[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tmm yazdımm onudaaa =))=))

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Konu basligini okuyunca Allah dedim ama takvime baktiktan sonra, bu haftasonu olmadigini farkettim. Malesef sehir disinda olacagim. Ikidir boyle oluyor, buna bir care bulmam lazim. :mrgreen:

Bulusacak arkadaslarin birlikte cok iyi vakit gecirmelerini dilerim.

Saygilar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konu basligini okuyunca Allah dedim ama takvime baktiktan sonra, bu haftasonu olmadigini farkettim. Malesef sehir disinda olacagim. Ikidir boyle oluyor, buna bir care bulmam lazim. :mrgreen:

Bulusacak arkadaslarin birlikte cok iyi vakit gecirmelerini dilerim.

Saygilar.

saoll aargh tesekkurler keske sende aramızda olabılseydın :(:(:(

arkadaşlar zaten toplaşma yerını yazdık yaa? kimse maltepe sahil migrosu bılmıyormu? neyse kım nası gelmek ısterse mekanı bılen dırek oraya gelır =))

Bizim mahalledeki toplaşma yerimizden bahsediyoruz buluşma yerini biliyoruz yazıyor topikte sen canını sıkma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam gorusuruzzz ordaa valla ıı kıde acmısım bu topıcı :p=))=)):cat::bounce:

herkeze slm
arkadaşlar sizden bir ricam var
gökmen kardeşimiz için bütün mt üyelerini 16 şubat toplantısında_
görmek isterim haydi mt üyeleri doslumuzu birliktelimizi göstermenin tam vaktidir 3 5 hiç farketmez önemli olan el uzatmaktır unutmayın
herkeze teşekkür ederim şimdiden
saygılar r hakan

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak etme hakan abi ben topıc ın basıına da yazdım herkez bılıyo inşallah güzel bi yardım toplarız

Illa anadolu dedınız anaduluda anadolu ... Yaf tophanede yapsanız ne olurdu :) :cherry: Erdınc abı hersey senın basının altından cıktı :queen::queen::queen:

adamlarımız var takipteyiz çaldırmam :):)
ama ortak olabiliriz :queen:

taylo koçum 21. sıradaki soru işareti ben oluyoum galiba hadi yaz bakalım benide sana zahmet :)

emin eminnnn :p deli emin diye bi nick var sitede acaba bizim emin mi dedim bu nick mi değişti :queen::queen:

bu arada taylo falan deme çocuga gücenir daha genc agaç yaşken ağilir bilesin şimdiden taylo ersen ilerde olabilir yanii:queen:

Son düzenleme:
Anadolu ateşi yanıyo bakemm haydi okeyee Coşkun hemen sahtekarlık
peşindesin varya şimdiden burda bunu yaparsan masada varya neler yaparsın:cherry:

adamlarımız var takipteyiz çaldırmam :):)
ama ortak olabiliriz :queen:

emin eminnnn :p deli emin diye bi nick var sitede acaba bizim emin mi dedim bu nick mi değişti :queen::queen:

bu arada taylo falan deme çocuga gücenir daha genc agaç yaşken ağilir bilesin şimdiden taylo ersen ilerde olabilir yanii:queen:

Aman abi ağzından yel alsın zaten soyadıma yeşiloğlu demeye başlamışlar korkuyorum bi sabah kalktığımda kullanıcı adımı değişmiş görücem diye :mrgreen: ayrıca taylan kardeşim bilir beni gücenmez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar