[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

ben de geliyorum

Merhaba arkadaslar, yeni motor sahibi oldum (kawasaki eliminator 125) ama henuz profilimi guncellemedim. rock gecesini duyunca cok sevindim, aksam aranızda olmak ve sizinle tanısmak istiyorum (ne de olsa cekirge sayılırım)
dolayısıyla lutfen beni de listeye ekleyin, gorusmek uzere, sevgiler

ben de onu soruyorum ya? kaçta? ya demoniiiiiiiiiiiiiiiccccccc...:pr:

equilibrium gel tabiki dostum ne demek? bu arada hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız umarım...

listeye artık ekleme yapılamıyor cünkü alper yok!:pr: ama gelmek isteyen herkesi 20:30dan sonra bekleriz!!!

bizim karabataklar umuyorum orada ortaya cıkacaklar...:silent:

motorla gidecekler belli bir yerde buluşup mu gidiyonuz...Ben göremedimmi...

listede adınız olmasa da gelebilirsiniz, sorun değil:cat:
walla biz geç kalmayalım diye direk basıp gelcez, yeri ve mekanı biliyoruz:cat:

demonic bir ara dolmabahcede toplanıp gideriz demişti valla, ama kaçta bilmiyorum? dolmabahcede toplanacaksak eger ben sizleri beklerim orada 19:30-20:00 gibi

yani isterseniz anlaşalım 20de gelsin gelen, gelmeyen mekana gecer cıkarız doğruca taxime gumbur gumbur

hani dolmabahcedeki cay bahcesi var ya camiyle saray arasında stadın tam karsısı orası toplaşmaya cok uygun

Güzel yer orası üstelik romantik..ben her halukarda oraya gideceğim..20:00 de ordayım boğaza karşı çayla başlayalım..:)

biz size katılamıcaz. 20.10 da kadıköyden hareket etmiş olcaz çünkü:)
direk mekana geliriz:cat:

tamam o zaman duyan duysun 20:00de dolmabahcede bulusulup cay içilcek arkideşler, herkesi bekleriz :mrgreen:

kimse olmadı biz iki üç motor gideriz yahu:)

rock gecesi öncesi "romantik çay" molası var arkadaslar, hadi bakalım ellerrr....

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
ferni, demonicdreams, destinyofrock, miracfeyiz, Pandora, SAVASXXL

oo demonic paşam hoşgeldiniz, neye borcluyuz bu teşrifinizi:p

karabataklar sizi, sabah beri bekliyom valla, bi an dedim bunlar korktu kalabalıktan ve kaçtı:p

Son düzenleme:
eheuheueh:p size bol romantizmli afiyet olsunlar herhalde bizde saat 9 gibi orada oluruz rock on:cat:

Katharsis in arşivi bildiğim kadarıyla sağlam ama alternative çalıyorlar mı bilmiyorum.Mp3 takviyesi yapmaya gerek var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ferni' Alıntı:
demonic nerdeeeee..., hadi alper işe gitmedi evden girmiyo, demonic de mi aynı? peki motorları dolmabahceden alıcaktı o alcak mı almıcak mı almıcaksa hala dolma bahcede toplancak mısınız arkideşler onden? ben gelip aliim mi sizi ordan, kac taaa?
Yettim gari :)
Bugün hayatımın en koşturmalı günlerinden birini yaşadım ve en nihayetinde evimdeyim. Dolmahçe'de buluşma fikrine katılan kimse olmadığı için vazgeçmiştik. Öyle bir sorun yok, yani kimse Dolmabahçe'de yol gösterecek bir öncü aramayacak. Ama yine de buluşmak isteyen olursa ayarlanabilir tabi.
Bu arad bakıyorum da geceye 4 saat kalmış.. vay be.. heyecanı sardı. Listede kaç kişiyiz saymadım ama kelle sayısı kaç olursa olsun bu gece 150 kişiyle Katharsis'deyiz!..

Edit:
ferni' Alıntı:
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
ferni, demonicdreams, destinyofrock, miracfeyiz, Pandora, SAVASXXL

oo demonic paşam hoşgeldiniz, neye borcluyuz bu teşrifinizi

Öyle deme yaa :pale:
20.00'da dolmabahçedeyim ok!..

şaka şaka :mrgreen:
20de dolmabahcede "romantik çay" eşliğinde görüşmek dileğiyle...

-ulem şimdiden sardı bak romantiklik mezusu, etkiledi fikri bile, biz artık katharsise "sevgi kelebekleri" olarak gideriz:p -

bu arada tea party, bi ton klip yalan oldu arkadaşlar:salut: butun ıvır zıvır kolilerine baktım ama gene de bulamadım, tasındım ama niye hala yerleşemedim:pr: :pr: :pr:

ama ben katharsisin arşivinde tea party olduğunu sanıyorum, hatta sanki daha once dinlemiştim bile orada, yani ... galba:silent:

Son düzenleme:
ben 22:00 gibi orada olacam sorun olurmu yukarı çıkmamızda YANİ SORUN YAŞAAMYIZ DEĞİLMİ??

dostum sanmıyorum, ben MT toplantısına geldim dersen kimse sana bişii demez,
görüşmek üzere

Ferni Tea party dinlemiyorum arşivimde yok kusura bakma:pale: Bu arada avatarın bilinçli bir tercih mi yoksa dünyanın en süper,en grotesk,en allaaaaaah oyunlarından birinin hasta fanatiğimisin:thumleft:

les istemişti ben de bende var demiştim ama, malum koli koli olunca her yer bulamadım!:pr:

tabeki bilinçli, sera ablaya da scye de ölür biterim!:cat: -cok zamandır oynamadımdı deli özlemişim bak muhabbeti acıldı canım cekti-

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150 kişiyle Katharsis'deki Rock Gecesi'ne 3 saat kaldı..

(İsteyenlerle saat 20.00 Dolmabahçe'de buluşuyoruz... çay içiyoruz)

demonic lütfen adını tam telaffuz et "romantik çay":p

bu arada pardon ya, aceleden kontrol etmeden gonderdim sana msj i yerine a yazmısım, affet dostum...

hadi bakalım 150.......... hadi katharsis............. hadi MT.......... hadi..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar