[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.

ahh ahhh kafama vurma karıcığım tamam italyanların güzel hatunları yok tamam

yağrın ben gelemiyorum hastaneye kaldırıyorlar off kafam off gözüm :salut:

yedik hanımdan dayağı oturdurduk kaba etimizi üstüne :salut:

yaa bu çarşamba günü iznik e 9,30 da gideceklerin listesini cıkaralım..
kimler var yaaa..
bi soneri biliyom..
başka elleri görelimmmmm...

mete_han' Alıntı:
baba biz ne eğlenmeyi biliriz ne yaşamayı...vallahi eğlenmemeyi bilmemek diye bir ambians olabilirmi ya...bak valla bu ortamlarda gergin oluyorum...yani birazda bunun payı var...Barışım ne kadar klas ve kaliteli bir müzisyende olsa ortam haydi hobareyy gibi bir ambians olacağından geriliyorum..ne kadar seviyeli ve kaliteli bir ortamda olsa haydi eğlenelim coşalım dağıtalım frekansında olamıyorum abicim...ama orada olacağım...yanlış anlaşılmasın yapı meselesi...:pale:

kardeş klas mlas yok ne bulsak onu çalıyoruz işte,aynen öyle ortam haydi hobareyy şeklinde oluyor ama blues brothers'da çalıyoruz, ben sana yandım zuhtuuu de çalıyoruz ve hatta misket bile çalıyorum bizzat..boşver gel sen gerilme...

Ben gelmiyom oğlum ya, para yok, bide hanım kızlarla cekilmiş foto yakaladı, kaydı bize yok anlatamıyom, onlar firmanın yabancı misafirleri rusyadan bağladığımız petrol işiyle alakalı geldiler, ama kime anlatıyon, bizim millet ucuza benzin kulansın diye cekdiğimiz eziyete bak, NOT: Bira ısmarlamaları kabul edilir bana üzülenler şu nolu hesaba bira icin para yatırsınlar başka şey kabul edilmez lütfen teklif etmeyin gururluyum

Vay paşa baba gecmiş olsun rahatsızmışsın

Son düzenleme:
ccbbdd kardeş blues brothers dan güzel bi şarkı vardı ya adı aklıma gelmiyor esasında sözlü değil, ha bide kowboy şarkısı gibi bir şarkıları vardı onuda istiyorum eğer çalabilirseniz ihya edersiniz.

ALBATROS-FB' Alıntı:
bide hanım kızlarla cekilmiş foto yakaladı, kaydı bize yok anlatamıyom, onlar firmanın yabancı misafirleri rusyadan bağladığımız petrol işiyle alakalı geldiler, ama kime anlatıyon, bizim millet ucuza benzin kulansın diye cekdiğimiz eziyete bak,

İnanır merak etme,bir demet kırmızı gül al, senin üstüne bu gülü bile koklamam de,sonra beni aklına getir :wiinkk: :rendeer: :rendeer:

Barışçığım, herkes istek parçalarını şimdiden yazmaya başlamış.

Geçen sefer benim istek parçası kısmet olmadı, bu defa bari bende erkenden yaziyim de kaynamasın :)

Mümkünse, "Yemen Türküsü" nü bir de sizden dinlemek isterim. Wall u o kadar güzel çalıyorsunki, zaten çalarsın diye hakkımı kullanmıyorum :cherry:

Günaydın Keyifleriniz bol olsun
Galata yıkılacak yine
Barış akdeniz akşamları,olmasa mektubun,ya satarım bal satarım aklıma bunlar geliyor ama sen çal kafana göre ya:queen:

Şu anda ortadoğudaki karışıklık sebebiyle ne yazıkki bu mutlu gününde yanında olamamaktan çok üzüntülüyüm.

Fakat Akalteke vesilesiyle selamlarımı sunar gönderdiğim bu resmimi kabul etmen bana şeref verir

Vallaha elçiye zeval olmaz.

bende yarın işportacılık yapıcam arkadaşlar.malum geçim sıkıntısı.
yanlız bir sorun var.ben içerde iken ,dersaadetin dışında
biri zabıta gözcülüğü yapmalı....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
katılmayı arzu ederdim ancak malum iş yoğunluğu..... şimdiden herkese iyi eğlenceler barışş doğum günün kutlu olsun dostum nice yıllara sağlık ve mutlulukla....:rendeer:

izmirden kucak dolusu sevgi ve selamlarr

:queen:
ashes' Alıntı:
mete biraderim gel valla en son deamon evde karşılaşmıştık sohpet bitmez bizde saygılarımla bekliyorum eskilerden fedo şamil explorer alpay da var
ula biz yokmuyuz?? biz eskilerden d eelmiyiz yoksam??

evet bu çarşamba süper çarşamba olacak
savaş abi açtığın topic e bayılmıştım ya 01 Ton harikaydı:mrgreen: :queen:

evet ağıradamlar dan g elecek olanlar olursa kel ve ağıradamlar katalok çekimleri yapacağız...:cherry:
üzerinize ince bişeyler giyin fakat fazla dekolte olmasın(göbeklerınız kapalı olsun şişman arkadaşlar):queen:

büyük ihtimal ile eşim beni bu çarşamba tek başıma salmayacak....
çünkü inanmıyor kimsenin tek erkek geldiğine kanıramadım :queen: yane o yüzden +1 olarak geleceğim büyük ihtimalle...

eşim orada soracak olursa biz hergün buluşuyoruz sadece çarşambaları değil taammı??:queen: :queen:
diğer günler nerdeydın dıye kafamı gözümü patlatmasın hahaha

ashes' Alıntı:
soner savaş kilo dedi bende bizim kafalar bi ton aslında bizide almaları lazım listeye bi şekilde 1 ton oluyoruz :)
evet ersen hele çarşambaları tonton oluyoruz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar