[MT İstanbul] 17 Haziran Cumartesi Akşamı / KATHARSİS 'de Yaza Merhaba Rock Gecesi

Super Moderator
ferni' Alıntı:
hadi bakalım eller ne kaldı hadi 150.........

arkadaslar benden duymus olmayın ama alperin sapancada yarım kalan showun devamı var...-hahaha boylece reyting iice artar-
yaa öle şeyler sölemeseneee::utangac: ::utangac: ::utangac: ::utangac:

arkadaşlar çömez tekrar konuşmada:) fastboy3 beni de getirio. yaa bu rock gecesinde rock çalıcaksa çok güzel olur. yani metallica, manowar fln süper olur yaa. o zmn sünger gibi içerim walla.... motorum yok ama bizim fastboy3 ün chopperla wheels of fire fena olmazdı:) eğer herkes metalciyse yada sewiyorsa hiç sıkılmıycam gibi görünüo. nese yarın görüşmek üzere. byee :queen: ::haapppy:

Super Moderator
::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::
marikkok' Alıntı:
arkadaşlar çömez tekrar konuşmada:) fastboy3 beni de getirio. yaa bu rock gecesinde rock çalıcaksa çok güzel olur. yani metallica, manowar fln süper olur yaa. o zmn sünger gibi içerim walla.... motorum yok ama bizim fastboy3 ün chopperla wheels of fire fena olmazdı:) eğer herkes metalciyse yada sewiyorsa hiç sıkılmıycam gibi görünüo. nese yarın görüşmek üzere. byee :queen: ::haapppy:
adı üstünde rock gecesi sence ne çalıcaz senide ekledim listeye yarın akşam görüşürüz iyi eğlenceler şimdiden:queen: :queen: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

garip bir soru ama arabaların giremediği yola biz çal çamur veya kazılmış yolda nasıl girecez ...
yarın bi ara kontrole gideyim oraya..:silent:

Super Moderator
vedat kaya' Alıntı:
garip bir soru ama arabaların giremediği yola biz çal çamur veya kazılmış yolda nasıl girecez ...
yarın bi ara kontrole gideyim oraya..:silent:
olm çamur mamur yok deli deli konuşma:mrgreen:

alper_tim' Alıntı:
olm çamur mamur yok deli deli konuşma:mrgreen:
yaww akıllı olsam motorcu olurmuyum beya...:queen:
bu arada biz çalışalım kemik kadro gitmiş...
oleeeeyyyy net bana kaldı lay lay looommmmm...

Arkadaşlar,ben yarın 23:00'de ancak gelicem.Geldiğimde inşallah oralarda birilerini bulurum! Kaçmayın erkendende görüşelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat kaya' Alıntı:
bu arada biz çalışalım kemik kadro gitmiş...
oleeeeyyyy net bana kaldı lay lay looommmmm...
Heeeeytt!.. Kimseye yar etmem buraları... sahipsiz mi sandın!.. Nöbetçi rocker geldi!..

Son 25 saat!...
150 Kişi!..

kardesım ekle benıde yarın ordayım bı aksılık cıkmassa

motor ıcın yer varmı belkı yazdınız ama okuyamadım dostlar özelıme yazarsanız sevınırım

ok park sorunu yok yakaladım yazıyı :cat:

Son düzenleme:
Thai' Alıntı:
Yaw alper kusura bakmazsan ben sadece gelip ceee diyip gidecem veya gelemeyebilirim, pazar günü yurtdışından misafirim geliyor. Onu da getireyim diyecem de pek sanmam 40 yaşında adamın gelebileceğinden. (ulen bende 35 yaşındayım ne alaka şimdi):silent:
Tam Alpere bizde geliyosss dicektim senin bu yazından sonra vazcaydım:salut:

iyi geceler arkadaşlar ben daha önce geleceğimi bildirmiştim fakat t-shirt isteğimi es geçmişim acaba çok mu geç kaldım bende t-shirt alabilir miyim ?
bedenim : "L beden" olur herhalde....
yarın akşam görüşmek üzere !

çok az zaman kaldı ya:)
yarın akşam ordayız, hadi hayırlısı:)
tuncel abi siz de gelin ya, olur mu öyle şey? hepimizi cebinizden çıkartırsınız wala:)

Super Moderator
tunoka' Alıntı:
Tam Alpere bizde geliyosss dicektim senin bu yazından sonra vazcaydım:salut:
öle dicektim diyodum kıabul etmiyorum ve listeye yazıldınız bile abi :wiinkk:
ayrıca ismi yazılıp gelmeyen arkadaşlara neler yapılcağını okudunuz umarım:queen: :queen:
evt millett 11 saat kaldı taksimi sallamayaaa evtt son saatler elleri görelimmm:queen: :queen: :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
alper_tim' Alıntı:
evt millett 11 saat kaldı taksimi sallamayaaa evtt son saatler elleri görelimmm:queen: :queen: :queen:

Az kalmış ya :cherry:
Varmı benden bi isteğin :bounce:
Akşam görüşürüz

Alper.....

kardeşim listede ismimi göremedim.....:pale:
aksam görüşürüz....:queen: :cat:

Super Moderator
batuhan35' Alıntı:
kardeşim listede ismimi göremedim.....:pale:
aksam görüşürüz....:queen: :cat:
ekledim listeye kardeşim senide unutmuşuz yaww
gelenler mutlaka terasa çıksın ve motosiklet.net den geliom demeyi unutmasın:queen: :queen:

alper sağolun benide listeye eklemişsiniz ama daha öncede dediğim gibi bu gün bölge toplantımız var artık kaçta biter allah kerim o yüzden gelemicem büyük ihtimal hepinize iyi eğlenceler benim yerimede eylenin :salut:
akşam benim için
PINK FLOYD dan TIME ı çalarsanız sevirinim. biraz kulaklarım çınlar hiç değilse :pr:

Super Moderator
teror' Alıntı:
alper sağolun benide listeye eklemişsiniz ama daha öncede dediğim gibi bu gün bölge toplantımız var artık kaçta biter allah kerim o yüzden gelemicem büyük ihtimal hepinize iyi eğlenceler benim yerimede eylenin :salut:
akşam benim için
PINK FLOYD dan TIME ı çalarsanız sevirinim. biraz kulaklarım çınlar hiç değilse :pr:
tamm abi senin içinde çalıcaaz ama biliosun sabaha kadar ordayız sizin toplantı sabaha kadar sürmez yaaa gelirsin bekleriz biz:queen: :queen:

ayrıca arkadaşlar destinofrock arkadaşımız thy de hostesliğe ilk adımını atmıştır onuda kutlucazzz süperr olacakkkkkk::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben geldim geç geldim ama müjdeli bi haberle geldim ben hostes oldum türk hava yollarına dün aldım haberini aradılar telefonla çok sevinçliyim ya ama sağlık kontrolüne giricem sonra eğitimim başlıycak :mrgreen:

Super Moderator
destinyofrock' Alıntı:
Ben geldim geç geldim ama müjdeli bi haberle geldim ben hostes oldum türk hava yollarına dün aldım haberini aradılar telefonla çok sevinçliyim ya ama sağlık kontrolüne giricem sonra eğitimim başlıycak :mrgreen:
hayırlı olsun akşam kutlucazz zatem:rendeer:
artık uçan bi motorcumuzz warrr allaaaa:queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar