[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Arkadaşlar ben 9-10 haziran da yine de bir gezi yapalım diyorum yer ve aktivite öneren var mı?

1. Şile (deniz, mangal)(çadır kurulabilir)
2. Ağva (deniz, mangal)(çadır kurulabilir)
3. Riva (deniz, mangal)(çadır kurulabilir)
4. Tekirdağ
5. Maşukiye (Sapanca)
6. Siz de ekleyin ilk 3 yeri gezdim güzel yerler konaklamalı da yapabiliriz 2 gün deniz tatili

Bu arada sevgili Denizcimuzaffer, Biloo ve Mete-han sizlerin katılması lazım en azından biz bir yerleri gezeriz. Mangal deniz eğlence...:bounce::queen::cherry:

arkadaşlar kız arkadaşı yada eşleriyle gelenler olacakmı, bende kız arkadaşımla katılmayı düşünüyordumda malum canı sıkılmasın diye.

olurmu hiç dostum mesela bizim çılgın 3'lü hep eşleriyle katılır...buraki77 - denizcimuzaffer - bilooo :bounce: onlarsız adım atamazlarda ondan...:p sende aynı dertten muzdaripsin sanırım...:cherry:

Arkadaşlar ben 9-10 haziran da yine de bir gezi yapalım diyorum yer ve aktivite öneren var mı?

1. Şile (deniz, mangal)(çadır kurulabilir)
2. Ağva (deniz, mangal)(çadır kurulabilir)
3. Riva (deniz, mangal)(çadır kurulabilir)
4. Tekirdağ
5. Maşukiye (Sapanca)
6. Siz de ekleyin ilk 3 yeri gezdim güzel yerler konaklamalı da yapabiliriz 2 gün deniz tatili

Bu arada sevgili Denizcimuzaffer, Biloo ve Mete-han sizlerin katılması lazım en azından biz bir yerleri gezeriz. Mangal deniz eğlence...:bounce::queen::cherry:

dostum planları senden bekliyoruz...benden küçük bi öneri anadolu kavağı olabilirmi mesela....:silent: diğer alternatiflerde değerlendirilebilir...

Son düzenleme:
Organizasyonun yapılacağı yere 8-10 km mesafede oturuyorum.. Gidiş için Şile otobanı kullanılıyor.. Ve Şile otobanın girişindeki Çamlık ve Taşdelen sapağı mevkilerinde genelde çevirme olur haftasonları.. Denize ve pikniğe gidenlere gıcıklık olsun diye.. Üstelik çevirmeyi yapanlar Polis değil Jandarma... Nuh derler ama Peygamber asla.. Rüşvet teklif etmek aklın ucundan bile geçirilmemesi gereken bi harekettir ayrıca.. Sakat durum olabilir ehliyetsiz arkadaşlar için..

Valla ben Jandarma Asteğmen olarak yaptım askerliği :) Öğretmendim, bir sürü öğrencim oldu, belki onlardan birine rastlarım... :p

Valla Biloo can malum bayanlar yalnız kalmak istemezler bari sohbet edeceği birileri olsunki rahat rahat gelelim değilmi....:)

olurmu hiç dostum mesela bizim çılgın 3'lü hep eşleriyle katılır...buraki77 - denizcimuzaffer - bilooo :bounce: onlarsız adım atamazlarda ondan...:p sende aynı dertten muzdaripsin sanırım...:cherry:

dostum planları senden bekliyoruz...benden küçük bi öneri anadolu kavağı olabilirmi mesela....:silent: diğer alternatiflerde değerlendirilebilir...

Ben biraz da yol yapalım diye demiştim herkesten bir öneri alıp oylayalım. deniz mangal ve eğlencesi olan bir yer olsun deniz sezonunu açalım derim. bu arada bizim eşler bazen bizden de fazla motor sevdalısı çıkıyor, benimki diyor şu motor olsa da binsek hız yapsak şu yoldan gitsek diye ayrıca o gelmedi mi çok yanlızlık çekiyorum bir yarım eksik kalıyor... :rendeer:

Ben biraz da yol yapalım diye demiştim herkesten bir öneri alıp oylayalım. deniz mangal ve eğlencesi olan bir yer olsun deniz sezonunu açalım derim. bu arada bizim eşler bazen bizden de fazla motor sevdalısı çıkıyor, benimki diyor şu motor olsa da binsek hız yapsak şu yoldan gitsek diye ayrıca o gelmedi mi çok yanlızlık çekiyorum bir yarım eksik kalıyor... :rendeer:

aynı dediğin gibi dostum bende o olmadan gittiğim yoldan zevk almıyorum...fazla bi tadı olmuyo...onlarsız olmaz...benimkide artık yanımızdan hızla geçen motorların bile markasını tahmin eder oldu...:mrgreen: yandıkki ne yandık...ilerde onada bi CBR125 alıcaz mecbur başka çare yok...:pale:

dediğin gibi deniz mangalda olabilir...siz planlayın bizde uyalım...metehan'da gelsin ama denize girmesin malum denizi falan taşırır sonra...:queen:

Super Moderator
DİKKAT ÖNEMLİ

arkadaşlar listemiz güncellenmiştir gelemiyecek olanların ve tarih değişmesi nedeniyle gelecek olanların bildirmesi önemle rica olunur

DİKKAT ÖNEMLİ

arkadaşlar listemiz güncellenmiştir gelemiyecek olanların ve tarih değişmesi nedeniyle gelecek olanların bildirmesi önemle rica olunur

Alper Tim kardeş, ben yanlış anlaşıldım herhalde. Gelmeyi planlamıyorum bu tura ben, lütfen listeden çıkartın. Daha uzun ve motor kullanımına yönelik turlara katılmayı planlıyorum. Mangal, gezinin sefası olsun, ana konusu değil :)

Teşekkürler.

sende kimsin yeni üyemi:queen::p:rendeer:

ben daha yeni katıldım sitenize necdet bey sizi çok met ettilerde bende dayanamadım :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ses çıkmayınca gelmeyecek sanmıştım ama yanılmışım sanırım:pr:
Bir de Aksi Bey,o menemenden ben de istiyorum:salut:

kardeşim o menemen deyilki :queen::queen: güveçte kuru fasulye yaptım odun ateşinde okadar güzel olduku varya nede olsa doğadayız her zaman cumartesi yine doğadayım yani şilede yarışta yarış pazar günü bu sefer menüde kuzu çevirme var cumartesinden :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:

boy

Arkadaşlar, imkansızlıklar içinde imkan yaratıp yarışan ben ve arkadaşlarıma destek vermek için hepinizi Pazar günü aramızda görmek isteriz. Motosiklet sporunun ne durumda olduğu ortada, yarışı izlemeye gelip değişik bir gün geçirmenizi öneririm.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben daha yeni katıldım sitenize necdet bey sizi çok met ettilerde bende dayanamadım :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kardeşim o menemen deyilki :queen::queen: güveçte kuru fasulye yaptım odun ateşinde okadar güzel olduku varya nede olsa doğadayız her zaman cumartesi yine doğadayım yani şilede yarışta yarış pazar günü bu sefer menüde kuzu çevirme var cumartesinden :queen::queen::queen::queen:

nerdesin bakalım erik var 17haziranda gelcenmi :queen::p:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam 17 06 2007 bende geziye katılmak istiyorum honda deauville var birde silede avt gezisine katılmak istiyorum.

nerdesin bakalım erik var 17haziranda gelcenmi :queen::p:rendeer:
yapna necdet abicim ya bırakta artık gelelim gezilere dimi ama belki motorsuz gelirim satabilirim motoru satılığa çıkardım biliyorsun benim motoru 2650 km de daha hiç binmedin geçen yazdan sonra bu arada duyrulur 2006 model kırmızı arkadaşlar 3500 ytlye satılık bu arada ilanıda bedavaya verdik erhan duymasın:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yapna necdet abicim ya bırakta artık gelelim gezilere dimi ama belki motorsuz gelirim satabilirim motoru satılığa çıkardım biliyorsun benim motoru 2650 km de daha hiç binmedin geçen yazdan sonra bu arada duyrulur 2006 model kırmızı arkadaşlar 3500 ytlye satılık bu arada ilanıda bedavaya verdik erhan duymasın:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

buralar reklam kokuyor erhan görmesin:queen:

Burak reis ben biraz yollara vurayım kendimi...:pAbi ballıkkayalarda bi şaft kayar şaşarsın...bu yaştan sonra dağ taş kayamı...tövbee tövvbeee...beni motordan indirmeyinde neyaparsanız yapın...ama ben son dakkalarda karar veririm...siz yapın şeklinizi...:rendeer:

aynıdediğin gibi deniz mangalda olabilir...siz planlayın bizde uyalım...metehan'da gelsin ama denize girmesin malum denizi falan taşırır sonra...:queen:

abiler benim gelmeme ihtimalim yüksek siz takılın ...:)

Son düzenleme:
annaşıldı :pale:
Mete-Han bizden kaçmak için elinden geleni yapıyo demek ki. Bizde seni gaza getirip, tam bir gezide kavilleşip, buluşma noktasına motursuz gelip, senin bizi boşuna beklediğinin fotolarını çekipde siteye koymazmıyız, gör bakh, hemde başlığı Mete-Han ve Solo gezisi olaraktan açıp:queen::queen:

aklımda

teşekkür ederim bilgilerin için kardeşm o zaman ben bu geziye gelmiim yaa. Motor da zaten bakalım nası bişi çıkcak. Tipik çin malı :) T1 :S Neyse çevirmenin olmadığı başka zamana artık :(

Organizasyonun yapılacağı yere 8-10 km mesafede oturuyorum.. Gidiş için Şile otobanı kullanılıyor.. Ve Şile otobanın girişindeki Çamlık ve Taşdelen sapağı mevkilerinde genelde çevirme olur haftasonları.. Denize ve pikniğe gidenlere gıcıklık olsun diye.. Üstelik çevirmeyi yapanlar Polis değil Jandarma... Nuh derler ama Peygamber asla.. Rüşvet teklif etmek aklın ucundan bile geçirilmemesi gereken bi harekettir ayrıca.. Sakat durum olabilir ehliyetsiz arkadaşlar için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar