[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

hee bu arada alper ben oraya gelenedek terlerim motorumda bira banyosu yapsam sende sabunla :)): minderi sana yar etmem canım sen bize hizmet etcen ne uturması misafir olan biziz yahu:queen:

Super Moderator
vedat kaya' Alıntı:
aloo o minderde rapdiye var haberin ola birrrr...
beşiktaş levent tarafından gelenler buluşup beraber gidelim ikiiiiii
oarada kavga edenleri ayırmam üçççççç..
otoparkda motorumu sıkıştıran başka motor olursa çizerim motorunu dörtttt..:queen: :queen:
vedat da sinirlenmiş dikkaattt bu birrrr
minderli yer ilk bana haber verildi orası benim kimselere bırakmam gerekirse dayak da yerim buda ikiiiiiiiiiiiiii:queen: :queen: :queen:
kafada sallarımmm bu daa üççççç:queen:
kafa salladıktan soraa içmeme gerek kalmazz buda dörtttttt:queen: :queen: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkes kendi minderini getirsin bu kaaaaaaç!..
Kafanıza taş kadar minder düşsün, kafalaranıza bişi olmasın, sallayın onları bu ikiiiiii oldu galiba!..
Park yerinden de vazgeçtim yerimi vedatkaya'ya bırakıyorum bu da kapaaaaaak!..
Polemik yaratmak istiyorum! Olay çıksın istiyorum! Kalp kırmak, hatta kafa kırmak istiyorum!..

:gülensurat: :kafasallayansurat: :sabırsızlanan17haziranıbekleyensurat:

Alper içerim sallarım da ben ertesi gün istanbul park a gidicem renault dünya şampiyonası için http://www.worldseriesbyrenault.com/
Motorla gelirsem fazla içemem gibi gelio abi sallayacazya şimdi kalça nasıl sallıcam ben ya hard ramstein çalarsa system yada sepultura ne bilim soulfly çalarsa sallarım hee:pl: :pl: :pl: ::xrock:: ::xrock:: :queen: :queen: ::xtongue: ::xtongue: ::music:: ::music:: ::xblink:: ::xblink:: ::winkwink ::winkwink ::haapppy: ::haapppy: ::biggrinn ::biggrinn ::repci:: ::repci:: ::repci:: ::repci:: ::repci:: ::alkiis::

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben aldım minderimi geliorum..

hahaha ona ben de gidicem dönüşte de katharsiste sizleri karşılayacam, anlatırım artık gelemeyenlere :cherry: -reno ya benim takımım:mrgreen: -

günaydınnnn topic kaymış toparlayalım...
hadi yarışlara oradan katharsis e oradan kafa sallamaya oradan otopark kavgası yapmaya oradan yastık kavgası oradan ilçe karakolu...:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
anaaaa baya gezces desene vedat..:mrgreen:
S&S

Super Moderator
günaydın millet hepinize hayırlı sohbetler hayırlı katılımlar diliyorum :rendeer:
size güzel bi clip haazırlıyorum o gece görücüye çıkacak bekleyinnn:wiinkk:

alper_tim' Alıntı:
günaydın millet hepinize hayırlı sohbetler hayırlı katılımlar diliyorum :rendeer:
size güzel bi clip haazırlıyorum o gece görücüye çıkacak bekleyinnn:wiinkk:

alper telefonda bana dinlettiğin parca ise harika aç sesini kardeşşşşşiiimmm.::xrock::

Super Moderator
vedat kaya' Alıntı:
alper telefonda bana dinlettiğin parca ise harika aç sesini kardeşşşşşiiimmm.::xrock::
oda war kardeşim bu manyak bişey inş. terastan atlıyan olmaz:p ama içki satışları patlayabilir:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
3 gün 10 saat sonra 150 kişiyle Katharsis'deyiz!..
Alper benim melankolik bi yapım var, hemen havaya girerim. Bahsettiğin şarkıyı çalmadan önce bana bi işaret et kaçayım ortamdan 6-7 dakkalığına :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper_tim' Alıntı:
oda war kardeşim bu manyak bişey inş. terastan atlıyan olmaz:p ama içki satışları patlayabilir:p
:p yaw alper sen çok yaşa emi..manyak dedinde aklıma kim geldi sence..:silent: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa' Alıntı:
:p yaw alper sen çok yaşa emi..manyak dedinde aklıma kim geldi sence..:silent: :p
Ben cavaplayabilir miyim?... "cenkkeskin" (afyonlu manyak!..)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar