[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim

vedat kaya' Alıntı:
geç cıkıyorum servisde dolaşıyo..
levent te 9 gibi oluyorum motoru al cık benim için biraz zor..:salut:
bu kafe hangi semtte..:silent: :silent:
dostdark cumartesi 17,45 profilo dayım ok..
ok dostum değişiklik olursa alo dersin:0538 617 14 85
18.30 da sirkeci araba vapurunda olalım ki oradan bize katılacak arkadaşlarla buluşacağız:cat:

Uzun bir aradan sonra tekrar siteye döndüm ve ilk yazımı yazıyorum listede zaten ismim var acayip hastayım evde yatıyorum ama gelicem hiç olmadı sedyeyi dostdark'ın makineye bağlar yine gelirim yine gaza geldim ama gelicem :mrgreen:

sevgili arkdaşlarım kızmayın ya nurullahcığım biz sana ayrıca bi gün düzenleyelim aslında motorlarla konvoy yapıp uğurlayalım seni askere.
soner niye kızıyorsun ya çadıra para verecez yazık bize ya ama bu yarışda kaçmaz ki yani ama dediğim gibi son dakika da belli olacak.gelin bu akşam görüşelim 0216 cafeye geliyorum.

araltı' Alıntı:
Uzun bir aradan sonra tekrar siteye döndüm ve ilk yazımı yazıyorum listede zaten ismim var acayip hastayım evde yatıyorum ama gelicem hiç olmadı sedyeyi dostdark'ın makineye bağlar yine gelirim yine gaza geldim ama gelicem :mrgreen:
:rendeer: Emrah dostum geçmişolsun :rendeer:
listeye baştan ekledim çünki hasta bile olsan geleceğinden emindim
bu arada yasemin :salut: :salut: üzme bizi:rendeer:

Slwer' Alıntı:
beklekı sımdı cuamrtesı gelsın pff :pr:
Nurullah'ı askerlık konusunda bıraz korkutım orda :D

bu arada Yasemın abla döktürüyomuyuz cumartesı yıne :queen:
:queen: Çok eyleneceğiz çook:queen:
gelmeyenler resimlerimize bakar:salut: :salut: :salut:

Son düzenleme:
Slwer' Alıntı:
beklekı sımdı cuamrtesı gelsın pff :pr:
Nurullah'ı askerlık konusunda bıraz korkutım orda :D

bu arada Yasemın abla döktürüyomuyuz cumartesı yıne :queen:
senin gibiler benim ilk askerlik muhabbetinde çok geldi yanıma ama kendileri korktuklarıyla kaldı :p

hem döktürene bak olm tüm gece yattın len siz gittiniz ben 4 e kadar dans ettim bide konuşuosun o gece uyumadım ve 16 nisan pikniğine gittim alper abi demesinmi olm gelmeden önce n aldın sen die gerisini sen düşün artık :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni de ekleyin

nurullah senin döktürdüğüne falan inanmam gördüğüme inanırım slwer döktürmek kim siz kim yaşlanmışsınız siz ah ah pistler bu gençliğe mi kalıyor??
:( ben varsam zaten dans vardır şüphen olmasın slwer ama orada olursam tabii soner cim üzülme ya dedim ya ben süpriz yapabilirim

jasmine' Alıntı:
nurullah senin döktürdüğüne falan inanmam gördüğüme inanırım slwer döktürmek kim siz kim yaşlanmışsınız siz ah ah pistler bu gençliğe mi kalıyor??
:( ben varsam zaten dans vardır şüphen olmasın slwer ama orada olursam tabii soner cim üzülme ya dedim ya ben süpriz yapabilirim
Yasemin süprizini bekliyorum:cat:
kadro süper yeni üyeler ve eski dostlar tanışıp kaynaşacağız
ben gerşi 3x70cc biradan sonra fazla kaynaşabilirim buradan duyurulur:queen:

ahha senı gordukce sungerler aklıma gelıyo abı sana ozel tarıfe yaptıralım dırek bardan hortum ceksınler en mantıklısı hem toptan satıs faturası keserler fıyat makul olur hemde garsonlar yorulmaz :queen:

Slwer' Alıntı:
ahha senı gordukce sungerler aklıma gelıyo abı sana ozel tarıfe yaptıralım dırek bardan hortum ceksınler en mantıklısı hem toptan satıs faturası keserler fıyat makul olur hemde garsonlar yorulmaz :queen:
aslında serum biralar olsa hiç fena olmaz :queen:
fener bizi ayıltır:queen:
bu arada Sadobey geliyor dimi evinin önüe boğa getirtmesin bize:queen:

listede hala boş yer var beyler bayanlar...
BEER's alıcakmı bu kadar kişiyi ...:)
hadi hadi ...bak hala duruyorlar...:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet biri gitsin rezervasyon yaptırsın valla ayakta kalırız ona göree,ister istemez bi kısmımız fener e faan kaymayalım yanii:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar