camadan' Alıntı:ahh ahhh kafama vurma karıcığım tamam italyanların güzel hatunları yok tamam
mete_han' Alıntı:baba biz ne eğlenmeyi biliriz ne yaşamayı...vallahi eğlenmemeyi bilmemek diye bir ambians olabilirmi ya...bak valla bu ortamlarda gergin oluyorum...yani birazda bunun payı var...Barışım ne kadar klas ve kaliteli bir müzisyende olsa ortam haydi hobareyy gibi bir ambians olacağından geriliyorum..ne kadar seviyeli ve kaliteli bir ortamda olsa haydi eğlenelim coşalım dağıtalım frekansında olamıyorum abicim...ama orada olacağım...yanlış anlaşılmasın yapı meselesi...ale:
:queen: :queen: :queen:ALBATROS-FB' Alıntı:Vay paşa baba gecmiş olsun rahatsızmışsın
ALBATROS-FB' Alıntı:bide hanım kızlarla cekilmiş foto yakaladı, kaydı bize yok anlatamıyom, onlar firmanın yabancı misafirleri rusyadan bağladığımız petrol işiyle alakalı geldiler, ama kime anlatıyon, bizim millet ucuza benzin kulansın diye cekdiğimiz eziyete bak,
ula biz yokmuyuz?? biz eskilerden d eelmiyiz yoksam??ashes' Alıntı:mete biraderim gel valla en son deamon evde karşılaşmıştık sohpet bitmez bizde saygılarımla bekliyorum eskilerden fedo şamil explorer alpay da var
evet ersen hele çarşambaları tonton oluyoruz:queen:ashes' Alıntı:soner savaş kilo dedi bende bizim kafalar bi ton aslında bizide almaları lazım listeye bi şekilde 1 ton oluyoruz![]()