorum gec kalınca coook kızar meraklanırsın:p -gecikirsem fırıldak vedatın sucudur, onu döv:p :mrgreen: -
ama şimdi ucmam lazım! hadi bi omuz verin sizlerde ucun azcık kardeşlerim yeşil size ne ifade ediyor?

ferni' Alıntı:
merak etme BABA akşam galataya gelicem, gec kalmam erken bile gelmeye calısırım, biliyorum gec kalınca coook kızar meraklanırsın:p -gecikirsem fırıldak vedatın sucudur, onu döv:p :mrgreen: -
ama şimdi ucmam lazım! hadi bi omuz verin sizlerde ucun azcık kardeşlerim yeşil size ne ifade ediyor?

yeşil geç demek:silent:
sarı hazırol:silent:
kırmızı dur demek:silent:
bildim mi:queen: :p

süpersin, tam anlamıyla budur soner ama ucus serbestti nie yere bastın?
ciddi sorsam bunu demez ucardın valla:p

Tamam Abi

akalteke' Alıntı:
Yahu ben kimseye motora binemessin demiyorumki Benim derdim adamlıkla ilgili.

Hakikaten değil çin malı , hayabusaya binse ne yazar.

Teşpihte hata olmaz: Ne demiş atalarımız eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek

İçki konusuna gelince içse ne olur içmese ne olur ciğeri beş para etmedikten sonra.
Tamam abi sen gel yeterki isterse amerikan başkanı olsa senin yerini doldurmaz zaten gelmiyecek motorun parasını ödeyememiş geri almışlar senin aranın acık olduğunu bilseydim cağırmazdım kusura kalma

kim oluyor o amerikan başkanı yaw buşt muydu yoksa oda aziz yıldırım gibi istifa ettimi bilmiyorum sesi çıkmıyor ya

ferni' Alıntı:

yeşil bence :) cennet maneviyat huzur rahatlık yani maviye yakındır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar