[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugünn mücadele edicek halim yok balıklarım hasta onlara kafam takıldı akşamda gelip gelemeyecegim belli degil

kılıçbalığı' Alıntı:
Canım benim çok güzel söylemişsin.uzaklık km lerde olsun.ilk biranı benim için çermisin.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

ilk biramda son biramda senin için ayrıca msj. alınmıştır aynen diyorum görüşürüz.

ashes' Alıntı:
bugünn mücadele edicek halim yok balıklarım hasta onlara kafam takıldı akşamda gelip gelemeyecegim belli degil

Ersen ciğim biz seni canlı görmeye alıştık bu hal sana hiç yakışmıyor.Balıklarına geçmiş olsun ama lütfen gel akşam seni görmek istiyoruz.

CBR1000RR' Alıntı:
ben bile takıyorum abi sana n oluo :queen:
Ya nurulah bilmiyormusun Alper motor camiyasında Artcı diye yeni bir kültür yaratı
bu konu ile ilgili alperi arıyorlardı belgesel çekeceklermiş:p
artık motor ve motorcunun önemi yok önemli olan artcı:p

Super Moderator
dostdark' Alıntı:
Ya nurulah bilmiyormusun Alper motor camiyasında Artcı diye yeni bir kültür yaratı
bu konu ile ilgili alperi arıyorlardı belgesel çekeceklermiş:p
artık motor ve motorcunun önemi yok önemli olan artcı:p
EVT haklısınız değişik bi kültür yarattım akşama değişik bi tanıtım yapiim kendim için yaka kartıma gerek kalmadan:queen: :queen:

TIRT zafer seni bide yağmurda gelelemem falan diyooo tırt işte bide beni geçecek ppehhhhhhh:mrgreen:
gelin milletttttttt ya takmayın yağmuru hava güzel sonuçtaaa:)

EHUEHUHU arkadaşlar metolurjiden alınan son bilgiye göre akşam yağmur yağmayacak bakınız gökyuzu +peril bile geliyor:)

evetttttttttt
az kaldı arkadaşlar

::bira01:: ::cheeeeer ::friends: ::shake2:: ::sefereee ::pulp:: :flower: ::tutkuy::

Super Moderator
evvttt harika bi gece olucak yeni tanışanlar, yeni sevgili yapanlar bizim sevgili yapacaklarımız dansöz tanışması motorlar biralar müzik eğlence sohbet alllaaaaaaa bekle bizi beerrs geliyoruzzzzzzz:queen:
:flower: :flower: :flower: :bestmt: :thumleft: ::pulp:: ::pulp:: ::dalga:: ::dalga:: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::friends: ::friends: ::winkwink ::shake2:: ::shake2:: ::xrock:: ::xrock:: ::thanks: :bestmt:

alper_tim' Alıntı:
evvttt harika bi gece olucak yeni tanışanlar, yeni sevgili yapanlar bizim sevgili yapacaklarımız dansöz tanışması motorlar biralar müzik eğlence sohbet alllaaaaaaa bekle bizi beerrs geliyoruzzzzzzz:queen:
:flower: :flower: :flower: :bestmt: :thumleft: ::pulp:: ::pulp:: ::dalga:: ::dalga:: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::friends: ::friends: ::winkwink ::shake2:: ::shake2:: ::xrock:: ::xrock:: ::thanks: :bestmt:
:rendeer: Gemide çaylar senden alper:p

ashes' Alıntı:

ersen balıklar ölecekse ölmeden atalım tavaya mındar olmasın:queen: :queen: yanınada bi ufak açarız:queen:

Peril' Alıntı:
TIRT zafer seni bide yağmurda gelelemem falan diyooo tırt işte bide beni geçecek ppehhhhhhh:mrgreen:
gelin milletttttttt ya takmayın yağmuru hava güzel sonuçtaaa:)
hah düştük ağzına.eğlen sen. tırtım ben bırak yağmuru bulutlu olsa bile çıkmam yola. :cherry:
ama seni bisikletle bile geçerim orası ayrı:p

heheheheehhe azcık bulutlu havada bile binemiyosun bisikletle geçicen haaaaaaaaaaaaa

heyttt be cesursun ama geçemezsin istersen sana yağmurda nasıl motora binilir hakkında eğitim vereyim:p

peril napıyorsun hala mücadele var bakıyorum burda :)

slm cici bebeleri yagmurda gelemez ler normaldır ee biz ekmek yeriz onlarda müsküvi cocukları:)::) yahmur demek camur demem gene gelirim ben :) hoşcakalın bakım görüşürüz akşama:) paiiiiiiiiiiiiii ciaoooooooo:bounce: gözlüksüz cıkmayın göze cekirge gire bilir zıplaması ise cohh fena:)

Super Moderator
arkadaşlar benim acil bi işim çıktı kırklareline gidiyorum inş. akşama yanınıza yetişceem biraz gecikmeli, olabilir bekleyin beniii:queen:
hafta içindeki gelicem sözümü yememem lazım:pale:

bak antika hatırlattı haaa çok yaşa antika :) peril sana armagan ediyorum bu şarkıyı :) yağmur demem çamur demem Ferdi babadan :)puhahahhahaha
sen eski ferdiciydin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar