gürültü iyi benim aşımı ağrıtıyo bazen...bide o gece sigara içmeyin diye reca ettimdi arkidişlere...baktım kimse içmiyo...ben gerildim valla...hemen kaçtım...saygılı insanlar sağolsunlar...ama istburak dayanamadı sardı yine cigarayı pencere önünde...eee yengenin esaretinden kurtulmak için çözümü sigarada buluyo garip napsın...onuda izinle içti...kılıboş..:queen:
abloş bir virgülle olayı yırttık..yanlış anlama olabilir aman dikkat...:queen:bunu ben yazsaydım 2'80 uzatırlardı valla...ne diyon lan aile var burda diye...Türkcede nereye çekersen oraya gidiyor valla...pek bi esnek yomışak..
sağane lan adam yolda kaldıysa...kazamı yapmış geçmiş olsun diyosun...
heç beni arayıp sormuyon şerefsiz noldi...bugün sana gelcektim inanırmısın...motörü buzda 2 kere devirdim iyimi...yardım için...
seyrantepede yattım yere 2.80...la arka bi kaydı abovvv...saniyede yerdeyim...
bide evin önünde yatırdım ...motoru rampadan elimle eve götürüyordum...baktım ön frene bastım doğal olarak salak gibi...motör aşağıya doğru gidince...makinanın üstüne nasıl uçtum görücen...yani babama TEM de araba çarpsa kurtarmaya böyle uçmam herhalde...Maykıl Şumaher gibiydim...sen bilmezsin dünkü çocuksun daha...:queen:aboo makina gidiyo arabanın üzerine diye kkar kızağı misali motör üzerinde 5 metre gittim...iyi koruma demiri var..yoksa kafayı yerdim...
du sen bi gııı...bi İstanbıl dışına çıkalımda o zaman gör sen kalabalığ geziyi...sende egsoz kokusu aldın artık...bizdensin gari..![]()
Len MeteHandros um Pandaların en güzeli:silent: Sendemi düşürdün nmoturu:silent: Geçmiş olsun kardeşim:rendeer: