Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: :rendeer: :rendeer:sahinhakan04' Alıntı:Sağol varol paşam
:cat: :rendeer: :rendeer:sahinhakan04' Alıntı:Sağol varol paşam
zuhtupasa' Alıntı:kar yağcak kar..üstünede kına..:mrgreen:
S&S
fragrance_chaplin' Alıntı:http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40
çarşamba yağmurlu...
perşembe-cuma yağmur görünmüyor.
ama yine de yağmur yağacakmış gibi giyinip önlem almakta fayda var.
cmt-pazar için yağmur yağacak dediler ama yağmadı...
biz de yıldızların altında güzel bir gece geçirdik kampta...
:mrgreen: :mrgreen: kaçaaaar.. hemde nası kaçar..:wiinkk:007' Alıntı:Karabiber döküyordun seleye, kediler oturmasın diye:queen: kına yeni mi çıktı Paşam.
Haa, bu arada hakikaten karabiber işe yaradı. Geçen bende döktüm kedinin biri dadanmıştı. Geçen gün 3 mahalle ötede karşılaştım. Motoru görünce kaçtı...:queen: :queen: :queen:
SAVASXXL' Alıntı:Bakın yağmur yağmazsa gelecem motoruma kıyamam yağmurda eriyor şeker gibi ...
veya paşa gibi yağmurda eriyen cinsten... :queen:
tunoka' Alıntı:Karabiber sadece kedilerimi kovuyo 007.Mahelle çocuklarına napcazz..![]()
Thai' Alıntı:Paşa sen tatlısu motorcularını önceden sil bence, çoğu gelmez, şekerdir erir onlar. :mrgreen: :mrgreen:
iptal yoooooooooook..demonicdreams' Alıntı:Çocukları anlarım da... bizim orda güvenliğin hemen yanına bırakıyorum motoru, heriflerin üstünde bir piknik yapmadıkları kalıyor. Bi sabah bi geldim motorun yanına, kırmızı düğmeye basılmış, kilometre sayacıyla oynanmış, sinyal verilmiş, farlar ve uzunlar yakılmış, hatta yakıt musluğu bile saçma sapan bi konuma getirilmiş. Aynanın açısı saç tarancak şekle de getirilmiş... gaz koluna neler yaptıklarını Allah bilir tabi. O hali görünce adamların yanında "eşşoğlu eşşekler bilmedikleri moklarla oynular yaa, bi yakalasam naapçaamı biliyom ben" diye yüksek sesle bi söylendim, şimdilik sorun kalmadı. Motoruma dokunanı oyarım!.. O kadar!..
Bu arada Perşembe günü fırtına varmış. Tekneleri denize açılması ve motorların trafiğe çıkması o gün için yasaklandı. Çıkanların ehliyetine 2 sene, motoruna süresiz el konacakmış.. (zühtüpaşaaaaa, gelemiyom işte.. iptal et artık![]()
)