paşa son arkadaşıda ekle hah :bounce:zuhtupasa' Alıntı:ne demek kabul etmek bakın bakalım listenin en basında ne yazıo..:rendeer: :rendeer:
S&S
senin olayy hüsranlı ollmuş!kelsinus' Alıntı:Paşam ve sevgili dostlarım.Birşey diyeceğim ama sakın bana tatlı su motorcusu demeyin bak.ale:
Kardeşiniz sizlerle birlikte olma hevesiyle sazan gibi atladı ama birşeyi unuttu.Yeni uyandı daha.Perşembe günü evinin önünde haftalık semt pazarı kuruluyor.Salak gibi sabah işe giderken de almadık motoru.Tıkıldık kaldık evde.
Söz verdim ama gelemeyeceğim.Bağışlayın beni.Kusuruma bakmayın kardeşlerim.ale:
aslı_' Alıntı:ya aktivitlerinis çok keyyffli oluo bellii!!ben şu motoru bi alımmm peşinisdeyim...!!
siz şimdi feciiide hız yapıosunusdur.AMMMAN dikkat bugün yollarr feciii hbris olaa!!
senin olayy hüsranlı ollmuş!
bidahakine pazarı,yağmuru,çamuru hesabedersin artık!
tattlı su motorcusu![]()
aslı_' Alıntı:yaani dikkat etmek gerekiomuşş günlere bu anlaşılldı en azındanderss olsun sana
![]()
kelsinus' Alıntı:yaw yeter.üstüme gelme!ale: şimdi dayanamıcam, karpuzcunun üstünden geçicem.
r:
Ewet:bounce:praetorian' Alıntı:daha dogrusu goztepe benzıncıden baslayarak caddede de gordugum pembe as 125 t ybr kanunı racer 200 asya 150 t sızlerın grubumuydu??