[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada yazılanlara en iyi cevabı bizim adımıza Twisted Sisters vermiş zaten. Du bakalım... ne demişti bu güzel abiler?... "There is only one thing i can say to you: 'i wanna rock!' "

beyler okadar takmayın kafanıza be

lütfeee yaptık :)

ayriyetten cvp verilcek bişey yok zaten gerekte yok

olm alper ugraşma biliyosun mekan benim tinercilere veririm seni hepsi kankam ona göre :bounce:

araltı sen oyle diosan oyledir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkes bi şerkı yazınca ben de yazayım dedim o kadar. Başka da bi amacım yoktu :) Topic canlı kalsın, gündemden düşmesin falan işte. Hatta bunu yazma sebebim de o. Heeeeyyyytt!..

benim de yazma sebebim oydu ama rock gecesinin başlığının altında hiphop sözleri olması çok saçma değil mi?
sonuçta bizim yazdığımız şarkılar o gece çalınacak olan şarkılar.

yok benim amacım burda rock hip-hop tartışması açmak topicin amacını bozmak sonrada burdan birkaç kişiyle atışıp c.tesi akşamı yüzyüze gelip kavga etmek zaten en büyük amacım dünyadan rock ı kaldırmak tabi dinleyenleride işte bu buluşmada buna start vericem :cherry: :queen:

arkadaşlar yapmayın ya bizi tanıyan tanıyo bi geyik yapalım dedik (gerçi olduda yani !!!)

alınan arkadaşlar olduysa kusurumuza bakmasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok be kimsenin kusura baktığı yoktur herhalde (lespaul tasdik et). Sen hip-hop yazdıktan sonra çamur atan çıkmazsa tadı tuzu kalmaz zaten :)
aioooo muydu lan!.. yooo diyelim ya da!.. ama KATHARSIS'i sallayalım 17 Haziran'da. (uysa da, uymasa da) öğğk!..

Yok be kimsenin kusura baktığı yoktur herhalde (lespaul tasdik et). Sen hip-hop yazdıktan sonra çamur atan çıkmazsa tadı tuzu kalmaz zaten
aioooo muydu lan!.. yooo diyelim ya da!.. ama KATHARSIS'i sallayalım 17 Haziran'da. (uysa da, uymasa da) öğğk!..

Büyüksün, katharsıs sallancak gibi zaten !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
araltı' Alıntı:
Böyle şeyler yazmayın yahu.. Zaten yerimde zor duruyorum, bi de gazlıyosunuz böyle!..

Laaaaannnn!...

baba bende gelıcem esımle ama bısey merak ettım motorları nereye koyucaz yav orda o kadar motoru alıcak kadar yer yokkı

Super Moderator
araltı' Alıntı:
evt sallanmaya başladı gibi sanki:queen:
ayak seslerimizi duydu sallanmaya başladııı:queen: :queen:

aidikurt' Alıntı:
baba bende gelıcem esımle ama bısey merak ettım motorları nereye koyucaz yav orda o kadar motoru alıcak kadar yer yokkı

baba birçok kez yazdık gene yazalım beya..
güvenliği olan otapark var..
ama mekana arka yoldan giriş yapılacak yoksa polis ceza kesiyo..:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aidikurt' Alıntı:
"O konuda rahat ol, sığar" diyor mekan sahibi. Vardır bir bildiği.

yaaw birincisi öss ye giricek adamlar gelemez buna 2.ci zaten gelemezdim şünkü sattık motoru:pPP))

Super Moderator
TOTTİ' Alıntı:
yaaw birincisi öss ye giricek adamlar gelemez buna 2.ci zaten gelemezdim şünkü sattık motoru:pPP))
motorun olması şart değil biz rock gecesi yapıyoruz dostum:wiinkk: :bounce:

TOTTİ' Alıntı:
öss için moral olur bir saat iki saat takılır cıkarsın..:)
motoru satmana üzüldüm hayırlısı... yenisini alırsın..:pale:

Super Moderator
evt bekle bizi katharsisss bizz geliyoruzzzz::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

demonicdreams' Alıntı:
Yok be kimsenin kusura baktığı yoktur herhalde (lespaul tasdik et). Sen hip-hop yazdıktan sonra çamur atan çıkmazsa tadı tuzu kalmaz zaten :)
tasdik ediyorum: alındığım falan yok:)
biraz dışarı çıkmıştım, ondan cevap yazamadım:cat:
walla ben de çok heyecanlanıyorum yaa:) gel cumartesii geeeeeeellllll:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu kadar millet o küçüçük çorbacıya sıgacakmı kazma alper gerci ben 10-15dk takılıp gideceim için problemim yok ama yazık millete adam gibi bi corbacı bulsana 150 kişi gitcez diyosunuz 15 kişilik çorbacı ayarlıyosun yuh senin ayarlıcagın işe KAZMAAA

eveeett hadi eller, gorelim 150yi...

gunaydın arkadaşlar, yeni bir günde hepinize mutluluklar...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar