[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.

34BPY' Alıntı:
askım doğum günün kutlu olsun ve hersey gönlünce olsun işte buda çiçegin :rendeer: ...bende orda olucam ilk defa eeh geliyim dimi artık :wiinkk:

uy aşkım benim gel tabi gönül ister her Çarşamba orda ol ama napalım..

34BPY' Alıntı:
basının etini yemediğimi nerden cıkarıyosunuz :bounce: eğleniyosanız benim sayemdedir:) ben izin vermesem bilmiyorum yani calabilirmi orada :p

Evet başımın etini yiyor doğrudur,her Çarşamba gecesi hadi, nezaman çıkacaksın, bitmedimi daha, bittiyse neden hala oturuyorsun şeklinde…

camadan' Alıntı:
valla barış'a izin verdiğiniz için teşekkür ederim.

kulaklarımızın ve eklemlerimizin pası gidiyor sayenizde

Sağolasın cem kardeş,sizin güzelliğiniz bizim müziğimizle birleşiyor ve ortaya güzel şeyler çıkıyor…:)

not_fear' Alıntı:
barışımızın, eğlencemize en büyük rengi katan arkadaşımızın doğum gününde ki lezzeti düşünemiyorum
bende bende bende
soner abi beni yazmıosun ben gelicem demeden, demek ki kötü intiba bırakmışız
satışçı mı oldu acaba adımız da haberimiz mi yok :queen:

ne demek kardeş başımız üstüne senin o muhteşem dansların olmazsa olmaz zaten.. :cat:

ledo' Alıntı:
Desene Barış da bizim kulübe üyeymiş de haberimiz yokmuş :queen:

Abi sorma derdim büyüktür sen biliyorsun işte,ama ölürümde KILIBIK olmam…:bounce:

judas25' Alıntı:
Vay be bu aralar siteye giremiyoruz diye bakıyorum da hiç adımız falan yazılmıyor.Sitemlerimi bildirmekle beraber judas+1 yazılmasını rica ediyorum.Barış arkadaşım hazırmısın hayatının belkide en eğlenceli doğum gününü yaşayacaksın.:rendeer: Çarşambaya kadar sağlıcakla kalın.

Senden de şarkılar dinleyecez Çarşamba günü…ama ne söyleyeceksin onu şimdiden hazırla,hatta gitarınıda getir istersen..Özel müzisyen misafirlerimiz olacak o çarşamba isim vermiyorum şimdilik..

E tabii ki ben de geliyorum. E single da gelmiyorum haliyle.. Yanımda KARAKIZ'ım da olacak.. Görüşmek üzere arkidişler..

cenkmenderes' Alıntı:
E tabii ki ben de geliyorum. E single da gelmiyorum haliyle.. Yanımda KARAKIZ'ım da olacak.. Görüşmek üzere arkidişler..
:queen: seni kurtardım:queen: :queen:

barış ve ersen babalar...artık bak ekmeğe el basıyom valla...bak ahanda size yemin...gelmeyen Mete Han'ın Allah Belasını versin...böyle kuruyup kalayım...motorlara binmek bi daha nasip olmasınki geleceğim...:p

daha ne diyim abi...gelicez artık...

Barışım benim için "Gittiğin Yağmurla Gel" i söylermisin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostdark bi aksilik olmassa bende geliyorum benide eklermisin ;)

mete_han' Alıntı:
barış ve ersen babalar...artık bak ekmeğe el basıyom valla...bak ahanda size yemin...gelmeyen Mete Han'ın Allah Belasını versin...böyle kuruyup kalayım...motorlara binmek bi daha nasip olmasınki geleceğim...:p

daha ne diyim abi...gelicez artık...

Barışım benim için "Gittiğin Yağmurla Gel" i söylermisin...

Ayıp ettin mete_handro George Benson'dan Take Five yorumu yapsak bol Dave Brubeck'li,yada Chick Corea'dan Spain çalsa hocam size....Ama seni kırmayız ne istersen çalarız merak etme.....Sen gel yeter...Sana Chopin'den nocturne in c-sharp minor çaldıracam....:cherry:

bu arada doğum günün de kutlu ve mutlu olsun şimcikten...sen çok tatlı ve iyi birisin Barışım.....:p :rendeer:

nasıl arzu edersen öyle olsun...

nınınınannnnn mete_han geliyor.

en sonunda görecem kendini neyse sanallıktan kurtarıyon :queen:

eveet ben bu çarşambadan sonra 2 çarşamba yokum bakın şimdiden söyliim
tatildeyim. rock'n roll yapcaklara duyurulur masaları iyice ortadan kaldıralım bence yerim dar kardeşim. alla alla

ashes' Alıntı:
mete biraderim gel valla en son deamon evde karşılaşmıştık sohpet bitmez bizde saygılarımla bekliyorum eskilerden fedo şamil explorer alpay da var

abi eski yeni farketmez...herkes kardeşim dostum olsun bu sanal alemde...:rendeer:

camadan kardeş erhanın doğum gününde vardım...seni göremedim...:pale:

Ya abi ne yapıyosunuz bu kadar kişiyi nereye sığdırcaz valla mekeanın modları atar bizi, bide turist kavilesi varmış o akşam, italyanlar dünya kupasını kutalayacaklarmış

baba biz ne eğlenmeyi biliriz ne yaşamayı...vallahi eğlenmemeyi bilmemek diye bir ambians olabilirmi ya...bak valla bu ortamlarda gergin oluyorum...yani birazda bunun payı var...Barışım ne kadar klas ve kaliteli bir müzisyende olsa ortam haydi hobareyy gibi bir ambians olacağından geriliyorum..ne kadar seviyeli ve kaliteli bir ortamda olsa haydi eğlenelim coşalım dağıtalım frekansında olamıyorum abicim...ama orada olacağım...yanlış anlaşılmasın yapı meselesi...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar