[MT İstanbul] 15 Haziran 2006 / Caddebostan Migros / 15'i Perşembe miymiş bakalım..??

007

Paşam, senin motoru ıslatalım diycem(cocacola) ama hava zaten ıslatacak gibi...:pr:

Perşembe
Yağmur Olasılığı. Yüksek: 73° F / 23° C Rüzgar Batı 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 20%.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kar yağcak kar..üstünede kına..:mrgreen:
S&S

007

zuhtupasa' Alıntı:
kar yağcak kar..üstünede kına..:mrgreen:
S&S

Karabiber döküyordun seleye, kediler oturmasın diye:queen: kına yeni mi çıktı Paşam.

Haa, bu arada hakikaten karabiber işe yaradı. Geçen bende döktüm kedinin biri dadanmıştı. Geçen gün 3 mahalle ötede karşılaştım. Motoru görünce kaçtı...:queen: :queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Forumdan Uzaklaştırıldı
007' Alıntı:
Karabiber döküyordun seleye, kediler oturmasın diye:queen: kına yeni mi çıktı Paşam.
Haa, bu arada hakikaten karabiber işe yaradı. Geçen bende döktüm kedinin biri dadanmıştı. Geçen gün 3 mahalle ötede karşılaştım. Motoru görünce kaçtı...:queen: :queen: :queen:
:mrgreen: :mrgreen: kaçaaaar.. hemde nası kaçar..:wiinkk:
S&S

Bakın yağmur yağmazsa gelecem motoruma kıyamam yağmurda eriyor şeker gibi ...
veya paşa gibi yağmurda eriyen cinsten... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
SAVASXXL' Alıntı:
Bakın yağmur yağmazsa gelecem motoruma kıyamam yağmurda eriyor şeker gibi ...
veya paşa gibi yağmurda eriyen cinsten... :queen:
:p len barış sen gel bak ben seni nası eritcem..:p
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Paşa sen tatlısu motorcularını önceden sil bence, çoğu gelmez, şekerdir erir onlar. :mrgreen: :mrgreen:

007

tunoka' Alıntı:
Karabiber sadece kedilerimi kovuyo 007.Mahelle çocuklarına napcazz..:)

Tunoka,

Alarm bağlıycan kaçacaklar... :bounce: Baktın o da olmuyor. Motora bi doberman bağlarsın kaçarlar :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Thai' Alıntı:
Paşa sen tatlısu motorcularını önceden sil bence, çoğu gelmez, şekerdir erir onlar. :mrgreen: :mrgreen:
:p itinalı silinir...:p
S&S

007

Yavv buna kıyılabilir mi ? Tunoka...

Benim bahsettiklerim yaramaz olup motora zarar verenler...

Velete baksana atlı karınca zannetmiş senin motoru :mrgreen: Bilse 500 lük canavar var altında...

Forumdan Uzaklaştırıldı
007 o tunoka nın küçüklüğü..şimdi çoook farklı artık.. adam gibi adam..:cat:
S&S

dostlarım bu kadar mesajı nezaman yazıyonuz yahu bi benmi çalışıyom içinizde
makinayı açıp kapayınca bilmem kaçyüz mesaj olmuş :silent:

tunoko abi yetiştirmeye başlamışsın elemanları :cat:

paşam aranızda olmaya çalışıcam ama avrupa yakası için bi buluşma noktası ayarlasan ilk sayfaya bizde burda buluşup gelsek :rendeer:

ben biyerden tüyo aldım paşamın süprizi ile ilgili paşam gene çiğ küfte yapçakmış galiba :cherry: :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili mustafa kardesim..benim önerim karsı ekibin arabalı vapurla hareme gecmesi..ama bence tunoka tuncel üstad bu işe el atar..:cat:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çocukları anlarım da... bizim orda güvenliğin hemen yanına bırakıyorum motoru, heriflerin üstünde bir piknik yapmadıkları kalıyor. Bi sabah bi geldim motorun yanına, kırmızı düğmeye basılmış, kilometre sayacıyla oynanmış, sinyal verilmiş, farlar ve uzunlar yakılmış, hatta yakıt musluğu bile saçma sapan bi konuma getirilmiş. Aynanın açısı saç tarancak şekle de getirilmiş... gaz koluna neler yaptıklarını Allah bilir tabi. O hali görünce adamların yanında "eşşoğlu eşşekler bilmedikleri moklarla oynular yaa, bi yakalasam naapçaamı biliyom ben" diye yüksek sesle bi söylendim, şimdilik sorun kalmadı. Motoruma dokunanı oyarım!.. O kadar!..

Bu arada Perşembe günü fırtına varmış. Tekneleri denize açılması ve motorların trafiğe çıkması o gün için yasaklandı. Çıkanların ehliyetine 2 sene, motoruna süresiz el konacakmış.. (zühtüpaşaaaaa, gelemiyom işte.. iptal et artık :) :) )

Forumdan Uzaklaştırıldı
demonicdreams' Alıntı:
Çocukları anlarım da... bizim orda güvenliğin hemen yanına bırakıyorum motoru, heriflerin üstünde bir piknik yapmadıkları kalıyor. Bi sabah bi geldim motorun yanına, kırmızı düğmeye basılmış, kilometre sayacıyla oynanmış, sinyal verilmiş, farlar ve uzunlar yakılmış, hatta yakıt musluğu bile saçma sapan bi konuma getirilmiş. Aynanın açısı saç tarancak şekle de getirilmiş... gaz koluna neler yaptıklarını Allah bilir tabi. O hali görünce adamların yanında "eşşoğlu eşşekler bilmedikleri moklarla oynular yaa, bi yakalasam naapçaamı biliyom ben" diye yüksek sesle bi söylendim, şimdilik sorun kalmadı. Motoruma dokunanı oyarım!.. O kadar!..

Bu arada Perşembe günü fırtına varmış. Tekneleri denize açılması ve motorların trafiğe çıkması o gün için yasaklandı. Çıkanların ehliyetine 2 sene, motoruna süresiz el konacakmış.. (zühtüpaşaaaaa, gelemiyom işte.. iptal et artık :) :) )
iptal yoooooooooook..:p
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar