[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

para var ama pişmaniye almaya yetiyor...:queen:

bide ZÜMRÜT foto stüdyo vardır ...onlarda nasıl olmuşsa marka oluvermiş halk arasında...:p

Pişmaniyeyi safranboludan almıştır o :queen::queen: 4x4 varya bi koşu gidivermiştir hem bolu dağını kolay çıkıyo onlar. asfaltı ağlattınmı aYe :queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi ben isticektim tuçeen dedi var ama sen yeme bende bsy diyemedim:queen::queen:

Valla okudum okudum anlamadım abi, apti olmaya mı çalışıon?

Apti olmak için gerekli ön şartlardan biriside en az bir tane şöyle poza sahip olmandır;

n5676373711467288166ri2.jpg

Hadi bakiim dersine çalışta gel:p

Apti olmak için gerekli ön şartlardan biriside en az bir tane şöyle poza sahip olmandır;

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:koptummmmmm

ya bu apti ısrarla sevimli bıdıkmıdır hep...:pşeker kız candy apti bu...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Yakasında da ABC yazıyor.......:queen::queen::queen::queen:

Ama arkadaki oğlanı pek tutmadım...O ne mimik öyle...... :queen::queen::queen:

abi bnde daha sakatları var afişe ettirme kendimi:queen::queen:
ben pişmaniye gorunce kestane sekeride vardır dedim tugcede var ama bu sana yeter diyince isteyemedim onu diom:cherry::cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi bnde daha sakatları var afişe ettirme kendimi:queen::queen:
ben pişmaniye gorunce kestane sekeride vardır dedim tugcede var ama bu sana yeter diyince isteyemedim onu diom:cherry::cherry:

Kestaneni boşver de resimleri bi görelim :cherry:

Minik kıl yumaamıydın len? :queen:

Son düzenleme:
neyse arkadaşlar ben uykuya ok size ii muhabbetler yarın görüşürüz bu topiç bi 50 sayfa yapar
bu arada ümmet abi ewe vardımı bilen varmı

way be herkes eve gelmiş yazmış çizmiş :) ne güsel ya ben ????
arkadaşlar öncelikler motorlarıyla gelen tanrının kırbacı - nirengi - taylan - ümmet abi ve diğerleri helal olsun kar demediniz çamur demediniz geldinizz teşekkür ediyoruzz .

düşenler kalkanlar geçmiş olsun hepinize toptan olaraktan :p
benim eve dönüş yolculuğum tam bir fiyasko oldu sanırım herkes gittikten sonra biraz daha takıldık muharrem ben selim burak cem bişler yedikten sonra çıktık yola beni bostancı köprüde bıraktılar ondan sonrasını gidebilirdim ama yarım saat bekledim minibüs yok neredeyse araba geçmez oldu saat 1:30 oldu yürümeye başladım e-5 in ortasında otostop çekiyorum kimse almıyo ( ah kız olsaydım varyyaaa....) neyse bi insan evladı durdu göztepeye kadar getirdi beni orda yavaş yavaş giderim derken oda ne gene bir insan evladı lastiğine zincir takmaya çalışıyo ona yardım ettim sağolsun benide evime yakın biyerlere kadar getirdi allah ondan da razı olsun amaaa daha bitmediii
peşime takılan köpek yavrusu yüzünden mahallenin bekçiliğini yaptıklarını zanneden 3 5 tane köpekcik diycem benim yanımda diye sardılar etrafımı bana bakıp havlıyolar tırssstııımmmm korktum walla taş falan attım ama yok nafile hılı adımlarla koşar gibim o kadar da bide akşam sporu yhaptım eve geldim

ve şimdi artık yatarım
güzel bir buluşma oldu tekrarlayalımmıı :)

hasan abi tavlada ne yazıkki 2-1 önde olmama ragmen atilla abiye 3-2 yenildim 3 de biter demiştik son oyunda hatam ile mars yaptı beni yıkıldım ondan oo sigarayı öle çektimmm :)

he aklınızda olsun eger atillayla tavla oynarken 4 numarasına dikkat edin 4 lazımsa eğer adam atıyor abi istisnasız her defasında şans dır dedim kaç kere kırdım ama yok 10 defa 4 attı adama ya tühhh
1 ay sonunda yapılan buluşmamız en sonunda biittttiiiii

erdinc kardeşim, başına gelenler zor tabii, ama ben kopekler kısmına takıldım.. Merak etme eğer sen onlar için kotu niyetli değilsen onlardan sana zarar gelmez.. Onlar da senden korkukları için tedirgin olmuşlardır. Bu gibi bir durumla bir daha karşılaşır isen eğer yapman gerekeni söyleyeyim, yere çök ve onlara yumuşak tonla konuş, "gel oğlum niye kızdın sen" gibi şeyler söyle.. Onlara taş atman çok yanlış bir hareket ve bence hoş değil.. Bu dünyada bizler kadar onların da var olmaya hakkı var.. Attığın taş oradaki bir kopeciğin gözüne gelse mesela.. Hayvanların da bizler kadar bu topraklarda yaşama hakkı olduğunu unutmayalım, ortalığa betonlar diktik diye "kardeşim şehirde ne işi var bunların" deme hakkımız yok. Onlara sorduk mu oraya asfalt dokerken, bina dikerken ?..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar