[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

400 cevap ve 20. sayfada nihayet buluşma günü geldi çattı:) ümmet abi bizim senin gibi olmamız için kırk bin fırın ekmek yememiz lazım ben onu bilirim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
400 cevap ve 20. sayfada nihayet buluşma günü geldi çattı:) ümmet abi bizim senin gibi olmamız için kırk bin fırın ekmek yememiz lazım ben onu bilirim:cat:

hahahaha =)) emun abı duydugum kadarıyla cbf ınle gelıomussun dogrumu bakıyım=))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla ben sen dun dedıgınden berı hıc yanlıs kelıme yazmadım ümmet ağa =)) dikkat ettim we şimdi valla espiri yaptım bunada alıncaklarını valla sanmıyorum çünkü hawa gercekten karlı ve yagmurlu kımseye bısey dıyemem:rendeer: onlarda şuan şaka yaptıgımı anlamıştır ağam hea kusur ettiysem affet:p:rendeer:
aflık bişey yok taylan nedemek,senin iyi niyetli olduğun zaten belli,iaka yaptığın belli ben sadece yanlış değerlendirme yapılır diye düşündüm.buyüzden banada alınma:bounce:

ya allah aşkına şu buluşmayı boluda yada düzcede yapsaydık bari bu avrupa'nın diger ucunda oturanları düşünen yok bakıyorum :salut::salut::salut:::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::Nasıl gelicem ben şimdi avcılardan işin kötü tarafı motorum varken hava ne olursa olsun otobüsmüş minibüsmüş neyim binmem onlara motorumla gelirim ve gelmeyi çok istiyorum aslında benım içinde çok iyi olur ama ben geldiğim zaman o tarafta biyerde kalmam lazım hadi bakalım beni kim misafir edicek:queen::queen::queen:::pala::::pala::::144::::144::::148::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya allah aşkına şu buluşmayı boluda yada düzcede yapsaydık bari bu avrupa'nın diger ucunda oturanları düşünen yok bakıyorum :salut::salut::salut:::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::Nasıl gelicem ben şimdi avcılardan işin kötü tarafı motorum varken hava ne olursa olsun otobüsmüş minibüsmüş neyim binmem onlara motorumla gelirim ve gelmeyi çok istiyorum aslında benım içinde çok iyi olur ama ben geldiğim zaman o tarafta biyerde kalmam lazım hadi bakalım beni kim misafir edicek:queen::queen::queen:::pala::::pala::::144::::144::::148::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::
nerdesin lem sen koca istanbulda sana yermi bulamıcaz,senbigel hele

:p seni tatlısu seniiiiii:p:p gelde neyle gelirsen gel özleştik valla:cat:
özledik valla abi ya :rendeer:
kesin geliyomusun sen şimdi=))
inşallah taylo :wiinkk:
ztn senn alet tekere zor geliomus bu havada binilmez olesine:queen::queen:
sorma muharrem biliyosun ben zaten noter satışı 600RR ın ki 170 benimkinin 160 diye 600RR dan vazcaydım :mrgreen:

hava sakınler sakınlemez çıkarım ben yola şuanda burda tipi var bir aksılık olmazsa ben varım yazın benı de
hepinizi özledim valla:rendeer::rendeer::salut::salut::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gelicek olanlar şuanlık;

1-)thaii_vtec
2-)erdincpolat
3-)ümmet perkitan
4-)RoLa
5-)ihsanhakan
6-)jackaan
7-)arslanfb
:cool:ozrace
9-)exorcist
10-)ragnosan
11-)tukuc78
12-)edermanli
13-)hurricane_cbr
14-)istburak
15-)GKN
16-)Rüzgar hakan
17-)erdo2002
1:cool:babaçi
19-)Marv
20-)a_sorti
21-)emin_arikoglu
22-)hasanpinar0537
23-)kuyucadisi
24-)mhrrmkpnr
25-)CRAZYUSUFCUK
26-)KARAKIZ
27-)Azeri
2:cool:nirengi74
29-)kelleci
30-)nursu
31-)tanrinin_kirbaci57
32-)OKAN-GİZEM
33-)HeadbaNgeR

şuanlık liste bu Güncell.....

Son düzenleme:
bu havada sırf zevk için motora binenlere vala helal olsun hemde büyük cesaret fenaa kar yağıyor artı rüzgar bence köprüden geçmeyin derım sirkeciden arabalı vapur harem derım :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse ben cıkıyorum bulusma yerınde gorusuruz arkadaslar unutmayın bulusma yerı maltepe migros önü ben cafeye gtcem gelenlerı alıcam cafeye goturucem yada erdinc abı alıp goturucek sızı oke arkadaslar had cafe de gorusmek uzere...:rendeer:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Resimler icin ayri bi topic açmanızı taleb ediyorum :)

millet ben 4 te cıkıyorum yola sırkecıden vapurla gecıcem hareme ordan gelıcem
haberlesmek ısteyen olursa 0542 839 53 17 bu hattım acık olucak
haydı gazamız mubarek olsun :queen::queen::queen::queen::bounce:

arkadaşlar crazyusufcuk şirinevlerden gelcek ama haremden yolu bilmio yardımcı olurmusunuz ben maltepedeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar