[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

007

CenkKeskin' Alıntı:
EEe ben şimdi Cuma gece burdan Çıksam cumartesi sabah 6 da oradayım oradan da pazar sabah 6 da mı ki ilk araba ? 6 da olsa onlan gelsem paza 12 gibi buradayım Doğum gününüde kaçırmam hem :silent: bilmiyom o gece hazırlıklı olun derim Afyonlu manyak Zonguldak semalarından kıpraşımlara basladı :queen:
ahanda gelioo demiştim ben sizee.. (z.paşa):queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne giysm ne giysem acaba ya etek giysem motorla gelmesem motorla gelsem kotmu giysem offf napcam ya:silent: :silent: :silent: ::saad:: ::saad:: ::saad:: ::eek:hmy:: ::eek:hmy:: ::eek:hmy:: ::saskin:: ::saskin:: ::saskin:: ::lac:: ::lac:: ::lac:: ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion

cenk canım gelmesen ayıp, biz demonic, alper ve ben bir organizasyom yapalım sen gelme darılırım valla:p canım uymuyosa bos ver senin için de yarıca bişiiler ayarlarız beee... senin su işin olsun ben her seyden cok sevincem:queen:

destinyofrock' Alıntı:
Ne giysm ne giysem acaba ya etek giysem motorla gelmesem motorla gelsem kotmu giysem offf napcam ya:silent: :silent: :silent: ::saad:: ::saad:: ::saad:: ::eek:hmy:: ::eek:hmy:: ::eek:hmy:: ::saskin:: ::saskin:: ::saskin:: ::lac:: ::lac:: ::lac:: ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion ::eek:uestion
kot giy, üstüne de etek giy.
mekanda kafana göre ikisinden birini çıkartırsın:queen:

ferni, bak tea party'yi getirmeyi unutma çok fena darılırım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
anaaa çay partisi demi vaaar..:p

Super Moderator
zuhtupasa' Alıntı:
anaaa çay partisi demi vaaar..:p
paşam haberi atlamışsın afyonlu kardeşim yola çıkma hazırlıklarına başlamış:queen: :queen:
sinyaller geldi o gece aramızda olacak ve sende erkenden kaçmayacaksın yoksa darılırım:bounce:
evt millet kayıtlar için son 2 gün kayıt yaptırmayanlar motosiklet.net'den geliyorum diyerek teras kata alınacaklardır teras kata girmeyenler içecek fiyatlarınız normal tarifeden olacaktır bilginize:queen:
bekle bizi katharsiss geliyoruzzzzz::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

alderney' Alıntı:
beni de listeye ekleyin, lütfen
eklendin bile dostum kafa sallamaya başla istersen şimdiden::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

Son düzenleme:
hava güzel sohbet güzel yol güzel motor kullanmak güzel....
katharsis güzel..ben güzel..
nediyom len ben..:pale:

Super Moderator
nerde lem bu millet gene düşmüş topiccc
hadi bakemm ellerrrrr:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ayak olmazmı..:p
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
ferni' Alıntı:
cenk canım gelmesen ayıp, biz demonic, alper ve ben bir organizasyom yapalım sen gelme darılırım valla canım uymuyosa bos ver senin için de yarıca bişiiler ayarlarız beee... senin su işin olsun ben her seyden cok sevincem
Bir rock gecesinin olmazsa olmazları:
1. Müzik
2. Manyak

Bekliyoruz ha! (Allaaan manyaaa)

150 Kişiyle Katharsis'deyiz!..
2 Gün 7 saat sonra

ya beni listeye yazmışsınız teşekkürler ama benim gelip gelmeme mevhumu henüz belli olmuş değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
crato' Alıntı:
ya beni listeye yazmışsınız teşekkürler ama benim gelip gelmeme mevhumu henüz belli olmuş değil.
Yazıldın bi kere, geleceksin. Yapılabilecek bir şey yok... üzgünüm

(di mi, di mi?)

crato gel baba yaa
(ulen sanki kendi gelecek diye ekletmiş gibi birde gel baba yaa demezmı tobe or not tobe):queen:
öhhöm bu vesileyle benide yaz alper kardeşim..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahanda alper yeni bi kurban daha buldun hade bakalım..:mrgreen:
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar