34BPY' Alıntı:askım doğum günün kutlu olsun ve hersey gönlünce olsun işte buda çiçegin :rendeer: ...bende orda olucam ilk defa eeh geliyim dimi artık :wiinkk:
uy aşkım benim gel tabi gönül ister her Çarşamba orda ol ama napalım..
34BPY' Alıntı:basının etini yemediğimi nerden cıkarıyosunuz :bounce: eğleniyosanız benim sayemdedirben izin vermesem bilmiyorum yani calabilirmi orada
![]()
Evet başımın etini yiyor doğrudur,her Çarşamba gecesi hadi, nezaman çıkacaksın, bitmedimi daha, bittiyse neden hala oturuyorsun şeklinde…
camadan' Alıntı:valla barış'a izin verdiğiniz için teşekkür ederim.
kulaklarımızın ve eklemlerimizin pası gidiyor sayenizde
Sağolasın cem kardeş,sizin güzelliğiniz bizim müziğimizle birleşiyor ve ortaya güzel şeyler çıkıyor…
not_fear' Alıntı:barışımızın, eğlencemize en büyük rengi katan arkadaşımızın doğum gününde ki lezzeti düşünemiyorum
bende bende bende
soner abi beni yazmıosun ben gelicem demeden, demek ki kötü intiba bırakmışız
satışçı mı oldu acaba adımız da haberimiz mi yok :queen:
ne demek kardeş başımız üstüne senin o muhteşem dansların olmazsa olmaz zaten.. :cat:
ledo' Alıntı:Desene Barış da bizim kulübe üyeymiş de haberimiz yokmuş :queen:
Abi sorma derdim büyüktür sen biliyorsun işte,ama ölürümde KILIBIK olmam…:bounce:
judas25' Alıntı:Vay be bu aralar siteye giremiyoruz diye bakıyorum da hiç adımız falan yazılmıyor.Sitemlerimi bildirmekle beraber judas+1 yazılmasını rica ediyorum.Barış arkadaşım hazırmısın hayatının belkide en eğlenceli doğum gününü yaşayacaksın.:rendeer: Çarşambaya kadar sağlıcakla kalın.
Senden de şarkılar dinleyecez Çarşamba günü…ama ne söyleyeceksin onu şimdiden hazırla,hatta gitarınıda getir istersen..Özel müzisyen misafirlerimiz olacak o çarşamba isim vermiyorum şimdilik..