[MT İstanbul] 2006 1. İstanbul bulusması Sonrası ve Fotoğraflar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar elimde olan resimler bunlar , bunlarda telefondan çekilme kamerayla çektiğim cdye çevrilip siteye en kısa zamanda aktarılacaktır bu arada bu buluşma için emeği geçen herkese teşekkür ederim bu arada ben sarhoşken bile güvenip bana jinlununu veren abiye yürekten teşekkür ederim kusura bakma kafam iiydi adını hatırlayamıcayacım senin gibi motorcuya helal olsun :queen:

Düzenleme (skullhunter): Fotoğraflar ilk mesaja eklendi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
geç oldu ama galiba temiz oldu allah tamamına erdirsin inşallah geçtiğimiz yıllardaki arızalar tekrarlanmaz gözümüz üzerinizde bol resim ve ayrıntı bekliyoruz İZMİR YABAN KAZLARI :queen:

Motor bir tutku aşk ve bu aşkı yaşayan insanlarla buluşmak gerçekten çok güzel.
:bounce:
Bu organizasyonu gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim

bide alkol almak motor ve araç kullanırken ne kadar mantıklı
bana zıt oldugu için almadım :pale:
ama hoş bi geceydi :queen:

FASTBOY3' Alıntı:
bu arada ben sarhoşken bile güvenip bana jinlununu veren abiye yürekten teşekkür ederim kusura bakma kafam iiydi adını hatırlayamıcayacım senin gibi motorcuya helal olsun :queen:

Sağol canım kardeşim hiç sarhoş gibi durmuyordun. Hiç vitesli tecrübem olmadı diyen bir kardeşimizden motosikletimi sakınmam bana yakışmazdı. Yine Trafiğe kapalı bir alanda biraz tecrübe yaparsan senin için faydalı olur.

Kazanılan her motorcu kazanılan bir dost demektir. :rendeer:

Çektiğiniz videoları bekliyorum.

Transalp, motosikletle dönecek arkadaşların az alkol aldığını düşünüyorum, ben de dahil. Zaten mantık ararsak birçok şeyin mantıklı bir açıklaması yok, sigara içmek ne kadar mantıklı mesela?

boy

Gece güzeldi ama dediğim gibi gündüz dışarıda bir yerlerde buluşursak herkes birbirini çok daha iyi tanıyacaktır. Biz yarın biryerlere gideceğiz, katılmak isteyen Skullhunter'a mesaj atsın.

@desparadost

kısmet işte çok güzel geçmiştir mutlaka sevgili boy oradaymış ve birçok arkadaşımız bu arada hızlı motorcu boy ! oğlum burak çok selam söylüyor onu gezdirmeni unutmadı inşallah yeni gezilerde buluşuruz

Havalar düzeliyor, geziler yavaş yavaş başlar artık, Burak da gelirse yeni motoruma bindiririm bu sefer. Ama çok daha sıkı tutunması lazım :)

Shamyl' Alıntı:
Transalp, motosikletle dönecek arkadaşların az alkol aldığını düşünüyorum, ben de dahil. Zaten mantık ararsak birçok şeyin mantıklı bir açıklaması yok, sigara içmek ne kadar mantıklı mesela?
Alkol almadım arkadaşım fakat o kadar gazla ayık kafaylada oluyo..

buluşma güzeldi...ama motor ve alkollü içki hiçbir zaman tasvip etmediğim bir davranış ve birçok arkadaş alköllü şekilde motor kullanarak hem kendi canını hemde çevredekilerin canını hiçe saydı...motor sevgisi bu değildir..!!!

Alkollü araç kullanmaya Hayır...!!!!

Bu ülkede birşeyleri düzelteceksek ilk önce kendimizden başlamalıyız :pale:

Beklediğim gibi çok sağlam dostlarla buluştum.İlk defa motorsuz olmanın çok acı olduğunu düşünüyorum.En kısa zamanda ikitekerle gezilere katılıcam.Gönül veren organizatörlerimize,(zühtüpaşa,ledo) yürekten teşekkürler.(Paşa'mın birası kazaya kurban gitti,bundan sonraki buluşmada telafi etmek gerekiyor:cherry: )

Arkadaşlar bu toplantıdan dolayı hepinizle gurur duyuyorum:cat:
ama gelemediğim içinde kahroluyorum:salut:
en kısa zamanda bir piknik düzenlersek çizgili picama üstünde kolsuz aklet oradayım:queen:
bu arada ameliyat olacak arkadaşımızada geçmişolsun.:rendeer:
MUTLU KALIN
Ayrıca kenan doğulu konuşulmıyan bir topik bulmakta güzel:queen:

sanırım iyi eğlenmişsin,z. tebrikler bu güzel toplantıyı hazırlayan ve emeği geçen herkese. bir daha ki sefere...

boy' Alıntı:
Gece güzeldi ama dediğim gibi gündüz dışarıda bir yerlerde buluşursak herkes birbirini çok daha iyi tanıyacaktır. Biz yarın biryerlere gideceğiz, katılmak isteyen Skullhunter'a mesaj atsın

biz yarın biryerlere gideceğiz şeklinden ziyade nereye gidilecek,saat kaçta gidilecek vs.vs. gibi detaylarla bir topik açılması doğru olanıdır diye düşünüyorum...Ben şimdi erhana mesaj atıp ne diyeyim,erhan benide götürünmü diyeyim.....:cherry: Neyse size iyi geziler,heralde güzel biryere gidiyorsunuzdur....

sevgili boy ... valla burak benim motora binince gıçık oluyor senin motordan sonra çocuk mutlu olamıyor en yakın zamanda gezelim inşallah yeni arkadaşlarelada tanışırız ama burak yine sana emanet zaten seni bırakmaz..haberleşelim sevgilerimle :cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Offf yaaa...

arkadaşlar resimleri geç yüklediğim için kusura bakmayın ama o geceki talihsizliği biliyorsunuz. ::rantinp: Ancak kurtarabildim resimleri.Ne var ki fotoğraf makinasındaki bir problemden dolayı da netlik problemi olmuş ve elimden geldiğince onu da düzeltmeye çalıştım. ::sos:: Sanırım makinanın servise gitmesi gerekecek ama değmez diye düşünüyorum.Artık yeni bi tane alıcaz bir ara ama ne zaman alabilirim mechul :silent: :pale:
neyse bendeki geceye ait tüm fotolar bunlar, filmlerde vardı ancak onları kurtaramadım...:queen: :pr: :queen: :pr: :queen: :pr:

Düzenleyen (skullhunter): Fotograflar ilk mesaja eklendi

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ccbbdd' Alıntı:
biz yarın biryerlere gideceğiz şeklinden ziyade nereye gidilecek,saat kaçta gidilecek vs.vs. gibi detaylarla bir topik açılması doğru olanıdır diye düşünüyorum...Ben şimdi erhana mesaj atıp ne diyeyim,erhan benide götürünmü diyeyim.....:cherry: Neyse size iyi geziler,heralde güzel biryere gidiyorsunuzdur....

Bugun yapmayı dusundugumuz gezi tam olarak kesinleşmedigi icin sitede duyurusunu yapmayı dogru bulmadım. Yarım Yamalak bir gezi bize yakışma Zuhtupasa çıtayı yukseltti sagolsun :cherry:

Aksama dogru omerli tarafında yer alan atv safari yapan bir firma yetkilileri ile bir araya gelip org. hakkında bilgi alacagim resimler cekip sitemiz uyeleri ile bu safari turunu nasıl gerceklestirebilecegimizi ve detayları ogrenecegim. Yol guzergahı yemek icme gibi detayları arastıracagim. Sitemiz uyeleri icin ucretleri konusacagiz guzel bir indirim almaya calisacagiz.
Atv safari hakkında bilgilendirmeyi yakında sitede yapacagim , 2006 gezi programımıza katabiliriz belki :cherry:

hakketen geceniz güzel gecmiş
tam izmirden geleyimdedim ama gece bitti bende kaldım bir dahakine fuarda hepinizle tanışmak ümüdüyle.
birde isim yazsaydınız daha iyi olacaktı

fotoğrafları hala yükleyemedim ,çok özür dilerim.zira toplantıdan çıkışta arkadaşımda kaldım.fotoğrafları pc'ye attım ama şu an vaktim yok akşama yollayacağım..
ps:toplantı her ne kadar biz 3-4 hatun haremlik bölümünde oturup sizlerden uzak kalsak ta güzeldi.organizatörlere teşekkür ederim kendi adıma...
ayrıca piknik isteriiiiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar