[MT İstanbul] 15 Haziran 2006 / Caddebostan Migros / 15'i Perşembe miymiş bakalım..??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
LesPaul' Alıntı:
haluk abi ben bunu kabul etmiyorum zaten, daha iyi bir jubile yapmadan devralmam:mrgreen:
hem daha benim 40 fırın ekmek yemem lazım:)
şimdilik benden bu kadar. yatıyorum. daha sonra görüşmek üzere:rendeer:

yok yok sen iyi yoldasın kardeş okadar ekmeye gerek yok:cat:

tüh kaçırdık diyemiyeceğim sebebim vardı.. paşa davet etti ama gelemedim ... arkadaşım yarın dubai' ye gidecek sabah erkenden sonkez göreyim dedim.... aranızda olamadım da....

bırakın yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezidiğinizi tozduğunuzu yazın... akşam akşam dürüm aşereceğim heeeee...:p

isallah bir dahakine aktif olarak katılırım..da korkuyorum yanı 50 kısı bırbırını tanıyor bı ben tek basıma naparım:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kartal23' Alıntı:
tüh kaçırdık diyemiyeceğim sebebim vardı.. paşa davet etti ama gelemedim ... arkadaşım yarın dubai' ye gidecek sabah erkenden sonkez göreyim dedim.... aranızda olamadım da....

bırakın yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezidiğinizi tozduğunuzu yazın... akşam akşam dürüm aşereceğim heeeee...:p

kardeş yine biryerlerde yatmadın dime motor sağlam inşallah:queen:

praetorian' Alıntı:
isallah bir dahakine aktif olarak katılırım..da korkuyorum yanı 50 kısı bırbırını tanıyor bı ben tek basıma naparım:)

böyle düşünürsen hiç katılamasın dalıcaksın ortaya üstelik her gezide buluşmada yeni gelen arkadaşlar oluyor çekinmene gerek yok:)

Son düzenleme:
abi çok güzeldi dur bi iki foto çektim ama idare etmez herhalde

necdet abi motor sağlam.. kerpeye uçuracak beni... bizim arkadaş gidip 2-3 yıl gelmemeyi düşünüyooo... onun için yanındaydım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kartal23' Alıntı:
necdet abi motor sağlam.. kerpeye uçuracak beni... bizim arkadaş gidip 2-3 yıl gelmemeyi düşünüyooo... onun için yanındaydım...

onuda getirseydin paşa ona veda partiside verirdi:mrgreen:

caddede akşam dönüşünüzü seyrettik süperdi, valla kimsenin gücüne gitmesin darılmasın ama benim en çok hoşuma "pembe as 125 t" gitti yav :queen:

çok şekerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p

:)))))))))

praetorian' Alıntı:
daha dogrusu goztepe benzıncıden baslayarak caddede de gordugum pembe as 125 t ybr kanunı racer 200 asya 150 t sızlerın grubumuydu??
Evet evet onlar bizdik :mrgreen:

gazlabeni' Alıntı:
caddede akşam dönüşünüzü seyrettik süperdi, valla kimsenin gücüne gitmesin darılmasın ama benim en çok hoşuma "pembe as 125 t" gitti yav :queen:

çok şekerdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p

Teşekkür ederim efem...
Benim ilk uzun(bana göre) yolculuğumdu bu pembişimle.
Şaşkınbakkal-Suadiye-Erenköy civarında mekik dokumaktan çok sıkılmıştım süper oldu :)
Şaşkınbakkaldan çıktım Caddebostan'a,Caddebostan'dan Bostancıya,Bostancı'dan Feneryoluna,Feneryolundan yine Şaşkınbakkal'a...
Kazasız belasız sorunsuz eve döndüğüm için şükrettim valla.Tırsmadım değil:cherry:
Bana eskortluk yapan MT dostlarımın hepsine çok teşekkür ediyor ve öpüyorum yanacıklarından...İyi ki varsınız...(eskortluk mu dedim?ben onların önünde gidiyodum yav,yetişemiyorlardı bana :queen: )
BU PAZAR SAAT 17:00'DA HEPİNİZİ ŞAŞKINBAKKALDAKİ BULUŞMAYA BEKLİYORUM DOGMA İLE BERABER...Unutmayın sakın!:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
praetorian' Alıntı:

Hiç merak etme kardeşim, mutlaka kaynaşırsın....

valla buluşan buluşana..ne güzel.
bi alamadık motoru ..alsak müdavimi olucam buluşmaların..

paşa bu sefer kaçamadı demek ..paşam yağmur korkutmadı bu sefer desene:)

fotoları da bekliyoruz..:)

bu arada 5556 görüntüleme ve 610 msj..bu sürede bu kapasite rekor olabilir :queen:

Günaydın arkadaşlar,
Gerçekten güzel bir geceydi..Cadde geçişi çok sağlamdı Şöyle bi etrafıma baktımda herkes bizi izliyordu.....

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
paşam herşey için çok teşekkürler harika bir akşam oldu ellerine sağlık

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Thai' Alıntı:
Hiç merak etme kardeşim, mutlaka kaynaşırsın....

thai kardeş şaka yaptım üstüne alındın herhalde paşanın resmide güzeldi:queen:

crato' Alıntı:
herkese teşekkürler. özellikle 2 kişiye ayrı bir teşekkür, önce yanıma gelip o kadar nazımı çekmeselerdi katılmayı düşünmüyordum.

bu arada her kim olursak olalım biz Türk milleti hakikaten de fena gazlı milletiz.

"bip bip":mrgreen:
Rice ederim crato hem alıştırma yapmış olduk naz nasıl çekilir diye...Hakkaten ya ne adamsın ben önümdeki araca korna çaldım sende kalktın devam ettirdin....Zaten adın ara gazı crato olcek bu gidişle:cherry:

herkese günaydın.
ya ne geceydi beaa.baktım bazı arkadaşlar gece eve girer girmez oturmuş bil. başına. ohh tabii biz işe gelcez diye direk uykuya. neyse fotoları gerçekten merak ediyorum.nerdeler?:) :) :)

Bu buluşma için emeği geçen herkese teşekkürler:cat: Bir teşekkür de Hyosungcu arkadaşlara, beni araların aldıkları için...ayak uydurmaya çalıştım:mrgreen:

Shamyl' Alıntı:
Bu buluşma için emeği geçen herkese teşekkürler:cat: Bir teşekkür de Hyosungcu arkadaşlara, beni araların aldıkları için...ayak uydurmaya çalıştım:mrgreen:
Rica ederiz abi ne demek inan çok eğlenceli güzel bi sohbetti...Biz teşekkür ederiz bizi kırmayıp geldiğin için..

herkes uykudamı yaw? kalkın kardeşim fotolar nerde
yoksa dünkü dürümlerden dolayı herkes yataktamı? valla dün akşamki dürümler saatde 300km idi. bizim motorlardan daha tehlikeliydi.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar