kılıçbalığı' Alıntı:Canım benim çok güzel söylemişsin.uzaklık km lerde olsun.ilk biranı benim için çermisin.:rendeer: :rendeer: :rendeer:
alper_tim' Alıntı:yaka kartı takacakmıyız gene yaaa
artık beni tanımayan yok ben takmasamda olur di mi:silent:
ashes' Alıntı:bugünn mücadele edicek halim yok balıklarım hasta onlara kafam takıldı akşamda gelip gelemeyecegim belli degil
Ya nurulah bilmiyormusun Alper motor camiyasında Artcı diye yeni bir kültür yaratıCBR1000RR' Alıntı:ben bile takıyorum abi sana n oluo :queen:
EVT haklısınız değişik bi kültür yarattım akşama değişik bi tanıtım yapiim kendim için yaka kartıma gerek kalmadan:queen: :queen:dostdark' Alıntı:Ya nurulah bilmiyormusun Alper motor camiyasında Artcı diye yeni bir kültür yaratı
bu konu ile ilgili alperi arıyorlardı belgesel çekeceklermiş![]()
artık motor ve motorcunun önemi yok önemli olan artcı![]()
:rendeer: Gemide çaylar senden alperalper_tim' Alıntı:evvttt harika bi gece olucak yeni tanışanlar, yeni sevgili yapanlar bizim sevgili yapacaklarımız dansöz tanışması motorlar biralar müzik eğlence sohbet alllaaaaaaa bekle bizi beerrs geliyoruzzzzzzz:queen:
:flower: :flower: :flower: :bestmt: :thumleft: :ulp:: :
ulp:: ::dalga:: ::dalga:: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::friends: ::friends: ::winkwink ::shake2:: ::shake2:: ::xrock:: ::xrock:: ::thanks: :bestmt:
ashes' Alıntı:bugünn mücadele edicek halim yok balıklarım hasta onlara kafam takıldı akşamda gelip gelemeyecegim belli degil
ayıp ettin:wiinkk:dostdark' Alıntı::rendeer: Gemide çaylar senden alper![]()
hah düştük ağzına.eğlen sen. tırtım ben bırak yağmuru bulutlu olsa bile çıkmam yola. :cherry:Peril' Alıntı:TIRT zafer seni bide yağmurda gelelemem falan diyooo tırt işte bide beni geçecek ppehhhhhhh:mrgreen:
gelin milletttttttt ya takmayın yağmuru hava güzel sonuçtaaa![]()