[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

gezı

abı benıde yazın bende gelıyorum.kacırmam bu aktıvasyonu.

saçmıı...hangi saçç..hem kel hem fodul...

alpde karizma var sende ne var bakımsız ayu seni istihap haddini aşıyo diye belediye otobüsüne almadıkları bütün istanbullu arkadaşların dilinde geçenlerdede başörtüsü takıp cbf'a binmissin millet sana bakmakdan trafikde sapıtmış polisler yetişmiş onlar olmasa istanbul trafiğinde facia olacakmış sana bakacaklar diye:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
fodul mu? motor üstünde bi başka duruyo ama ne yaparsa yapsın ön farlar yanıyooo.biz buna insanda sunrof diyoz.:cherry:

Olsun ben sunroof a razıyım.....Senin gibi 10 km den görünen beyaz ceketim yok....:queen::queen::queen:

Dua etde yolda yağmur yağmasın....Kıyamam çamur mamur olur....:queen::queen:

yönetimden konu dışı olan ve msn yazışmasını andıran yazışmaların silinmesini talep ediyorum...yeni gelecek ve konu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlarımızın gereksiz zamanını alacağı düşüncesindeyim...zaman en değerli hazinedir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar size bir sorum.10 km den ALP in geldiğini nasıl anlarız? cevap:OTOMATİKMEN PARLAYAN PARDON YANAN FARLARDAN.(ELİDOR REKLAMI):mrgreen:

Bilooo,aynı mesajı atmak için topiği açtım ama sen benden hızlı davranmışsın :cat:

uzun bir aradan sonra herkese merhaba bu güzel geziye benide eklermisin erhan :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende gelmeye çalışacağım :)

gezinin güzel olacağı kesin, alper benide ekle listeye.

bu arada METE HAN abi bitürlü nette karşılaşamıyoruz :salut: yoksa muhabbetine doyum olmuyo. abi bu arada yeni farkettimde bütün düşmanlarını bu geziye topluyon çaktırmadan:cherry: şu paintboll olayıyla intikam peşindesin:cat: :p

Super Moderator

bu arada METE HAN abi bitürlü nette karşılaşamıyoruz :salut: yoksa muhabbetine doyum olmuyo. abi bu arada yeni farkettimde bütün düşmanlarını bu geziye topluyon çaktırmadan:cherry: şu paintboll olayıyla intikam peşindesin:cat: :p

ekledim senide kardeş:cat:
o gün kim kimi vurcak merak ediyorum eğitimli bir tim kurcaz skull'la beraber:queen::queen:

alper bakıyorum iki organizasyonlada sen ilgileniyosun hakkatten tebrikler :cat:

ben şimdiden idmanlara ve atış talimlerine başlıyım, savaş boyalarımıda hazırlıyım, kıran kırana mücadele.:queen:

Super Moderator
evt arkadaşlar organizasyonlar benden soruluyo malum:mrgreen:
bu arada biz takımı oluşturmaya başladık merter etkinliğinden sora çalışmaya strateji oluşturmaya gidicez:mrgreen:
askerliğimi hakkaride tim komutanı olarak yapmıştım kaiser i de doktor olarak alalım yanımıza hehehehee oda bizim alaydaydı :queen::queen:

Ben de katılmak isterim son ana kadar bi aksilik olmazsa

Tavla oynarım, paintball oynarım

:)

gelişim sürücü kursunu göremiyorum arkadaşlar nerelerde :queen: tek rakibim ibo :queen::queen:

alpde karizma var sende ne var bakımsız ayu seni istihap haddini aşıyo diye belediye otobüsüne almadıkları bütün istanbullu arkadaşların dilinde geçenlerdede başörtüsü takıp cbf'a binmissin millet sana bakmakdan trafikde sapıtmış polisler yetişmiş onlar olmasa istanbul trafiğinde facia olacakmış sana bakacaklar diye:p

yahu bu ne kin nefret öfke..kankamı kollayacam diye alakasız topiklerde geziniyosun...ayıp ayıp...:p

alp senin kelleden Günej enerjisi için faydalanacakmış Çevre Bakanlığı...:queen:

biloo ben olmasam siteye bile geleceğin yazacağın yok keko...:pr:

Aynen katılıyorum.Hatta Metehan ın tüm mesajları silinsin.:queen:

hiç bekelmediğim bir goldü...Pejo 307 cc kardeşliği yalan oldu...:p

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, roadrunner, regalci1903

regalci hoca ne bakınıyıon ...hadi sende gel işte...al artcı kankanı...

heheh...çaktın köfteyi....:ppaıntball ayağına gerekeni yapıcam...eğitim zayiatı dencek...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
yönetimden konu dışı olan ve msn yazışmasını andıran yazışmaların silinmesini talep ediyorum...yeni gelecek ve konu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlarımızın gereksiz zamanını alacağı düşüncesindeyim...zaman en değerli hazinedir...

Bilooo,aynı mesajı atmak için topiği açtım ama sen benden hızlı davranmışsın :cat:

Aynen katılıyorum.Hatta Metehan ın tüm mesajları silinsin.:queen:

Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz...Değerli vakitlerinizi çalmayalım....

İsmet abi sürekli konuyu okuduğuna göre kesin gelecek.. Zaten biz gaz açımlık mesafe.. Yalnız bırakmaz bizi.. Tamer Abi' de gelir kesin.. Onlarsız olmaz..

Haa bir RAAKİP bulamadık bizim ÖZEL KUFFETLERE yavvv:queen:
Sonunda yine Mete-Han ı döfecez, öyle görüküyo:queen::queen:
(Beemkiler de silincekmi :pale:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar