[MT İstanbul] 2006 1. İstanbul bulusması Sonrası ve Fotoğraflar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
varya koptum onu nerden buldun cenk şamil oynuyor filmde fedo da var :)puhahahahahaha

Sen sus Nuri Leflef:cherry:
Var ya size bi cacık yaparım, dibiniz düşer:queen:

cacik.jpg

Shamyl' Alıntı:
Sen sus Nuri Leflef:cherry:
Var ya size bi cacık yaparım, dibiniz düşer:queen:
bak cenk yapmış bile geç kaldın ::koop::

helel olsun size bu topikte geyik olmuşş ::koop:: ::koop::

Ben başlığa jet hızıyla dönüş yapmak istiyorum....

En yakın buluşma zamanı?? Artık benimde bir motorsikletim var ve O listede benimde adım geçsin istiyorum...:queen: :queen: :queen:

15 nolu kelle benim kellemdir efem :) Burcu DOĞ...
fotoğrafları çok çok özür dileyerek hemen şimcik yolluyorum...
ps1:fotoğrafları zühtü paşa abimiz çekti haberiniz ola...
ps2:gecikme için tekrar özür dilerim...

Son düzenleme:
Eh helal be Şaplin abla, cok acele ettin resimleri koymak için.. Bu arada hatunlar komitesi kurmuşsunuz çaktırmadan.. Bu arada beni biraya dalma operasyonundan birkaç saniye önce iyi goruntumişsiniz yahu.. ehehe.. NEyse geç meç de olsa iyi resimler.. idare edicez artık..

fragrance_chaplin' Alıntı:
ps1:fotoğrafları ledo abimiz çekti haberiniz ola...

:silent: hiç hatırlamıyorum, bu fotoğrafları çektiğimi. Zaten 2 tanesinde de ben varım, herhalde beni zühtü ile karıştırdın...

Fotolar geç gelmiş olsada yine o günü hatırlattığı için iyi oldu.

İkinci foto da sağ arkadan da olda çekilmişiz... Fotoları görünce o günkü sohbetler canlı birden...

Bir de bayanlar... Bidaa ölee haremlik selamlık yok... Komite momite... Bidaa birer boşluk bırakarak oturunda bizler de aranıza oturarak sohbete devam edelim... Öööle karşınıza çömelerek konuşunca ayaklarımız uyuşuyoooo:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ledo' Alıntı:
:silent: hiç hatırlamıyorum, bu fotoğrafları çektiğimi. Zaten 2 tanesinde de ben varım, herhalde beni zühtü ile karıştırdın...

Dogrudur..
Chaplin in mak. ile ben cekmiştim...
Chaplin zahmet oldu ya fotolar için:p nerdeyse bidaa toplancez:p :queen:

arkadaşlar elinizde hep sigara görüorum çok üzülüorum yaaa :pale: :salut:
cenk de bira nın içine düşecek :mrgreen:
mübarek içmemiş bardağı kafasına geçirmişşş :queen:

Sen en azından uzaktan üzülüyorsun, ben o sigaralar yanmaya başlayınca o kadar üzülmüşüm ki, gözlerim yaşarmış:mrgreen:

hık mık...doğru yav zühtü abim çekmişti.abiler çok olunca karışmış işte :) çok pardon.gecikmenin sebebine gelince fotoğrafları aktardıktan sonra uzun zaman joker'in evinde kaldım eve her uğrayışımda da unuttum açıkçası.siteye bile girmiyodum ne zamandır.gece aklıma gelince uykum olmasına rağmen yolladım.karışıklık ta sanırım uykuyla savaşan beynim yüzünden oldu...çok özür dilerim sevgili abilerimden...

GreatWhiteShark' Alıntı:
Fotolar geç gelmiş olsada yine o günü hatırlattığı için iyi oldu.

İkinci foto da sağ arkadan da olda çekilmişiz... Fotoları görünce o günkü sohbetler canlı birden...

Bir de bayanlar... Bidaa ölee haremlik selamlık yok... Komite momite... Bidaa birer boşluk bırakarak oturunda bizler de aranıza oturarak sohbete devam edelim... Öööle karşınıza çömelerek konuşunca ayaklarımız uyuşuyoooo:mrgreen:

söz bi daha yapmıycam valla.ama ben geldiğimde diğer harem üyeleriyle ayakta takılıyoduk sonra da yer olmayında uca geçtik...bizim bi günahımız yok valla.bize yer veren centilmenler yoktu o akşam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Resimler , siz , biralaaaaaaar , beer port , motorsikletler harikasınııııız

Yaww... Arkadaşlar, abilerim, ablalarım bi daha yapalım şu toplanma işini yaa benim canım accaip çekti yaa ama bu sefer şööle güzel bi piknik falan nasıl olur :) Ben fuar günleri için bi topic açtım sizde bi göz atsanızaa...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10080

Bence en rahat toplanabiliceğimiz bir gün :cat: :cat:

biraz geç baktım bu geziye herşey cok güzelmiş barış bi kontrol et istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar