[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

arkadaşlar topic sapıtılmaya çalışılıyor
KEYİF ADAMLARI engellenemez
hepinizi seviyoruz MT istanbulllllll:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar nedir bu ayrılık gayrılık sizli bizli konuşmalar ya yakışmaz BİZe böyle şeyler zaten hayatın her anında sıkıcı ayrışmalar var bari burda yapmayalım

donniedarko' Alıntı:
arkadaşlar nedir bu ayrılık gayrılık sizli bizli konuşmalar ya yakışmaz BİZe böyle şeyler zaten hayatın her anında sıkıcı ayrışmalar var bari burda yapmayalım
sizli bizli yok sadece bir kişi:cat:

dostdark' Alıntı:
arkadaşlar topic sapıtılmaya çalışılıyor
KEYİF ADAMLARI engellenemez
hepinizi seviyoruz MT istanbulllllll:rendeer:
forumdaki değil, içimizdeki önemli:cat:
ben sizin topiğinizi saptırmaya çalışmıyorum. biz "siz"i de seviyoruz diyerek kendiniz saptırdınız, benim üstüme yıkmayın lütfen.
saygılar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hadi bu bahsi kapatalım burda gereksiz bence çarşamba günü galatayı nasıl sallarız ona odaklanalım :queen: :flower: ::deliir:: ::alkiis:: ::pulp:: ::pulp:: ::pulp::

LesPaul' Alıntı:
ben sizin topiğinizi saptırmaya çalışmıyorum. biz "siz"i de seviyoruz diyerek kendiniz saptırdınız, benim üstüme yıkmayın lütfen.
saygılar.
:rendeer: biz herkezi seviyoruz ve topic adamı değiliz gerçekte görüşen ve birbirini tanıyan kişileriz
ölmeye denilince beraber gidenlerdeniz :rendeer: :cat:
topic arkadaşlıklarınıda gördük bizrbiriyle konuşmayan birsürü insan :pale:
neyse çarşamba görürsün ortamı:rendeer:

donniedarko' Alıntı:
hadi bu bahsi kapatalım burda gereksiz bence çarşamba günü galatayı nasıl sallarız ona odaklanalım :queen: :flower: ::deliir:: ::alkiis:: ::pulp:: ::pulp:: ::pulp::

evetttttt haydi köprüyü yıkmaya::sefereee ::cheeeeer ::bira01:: ::xtongue: ::pulp:: :flower: :flower: :flower: :flower: ::shake2::

Son düzenleme:
Kabul veya red makamının tek sahibi ALLAH'tır bunun aman bilincini hiç aklımızdan çıkarmadan. Türkistan erenlerinin yoludur bize yakın olan bu yolda özde odurki Her geceyi kadir her gördüğünü hızır bilmektir.

Bu bilişlerde bize adam seçmek lükstür. Sultanahmette lespaulla akşam namazını eda eder ordan iner dersaadette Barış'ı dinlerken Dostdarkla ashesle yada camadanla sobet ederken kahvemi yudumlarım. Müthişte tat alırım her ikisindende.

Ve bunada inanırım ne ordakiler benden nede ben ordakilerden rahatsız olurum. Ve bilirimki Ölmüş it leşinde güzeli gören ne olursan ol gel diyen Mevlanadan hiçte önde değilim Haddimi bilirim.

Bize sevmek düşer dost meclisleride gülümseyen gözleri. Ve korkmak lazım dar ağacına astığımızın sandalyesine tekmeyi vurmak için. Darağacındaki "Bişri hafi" olursa . ya bize kurulacak dar ağaçlarını neyleriz

akalteke' Alıntı:
Kabul veya red makamının tek sahibi ALLAH'tır bunun aman bilincini hiç aklımızdan çıkarmadan. Türkistan erenlerinin yoludur bize yakın olan bu yolda özde odurki Her geceyi kadir her gördüğünü hızır bilmektir.

Bu bilişlerde bize adam seçmek lükstür. Sultanahmette lespaulla akşam namazını eda eder ordan iner dersaadette Barış'ı dinlerken Dostdarkla ashesle yada camadanla sobet ederken kahvemi yudumlarım. Müthişte tat alırım her ikisindende.

Ve bunada inanırım ne ordakiler benden nede ben ordakilerden rahatsız olurum. Ve bilirimki Ölmüş it leşinde güzeli gören ne olursan ol gel diyen Mevlanadan hiçte önde değilim Haddimi bilirim.

Bize sevmek düşer dost meclisleride gülümseyen gözleri. Ve korkmak lazım dar ağacına astığımızın sandalyesine tekmeyi vurmak için. Darağacındaki "Bişri hafi" olursa . ya bize kurulacak dar ağaçlarını neyleriz
:rendeer: +100000000 olay budur:cat:

hadi bakalım yıkıcaz galatayı gene, fırıldak da var ama, gece bogaza atar kurtuluruz!:p nasılsa ayagı sakat yuzemez de... hehehhehe:cherry:

saka bi yana vedatın ayak hala iyileşmiş durumda diil arkadaslar, bu adamın dinlemesi gerekiyo inatla izin vermeyip calıştırıyorlar,
ailecek basalım mı iş yerini görsünler kardeşlik neymiş? nasılsa her biraraya geldiimiz yer yıkılıyo, patlıyo...:queen: :queen: :queen:

dostdark' Alıntı:
:rendeer: biz herkezi seviyoruz ve topic adamı değiliz gerçekte görüşen ve birbirini tanıyan kişileriz
ölmeye denilince beraber gidenlerdeniz :rendeer: :cat:
topic arkadaşlıklarınıda gördük bizrbiriyle konuşmayan birsürü insan :pale:
neyse çarşamba görürsün ortamı:rendeer:

evetttttt haydi köprüyü yıkmaya::sefereee ::cheeeeer ::bira01:: ::xtongue: ::pulp:: :flower: :flower: :flower: :flower: ::shake2::

ben boğaz köprüsünden atlıcam hadi gel:queen:
sultanahmet'te namaz muhabbetini ashes'a sor anlatsın sana. hergün bana yaptığı muhabbet. sen bi saat dayanamadın, topiği saptırıyosun dedin:)

daha da bişey yazmıcam. size iyi eğlenceler çarşamba akşamı.

akalteke, ne güzel yazmışsın walla. ben de ashes'a bunu anlatmaya çalışıyorum günlerdir. adımı listeye yazdırıp peşinden de onu o yüzden yazmıştım. neyse sağlık olsun...

ferni' Alıntı:
hadi bakalım yıkıcaz galatayı gene, fırıldak da var ama, gece bogaza atar kurtuluruz!:p nasılsa ayagı sakat yuzemez de... hehehhehe:cherry:

saka bi yana vedatın ayak hala iyileşmiş durumda diil arkadaslar, bu adamın dinlemesi gerekiyo inatla izin vermeyip calıştırıyorlar,
ailecek basalım mı iş yerini görsünler kardeşlik neymiş? nasılsa her biraraya geldiimiz yer yıkılıyo, patlıyo...:queen: :queen: :queen:

tamam ferni basarız işyerini 2 yıl izin verirler:queen: :cat: :queen: :rendeer:

LesPaul' Alıntı:
saygılar.
LesPaul senin topiğin benim topiğim diye bişey yok burada.Bu sitede herkes biz.Biz diyen herkes benimdir.Herkes tek yürektir.Herkes motorsiklet aşkı için bu platformda yazar çizer konuşur.Toplantıların ana temeli zaten eğlenmek eğlenirken bizim gibi düşünen motordan keyf alan insanlarla birlikte olmaktır.
Biraz sakin olmak lazım.
Sevdiğim kardeşimsin bu yüzden yazdıklarımı bi abi nasihatı olarak kabul etmeni dilerim.:cat:

Saygılar...
Rüzgarınoğlu...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
lespaul çarşamba günü gelirsen seninle ikinci görüşmemiz olacak ve buna çok sevinirim ama gelmezsen inan çok üzülürüm

bence iyimser davrandın dostum, süresiz izin verirler gibi geliyo bana :p :queen: :queen: :queen:
aslında şimdi vedatta denesek, eger tutarsa her birimizde yapsak?:cherry:
-bizi keyif adamları çetesi diye içeri atarlar mı?:cyclopsan :p :silent:-

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
LesPaul senin topiğin benim topiğim diye bişey yok burada.Bu sitede herkes biz.Biz diyen herkes benimdir.Herkes tek yürektir.Herkes motorsiklet aşkı için bu platformda yazar çizer konuşur.Toplantıların ana temeli zaten eğlenmek eğlenirken bizim gibi düşünen motordan keyf alan insanlarla birlikte olmaktır.
Biraz sakin olmak lazım.
Sevdiğim kardeşimsin bu yüzden yazdıklarımı bi abi nasihatı olarak kabul etmeni dilerim.:cat:

Saygılar...
Rüzgarınoğlu...
:cat: süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnn:rendeer:

Dostdark söz vermiyorum işlerden dolayı ancak Hboyrazla gelmeye çalışacağız dostum.Silivri gezisi gibi gelemezsek diye ismimizi koymazsan sevinirim.Mahçup oluyoruz sonra...

evet les seni mutlaka bekliyorum, katharsiste işin gucun vardı pek gorusemedik, gel de doyasıya sohbet edip, eğlencenin tadına varalım!:bounce:

ferni' Alıntı:
bence iyimser davrandın dostum, süresiz izin verirler gibi geliyo bana :p :queen: :queen: :queen:
aslında şimdi vedatta denesek, eger tutarsa her birimizde yapsak?:cherry:
-bizi keyif adamları çetesi diye içeri atarlar mı?:cyclopsan :p :silent:-
:cat: çete değiliz ama kim ne düşünüyorsa düşünsün:p

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Dostdark söz vermiyorum işlerden dolayı ancak Hboyrazla gelmeye çalışacağız dostum.Silivri gezisi gibi gelemezsek diye ismimizi koymazsan sevinirim.Mahçup oluyoruz sonra...
ok listede yoksunuz ama bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz:cat: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
evet işte çete diiliz:pale: , anlatabilir miyiz aile olduğumuzu:pr: ?:silent:?
neyse biz yarın gidip çekip alalım bu hayattan kardeşimizi o zaman, kurtulsun o da bi gun yuzu gorsun :cat: :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonercim listeyi guncelle biri gelmiyormuş ben +87 oldum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar