400 cevap ve 20. sayfada nihayet buluşma günü geldi çattı
ümmet abi bizim senin gibi olmamız için kırk bin fırın ekmek yememiz lazım ben onu bilirim:cat:
400 cevap ve 20. sayfada nihayet buluşma günü geldi çattıümmet abi bizim senin gibi olmamız için kırk bin fırın ekmek yememiz lazım ben onu bilirim:cat:
aflık bişey yok taylan nedemek,senin iyi niyetli olduğun zaten belli,iaka yaptığın belli ben sadece yanlış değerlendirme yapılır diye düşündüm.buyüzden banada alınma:bounce:valla ben sen dun dedıgınden berı hıc yanlıs kelıme yazmadım ümmet ağa =)) dikkat ettim we şimdi valla espiri yaptım bunada alıncaklarını valla sanmıyorum çünkü hawa gercekten karlı ve yagmurlu kımseye bısey dıyemem:rendeer: onlarda şuan şaka yaptıgımı anlamıştır ağam hea kusur ettiysem affet:rendeer:
hahahaha =)) emun abı duydugum kadarıyla cbf ınle gelıomussun dogrumu bakıyım=))
yalan taylo kandırmışlar seni :mrgreen: otobüs-vapur-minibüs, benim için bu havada en iyisi :wiinkk:
yalan taylo kandırmışlar seni :mrgreen: otobüs-vapur-minibüs, benim için bu havada en iyisi :wiinkk:
nerdesin lem sen koca istanbulda sana yermi bulamıcaz,senbigel heleya allah aşkına şu buluşmayı boluda yada düzcede yapsaydık bari bu avrupa'nın diger ucunda oturanları düşünen yok bakıyorum :salut::salut::salut:::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::Nasıl gelicem ben şimdi avcılardan işin kötü tarafı motorum varken hava ne olursa olsun otobüsmüş minibüsmüş neyim binmem onlara motorumla gelirim ve gelmeyi çok istiyorum aslında benım içinde çok iyi olur ama ben geldiğim zaman o tarafta biyerde kalmam lazım hadi bakalım beni kim misafir edicek:queen::queen::queen::ala:::
ala::::144::::144::::148::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::
özledik valla abi ya :rendeer:seni tatlısu seniiiiii
gelde neyle gelirsen gel özleştik valla:cat:
inşallah taylo :wiinkk:kesin geliyomusun sen şimdi=))
sorma muharrem biliyosun ben zaten noter satışı 600RR ın ki 170 benimkinin 160 diye 600RR dan vazcaydım :mrgreen:ztn senn alet tekere zor geliomus bu havada binilmez olesine:queen::queen:
erdinç kaça kadar ordasınız??