camadan' Alıntı:olum ashes nedir bu dishy nin çektikleri al getirde mutlu olsun zavallım
+10000000000000000000000000 :queen:
yalnız ben biraz daha devam edersem Ersen tamamen vazgeçicek :mrgreen:
camadan' Alıntı:olum ashes nedir bu dishy nin çektikleri al getirde mutlu olsun zavallım
dishy' Alıntı:yalnız ben biraz daha devam edersem Ersen tamamen vazgeçicek![]()
tweetys' Alıntı:Ya Ashes bak sitede biryğının yenge olduk biz.
+1 gözmü çıkarır.
Yani bir yol bulamadınmı dishy'yi getirecek...
Cıkcıkcık
Yengeler hadiii elleri göreyim:wiinkk:
tweetys' Alıntı:Ya Ashes bak sitede biryğının yenge olduk biz.
+1 gözmü çıkarır.
Yani bir yol bulamadınmı dishy'yi getirecek...
Cıkcıkcık
Yengeler hadiii elleri göreyim:wiinkk:
ersen alırda mesafe sorun oluyor :salut:judas25' Alıntı:Ashes seni tanıdım çok güzel bi arkadaşımızsın.Yengeyide getir onunlada tanışalım.Benim hatunada arkadaşlık eder...
dostdark' Alıntı:ersen alırda mesafe sorun oluyor :salut:
ashes' Alıntı:yakın olsa zaten yanımda olur ben zevkten içki içmiyorum artık kavuşamadım ya kederden içiyrum hayyyyyttttt ulan içerim kardeşim rakıda içerim şarapta itiraz duyamadım![]()
tweetys' Alıntı:madem dert mesafe
birgünde dishy için ona yakın biryerlere gideriz ki oda gelebilsin...
ama ben bu mesafe ve dertten içiyorum kısmını yemem....
bilmiyorum valla !!!
Çözüm yaratın...
Valla üzüldüm bak şimdi ersen.Yarın tüm sevipte kavuşamayanlar için bi şarkı istiycem barıştan.(Götür beni gittiğin yere)Bu arada barış küçük emrahtan çalıyor mu ya:silent: İstek boşa gitmesinashes' Alıntı:yakın olsa zaten yanımda olur ben zevkten içki içmiyorum artık kavuşamadım ya kederden içiyrum hayyyyyttttt ulan içerim kardeşim rakıda içerim şarapta itiraz duyamadım![]()
kuvva' Alıntı:biz biz,
hadi bakalım yüzleriniz hep gülsün, bolca eğlenin.
ayrıca izmir ede bekliyoruz.
sahinhakan04' Alıntı:Hocam yer varsa benide yaz. Ama birileriyle buluşup gitmem lazım yoksa tek başıma çıkartamam