yanınızdan mahsun mahsun gecen sora sızı takıp eden cbr da bendım
gazlabeni' Alıntı:Yav kardeşim olmazki ama! Adımı tatlı su motosikletçisine çıkartınız.
iyiki bi arabayla geldik yaani! olmazki kardşeim isyan ediyorum yaaa
migros arkasında motorların dizilişi çok iyiydi vallaaa, ama aranızda kalamadım fazla, sebebi biliyosunuz :queen:
Siz dürümcünün yolunu bizde starbucks ın yolunu tuttuk, akşam hepiniz topluca caddeye girdiniz, varya manyak bi manzaraydı,
herkes cadde de hayran hayran seyretti sizleri,
heytbeee dedim işte bunlar benim motosikletçi grubum :queen: :cat:
süpersiniz
Nasipse kerpeye gidecem :cherry:
izin çıktı!!!:mrgreen: :cat: :queen:
seni kaçak seni..hani gelecektindonniedarko' Alıntı:çok şey kaçırdık desene :salut:
tunoka' Alıntı:seni kaçak seni..hani gelecektin
Ne yağmurdu bea ne yağmuru dolu yağdı dolu...takır takır walla..B.çekmecedenecdet' Alıntı:o tuncel abi gitmişin güzel:cat:
Salık olsun.. next time..donniedarko' Alıntı:tuncel abi çok özür dilerim ya ama inan ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsin. önceki gün motoru havalimanında bırakmıştım. bugün öğleden sonra işten kaytarıp gidip motoru aldım belki murat söylemiştir, sonra da işyerine geri döndüm. akşam tam çıkmaya hazırlanıyorum abi bana bir görev çaktılar kan beynime sıçradı ama yapacak bişey yoktu artık. işim saat 21"e doğru bitti ama artık keyfim kaçmıştı bastım eve geldimr:
tunoka' Alıntı:Laspaul yoookkk artık yaşasın "Paşacık"
Paşalar'a ilgilerinden dolayı çok teşekkürler..:rendeer:
Herkes uzaktan geldiğimiz için(Beylikdüzü) oofff dedi ama en keyifli geziyide ben yaptım sanırım yağmur, çamur vs.
Çok güzeldi yaw..İyiki geldik ..iyiki davet etmişsin Paşam..:cat:
Ne yağmurdu bea ne yağmuru dolu yağdı dolu...takır takır walla..B.çekmecede
iyi basıyonn Necdet Kardeş Yavasss birass
donniedarko' Alıntı:evet artık önümüzdeki maçlara bakıcazresimleri bekliyoruz ama umarım geçenki buluşmada çekilenlerin akibetine uğramaz bunlar da :mrgreen:
tunoka' Alıntı:walla resimlerin yüklenmesi herhlde 3 günü alır,son duyduğumda 90 felandı