[MT İstanbul] 2006 1. İstanbul bulusması Sonrası ve Fotoğraflar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben fotoları koyucam ama biri bana resim koymak için gerekli olan linki verirse bende fotoları koyabilirim ok

dogma

Motosikleti: Regal Raptor DD 250

Bu güzel buluşma gecesine katılamadım

Katılmamışsınız ama ne oluyor ne bitiyor diye ajan göndermişsiniz duyduğuma göre... :wiinkk:

Son düzenleme:
cıs-tak cıs - tak hihihihi evetttttt yanıyor istanbulllllllllllll böyle bir buluşma görmedi sayamadım vallla katılımı neymiş beee he teror akşam güzel olmuşuz
sen bizim erkini yakala baya ağırdır puahahahahah:)

selam dostlar bu güzel geceyi organize eden zühtüpaşa ve emeği geçen diğer arkadaşlara samimiyetlerinden dolayı DEMGAH ve TEROR dostuma sonsuz TEŞEKKÜRLER.

tekrar bir arada olabilmek dileğiyle.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Sizlere imrendim. Katılmak istediğim bir aktiviteydi ama 1 ay önce geçirdiğim kaza yüzünden haftaya olacağım ameliyatı bekliyorum. Bu yüzden henüz bu aktivitelere gelemiyorum. Umarım önümüzdeki aylarda aktiviteleri kesmezsiniz de ben de aranıza katılırım :)

Büyük zevk aldığım bir buluşmaydı...hatta saat 2 civarı garson geldi yanıma,'abi kapatmak için sizi bekliyoruz' dedi:queen: Biz de çıktık haliyle...organizasyondan dolayı, ledo, zühtüpaşa ve ccbbdd'ye teşekkürü bir borç bilirim. Bu toplantı kendi adıma, isimlerini sayamayacağım birçok değerli insanı daha tanımama vesile oldu:rendeer:

Ashes arkadaşımız hızlıdır evet, yorulmak nedir bilmez, Energizer Ersen:cherry:

A2 Ehliyet, sen eve nasıl döndün? Arkamı bir döndüm uçmuşsun:queen: barış'a sordum 'götürdüler onu abi' dedi, ben de 'iyi bari, kasksız zor olacaktı zaten' dedim:cherry:
Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum...

Bu arada ledo abi, son rakıyı sen ısmarlamısşın, anlamadım sanma:wiinkk: teşekkürler:rendeer:

Son düzenleme:
Evet, uzun bir süreden sonra MT İstanbul İlk toplantısını gerçekleştirdi.

En büyük özelliği, toplantıya gelenlerin büyük oranda birbirlierini ilk defa görüyor olmaları idi.

Toplantıya katılım oranı, beklenenin de üzerine çıktı. Listeye adını yazdırıp da gelemeyen arkadaşlarımız olmasına rağmen, birçok üyemizde isim yazdırmadan gelerek, sürpriz yaptılar. 80e yakın üye ve toplam 34 adet motor vardı.

Bu organizasyona katılan ve destek veren herkese çok teşekkürler.

Motosiklet.net ne kadar büyük olduğunu bir defa daha göstermiş oldu!

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Fotolardan da anlaşılıyor güzel bi buluşma olduğu...Keşke fotolarda kimin kim olduğunu da yazabilseydiniz ama kalabalık olduğu ve isimleri tek tek yazmak zor olduğu için yazmamanız normal.İstanbul grubunu tebrik ediyorum,devamını da bekliyoruz.Bu arada birisi bedavaya gilera mı dağıttı :)

belegilera2sw.jpg

istanbul gurubunu tebrik ediyorum.dün akşamda izmir gurubu toplanmıştık,konu sizdiniz.birkaç kez karakız vasıtasıyla ortama canlı bağlandık.selamlarımızı yolladık umarım almışsınızdır.resimlerden anlaşılan eşsiz bir toplantı olmuş..en kısa zamanda sizlerle tanışmak istiyoruz..sevgiyle kalın..

ledo'nun kuzucukları onlar:mrgreen: Çok sağlam çocuklar:cat:

Arkadaşlar, fotoğraflar çok büyük olduğundan tek tek küçültmem gerekti , bu yüzden internete koymam biraz gecikti kusura bakmayın,

Güzel bir buluşmaydı , emeği geçen herkese teşekkürler. :cat:

( İsteyen herkese fotoğrafları orjinal boyutuyla yollayabilirim. İsteyenler bana Özel Mesaj yoluyla ulaşabilirler.)

Son düzenleme:
evet başka resim çeken yokmu bu kadarmı luxor nerdesin sen
bu arada gezi planlarına da inceden bi başlasak derim

Emeği için herkese teşekkürler

Arkadaşlar toplanmamızda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürleri bir borç bilirim :rendeer: benim ilk buluşmamdı beni yalnız bırakmayan mustaraki ve teröre de buradan teşekkürler, devamlı yazıştığımız arkadaşlarla tanışmak ta çok güzeldi :cat: bangır bangır müzik muhabbeti biraz engellesede yine de çok eğlenceliydi :mrgreen: mehmet (boy) kardeşim teklifim halen günceldir :cherry:

Walla çok güzel bir buluşma olmuş!!:cat:
Fotolarda bir ayrı güzel!!!:bounce:
Bir dahaki sefere artık:pale: :wiinkk:

dün gece harikaydı.gelmeyen pişman olabilir nerdeyse bende gelmekten vazgeçmiştim sevgili DOST DARK ın teşvikiyle ve onu da vekaleten katıldım siz güzel dostlarımla tanışma fırsatı buldum DOST DARK a ve emeği geçen herkese teşekkürler.shamyl düşüncen için teşekkürler dostum bende seni göremedim aslında çıkarken hoşçakal diyemedim sağolsun Zühtüpaşa bıraktı beni eve kendisine de ayrıca teşekkürler. bu toplantıların devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

aakreeep izmir e kucak dolusu sevgiler ,sizi temsilen karakız ın gelmesi bizi çok sevindirdi onunla tanışmaktan da ayrıca mutlu oldum.sizleri de biran önce tanımak isteriz artık. umarım sizin toplantınızda güzel geçmiştir. resimleri görmek isteriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel gezi oldu. Herkese sevgiler. Dün Bar'ın önünde motosikletimi verdiğim ilk vitesli deneyimini yapan arkadaşlar çektiğiniz videolar resimler nerede hadi bekliyoruz.

A2 güzel dileklerin için sana teşekkür ederim.biz izmir gurubu olarak selam ve sevgilerimi yolluyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar