ahanda gelioo demiştim ben sizee.. (z.paşa):queen:CenkKeskin' Alıntı:EEe ben şimdi Cuma gece burdan Çıksam cumartesi sabah 6 da oradayım oradan da pazar sabah 6 da mı ki ilk araba ? 6 da olsa onlan gelsem paza 12 gibi buradayım Doğum gününüde kaçırmam hem :silent: bilmiyom o gece hazırlıklı olun derim Afyonlu manyak Zonguldak semalarından kıpraşımlara basladı :queen:
kot giy, üstüne de etek giy.destinyofrock' Alıntı:Ne giysm ne giysem acaba ya etek giysem motorla gelmesem motorla gelsem kotmu giysem offf napcam ya:silent: :silent: :silent: ::saad:: ::saad:: ::saad:: :hmy:: :
hmy:: :
hmy:: ::saskin:: ::saskin:: ::saskin:: ::lac:: ::lac:: ::lac:: :
uestion :
uestion :
uestion :
uestion :
uestion :
uestion
paşam haberi atlamışsın afyonlu kardeşim yola çıkma hazırlıklarına başlamış:queen: :queen:zuhtupasa' Alıntı:anaaa çay partisi demi vaaar..![]()
eklendin bile dostum kafa sallamaya başla istersen şimdiden::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::alderney' Alıntı:beni de listeye ekleyin, lütfen
sen bacak takıl paşam :queen:zuhtupasa' Alıntı:ayak olmazmı..![]()
S&S
Bir rock gecesinin olmazsa olmazları:ferni' Alıntı:cenk canım gelmesen ayıp, biz demonic, alper ve ben bir organizasyom yapalım sen gelme darılırım valla canım uymuyosa bos ver senin için de yarıca bişiiler ayarlarız beee... senin su işin olsun ben her seyden cok sevincem
Yazıldın bi kere, geleceksin. Yapılabilecek bir şey yok... üzgünümcrato' Alıntı:ya beni listeye yazmışsınız teşekkürler ama benim gelip gelmeme mevhumu henüz belli olmuş değil.
demonicdreams' Alıntı:(di mi, di mi?)